[
benim allahtan 1 tane canım o da fazla büyümemiş mm olarak aynı gibi bakalım aşılama düşünüyoruz ama önümüzdeki ay ne olur bilemiyorum baksana seninde tutmamış hiç hamile kalamadın mı canım daha önce? ben de aslında aşılamaya karşıyım yani ben klomen le yumurtamın geliştiği ilk ayda hamile kalmıştım kendiliğimden o yüzden istemiyorum aslında ama yine düşük yaparsam diye spermler yıkanıyo falan ya daha şiddetli püskürtülüyo rahime falan belki daha iyi tutunur daha iyi olur diye ama onun da normal hamilelik ihtimalinden biraz daha fazla yani yine de garantisi yok se de görmüşsün.yıl bitmeden bende çok istiyorum gebe kalabilmeyi hakkımızda hayırlısı..
slm ercelf,
kısmeti varsa gelecek, yoksa kısmet, 50 tane
tüp bebek yapsan da olmaz.İnşaallah kaderimizde hayırlı ve sağlıklı evlatları büyütmek vardır..
Ben, hiç hamile kalamadım daha..klomen bende çok yumurtaya sebep olduğu için ,denemiyoruz,Tüp bebekten önce de tek yöntem aşılama kalıyor,yumurta kontrolü çok daha sıkı,2-3 günde bir yumurtamı ölçtürmeye gidiyorum.ona göre doz ayarlanıyor vs..2 saat sonra çatlatma iğnemi olacağım,c.tesi de aşılama olacak Allah'ın izniyle..Raporum önümüzdeki ay çıkarsa tüpe başlayacağız artık.ocak - şubat iş olarak en yoğun zamanlar benim için.yılbaşı, c.tesi ,pazar hep çalışma görünüyor bana.. o stresle bir de bu işlerle uğraşamam diye son çırpınışlarım işte.. bakalım Allah nasip edecek mi?Senin için de dua ediyorum bilmeni isterim.devamlı takip ediyorm yazdıklarını,Hayatta herşey dörtdörtlük gitmiyor.işte al sana dünya sınavı...Bir türlü gelemeyen evlat....bakalım hangimiz isyan edecek, hangimiz sabredecek,hangimizin kalbi hasetle dolacak, hangilerimiz o nefsani duygularla başedip daha da Allah'a yakaşacak.İşte sınavın alası..Burdan bu sınavda olan herkese başarılar diliyorum..Dualarım sizlerle...Öpüldünüz...