- Konu Sahibi feyza25nur
Cuma günü sabah 10’da ovitrelle iğnemi oldum 7 Nisan’da test yapmamı istedi doktorum. heyecanlı bekleyiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yaptırdığım da bu işlemdi, aşılamanın farkı ise yumurtalarınız çatladığında eşinizinden alınan spermi size aktarıyorlarmerhaba Ben de 1 ay önce laparoskopi ameliyatı oldum tüplerim açıldı çikolata kistlerim alındı doktor gebeliği hızlandıralım yumurta takibi yapalım adetin 1. Gün gel dedi takip yapalım şuşu günler ilişki diyeceğiz dedi aşılamamı dedim hayır yumurta takibi dedi size de uygulanan bu mu tam olarak nasıl birşey dr da çok açıklamadı aşılama ile arasındaki fark ne bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim
Ben dün hastaneye gittim çağırdı dedim ya dedi ki çatlama seviyesinde yumurtan gelişmiş gün aşırı ilişki yasa ve ayaklarını havaya kaldir bu ay adet olmazsan test yap gel dedi olursan 3 üncü günü gel dedi iğne falan istemediAdet oldum canım ben inşallah sizden güzel haberler gelir
Benim bugün iğnenin 2. Günü daha. Özetleyecek olursam adetimin 2. Günü gittim ve femara ilacına başladım 5 gün kullandım bitince kontrole gittim bu arada vagifem diye bir fitil kullandım (rahim zarını kalınlaştırıcı) yumurtaların durumuna göre bana meriofert iğnesi verdi göbekten eşim evde yaptı bana. Toplamda 4 iğne yaptım daha sonrasında 3 yumurtam gelişti 19,19.5 ve 22 mm boyutlarında doktor hanım Cuma günü sabah 10’da çatlatma iğnemi yaptı. Gün aşırı ilişki önerdi aynı zamanda progestan(fitil) ve ecopirin(kan sulandırıcı) ilaçları verdi bunlara da Pazar başlayacağım. Vagifem ve folik asit kullanıyorum hala. Düzenli ve sık ilişki biraz zor olsa da görevmiş gibi yansıtmamaya çalışıyorum. umarım yardımcı olabilmişimdirSizde durum nasıl olumlu sonuç aldınız Mı stresli mi ilişki günlerinin dr belirlemesi stres yapıyor mu ilaçlar iğne mi hap şeklinde mi baya sordum sanırım
Evet bence de bu şekilde çok zor olsa gerek ya görev gibi yapmak çok stresli. Siz de ne sıkıntı vardı benim tüpleri. Yapışıklık vardı açıldı bir çift taraflı çikolata kisti alındı 1 ay önce endometriosiz doktorum tekrarlayabilir hızlandırmak lazım dedi ama bu şekil pek içime sinmediBenim bugün iğnenin 2. Günü daha. Özetleyecek olursam adetimin 2. Günü gittim ve femara ilacına başladım 5 gün kullandım bitince kontrole gittim bu arada vagifem diye bir fitil kullandım (rahim zarını kalınlaştırıcı) yumurtaların durumuna göre bana meriofert iğnesi verdi göbekten eşim evde yaptı bana. Toplamda 4 iğne yaptım daha sonrasında 3 yumurtam gelişti 19,19.5 ve 22 mm boyutlarında doktor hanım Cuma günü sabah 10’da çatlatma iğnemi yaptı. Gün aşırı ilişki önerdi aynı zamanda progestan(fitil) ve ecopirin(kan sulandırıcı) ilaçları verdi bunlara da Pazar başlayacağım. Vagifem ve folik asit kullanıyorum hala. Düzenli ve sık ilişki biraz zor olsa da görevmiş gibi yansıtmamaya çalışıyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir
Benim bir tek prolaktin süt hormonum yüksek çıkıyordu ilaçla düşürdük ama 2 senedir olmadı maalesef. Rahim filmi çektirdim temiz çıktı, spermlerde hiç sorun yok. Bir doktor endometriosiz demişti ultrason sonrası başka bir endometriosiz uzmanına gittim hayır değil dedi, polip için histeroskopi oldum falan filan. Aslında düzgün bir sebep yokEvet bence de bu şekilde çok zor olsa gerek ya görev gibi yapmak çok stresli. Siz de ne sıkıntı vardı benim tüpleri. Yapışıklık vardı açıldı bir çift taraflı çikolata kisti alındı 1 ay önce endometriosiz doktorum tekrarlayabilir hızlandırmak lazım dedi ama bu şekil pek içime sinmedi
Kendi kendine çatlıyor demek ki o yüzden iğne istemedi :) güzel haberlerle gel inşallahBen dün hastaneye gittim çağırdı dedim ya dedi ki çatlama seviyesinde yumurtan gelişmiş gün aşırı ilişki yasa ve ayaklarını havaya kaldir bu ay adet olmazsan test yap gel dedi olursan 3 üncü günü gel dedi iğne falan istemedi
İns ya göğüslerim baya sis ve kasıklarımda hep adet olacak gibi ara ara ağrı var bakalım ne olacak 12 Nisan regl günüm daha var sabırsızlanıyorumKendi kendine çatlıyor demek ki o yüzden iğne istemedi :) güzel haberlerle gel inşallah
Bende klomene basladim dünden beri cuma kontrolum var bakalim yumurtalar buyudu mu bisey sorcaktim canim hani adetin 5. Gunu baslaniyor ya yumurta buyutme ilacina acaba sizinde adetiniz uzun surdu mu ilactan sonra normalde bitmem gerek bugun ama hala decam ediyor acaba ilactan mi olduBenim bugün iğnenin 2. Günü daha. Özetleyecek olursam adetimin 2. Günü gittim ve femara ilacına başladım 5 gün kullandım bitince kontrole gittim bu arada vagifem diye bir fitil kullandım (rahim zarını kalınlaştırıcı) yumurtaların durumuna göre bana meriofert iğnesi verdi göbekten eşim evde yaptı bana. Toplamda 4 iğne yaptım daha sonrasında 3 yumurtam gelişti 19,19.5 ve 22 mm boyutlarında doktor hanım Cuma günü sabah 10’da çatlatma iğnemi yaptı. Gün aşırı ilişki önerdi aynı zamanda progestan(fitil) ve ecopirin(kan sulandırıcı) ilaçları verdi bunlara da Pazar başlayacağım. Vagifem ve folik asit kullanıyorum hala. Düzenli ve sık ilişki biraz zor olsa da görevmiş gibi yansıtmamaya çalışıyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir
Kendini strese sokmamak icin erken ogrenme canim yinr de bekle adetin bir kac gun gecikti mi dene erken ogrenirsen deger ilk dusuk oluyir ya hani acaba kimyasal mi acaba dis gebelik mi dusuncesine girmemen icin biraz bekle günün gecsinKızlar merhaba,
Bende 34 yaşındayım ve 1,5 yıldır deniyorum , letrozol diye 5 gün boyunca bir ilaç kullandim yumurta büyütucu ve bir yumurtam 24 mm olmuştu( gün boyu buna sevindim çünkü rezervim çok düşük ve ilaçsız yumurtamin buuymedigini öğrendim bu ay)Hemen 15 mart sabahında çatlatma iğnesi oldum ve üç gün sonrada da progesteron kullanmaya başladım ola ki bebis tutarsa düşmesini engellemek için ve tabiki rahimi gebelige hazırlamak için dedi doktorum.
Ilaçtan sonra birkaç gün önce karnım ve kasiklarimda çok ama çok şiddetli kramplarim oldu ayağıma sıcak su torbası koydum bir güne geçti ve şimdi de regl olacak gibi karnım ve gibi sol kasigimda özellikle ağrı vuruyor, göğüslerim yavaştan şişmeye ağrımaya başlıyor ve iştahım da kesilmiş yani bilmiyorum korku ve heyecan içindeyim reglim 31 martta. Sizce ne zaman test yapmalıyım?
Haklısın canım tutmaya çalışacağım kendimi çünkü ilk gebeligim olacak inşallah olacaksa bakalım doktorun verdiği tarihte yapacağımKendini strese sokmamak icin erken ogrenme canim yinr de bekle adetin bir kac gun gecikti mi dene erken ogrenirsen deger ilk dusuk oluyir ya hani acaba kimyasal mi acaba dis gebelik mi dusuncesine girmemen icin biraz bekle günün gecsin
Haklısın canım tutmaya çalışacağım kendimi çünkü ilk gebeligim olacak inşallah olacaksa bakalım doktorun verdiği tarihte yapacağım
Guzel haberlerini bekliyoruz canimHaklısın canım tutmaya çalışacağım kendimi çünkü ilk gebeligim olacak inşallah olacaksa bakalım doktorun verdiği tarihte yapacağım
Benim doktorumun muayenesi 1100 tl o ay içinde gittiğim kontroller ücretsiz. İlaçlar pahalı ama maalesefGeçmiş olsun inşaallah bu tedaviniz güzel sonuçlanır güzel haberleri alırsınız. Ücreti nasıl peki yumurtlama takibinin
Benim adetin 2. Günü başlandı ilaçlara ve evet 6. Ve 7. Gün hala kahverengi akıntı şeklinde devam etti ilaçtan mıdır bilmiyorum amaBende klomene basladim dünden beri cuma kontrolum var bakalim yumurtalar buyudu mu bisey sorcaktim canim hani adetin 5. Gunu baslaniyor ya yumurta buyutme ilacina acaba sizinde adetiniz uzun surdu mu ilactan sonra normalde bitmem gerek bugun ama hala decam ediyor acaba ilactan mi oldu
Benim bir tek prolaktin süt hormonum yüksek çıkıyordu ilaçla düşürdük ama 2 senedir olmadı maalesef. Rahim filmi çektirdim temiz çıktı, spermlerde hiç sorun yok. Bir doktor endometriosiz demişti ultrason sonrası başka bir endometriosiz uzmanına gittim hayır değil dedi, polip için histeroskopi oldum falan filan. Aslında düzgün bir sebep yok
Yumurta takibi değil mi sizin de benim de dr muayenem 1000 TL ilaç fiyatları hakkında hiç bilgim yok ilaçları durumuna göre mi veriyorlar sizin ortalama ne kadar tutmuştur ilaçlarBenim doktorumun muayenesi 1100 tl o ay içinde gittiğim kontroller ücretsiz. İlaçlar pahalı ama maalesef
Yumurta takibine başlamadan önce adetin 2. Günü femara ilacını verdi 5 gün kullanmak üzere femara bitince de 2 gün yapılacak iğne meriofert , folidoce folik asit ve vagifem fitil toplam 1600 civarı tutmuştu, daha sonrasında 2 doz daha meriofert aldım bunlar 900 tuttu, en sonra çatlatma iğnesi, progestan ve ecopirin verdi bunlar da 500 civarı tuttu diye hatırlıyorum. Vagifem rahim duvarı kalınlaştırıcı, Femara ve meriofert yumurtaları geliştirmek için, ovitrelle çatlatma iğnesi yumurtalar gelişince, diğer ilaçlar ise herhangi bir gebelik oluşursa tutunsun diye.Yumurta takibi değil mi sizin de benim de dr muayenem 1000 TL ilaç fiyatları hakkında hiç bilgim yok ilaçları durumuna göre mi veriyorlar sizin ortalama ne kadar tutmuştur ilaçlar