aaahh beniim teknolojii mağduru arkadaşlarım..
Kenime geleyim yarın dr. gidicem canım ancak p.tesi yazarım ama yazcak bişede yok aslında gidicem klomen vercek bakçak kloemi adetin 3.günü başla 5.günü gel dicek belli bişey yani okadarda önemsemiyorum bu seferki gitmemi cemrecim..
Meltemcim canım seninde allah yardımcın olsun tatlı sıkıntılar dielim bunlara allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.da bulantılarında geçer herşeyde geçer
ooh oohh maşallah canım ne güzel işte inş. bu ay tutar seninkide canım
allah cümlemizin yardımcı olsun inş. hepimiz aynı durumda aynı psikolojideyiz burda canım çok iyi anlıyorum seni malsefki tek tesellim rabbim bilir beklemek sabretmek kelimeleri olacak
canım test için erken olduğunu düşünüyorum neden diceksin bir arkadaşımız yazmıştı burda resmen adet tarihinden 32 gün geçmiş ve idrar testlerinde hep negatif çıkmış sonunda dr. gitmiş ve keseyi görmüş şok olmuşş düşün herkesin bünyesi ayrı bekle derim sana inş. hamilesindir..Değilsen bile pes etmek yok yılmaz yok sabır ve kararlılık bizim görevimiz bu yolda..
sabrın sonu selamettir canım inş. bu sabrın sonunda çok çok sevineceğiz inş. tedavinde bir an an önce yol alırsın rabbim yardımcın olsun canım benimm
bende yarın dr. gidicem die izin aldığımdan patron yarına iş bırakma dedi emrin olurr dicektim de neysee salla gitsin diyorum artık onu tak bunu tak o yüzden işlerden dolayı giremedim bu sabahtan beri
:37