canım ben ilk tedavime ( 3 klomen ve 1 aşılamayı ) özel hastanede başladım.bayağı paralar harcadım.sırf muayene 200 civarı, aşılama ilaçlarla birlikte 1200 civarı falan tuttu.Tüp bebek için araştırmlara başladım,ssk bir kısmini ödüyormuş öğrendim.Çapa hastanesine gidip kayıt açtırdım.Diğer hastanelerdede yaptırdığım bütün işlemler için belge aldım ki aynı işlemleri bir daha yapmasınlar..2 ay önce 2.aşılamamı yaptırdım çapada , sadece ilaçları kendim aldım o da ilaç raporumun çıkmasını beklemediğim için..aşılamaya birşey ödemedim.bu ayda ilaç raporum çıktı.ilaçlarımı indirimli aldım.gonal -f , günde 37,5 mm kullandım.Sadece 6 gün iğne oldum.ilaçları almışken 1 aşılama daha olsun dedim.., şimdi tüp bebek için tüm belgelerim tamam.en az 2 aşılama şartı vardı.inşaallah bu ay imzadan çıkarsa, raporumla özel bir hastanede yıl bitmeden tüp denemek istiyorum.tüp bebek için ,çapada mayıs ayına gün veriyorlar sırada çok kişi var.bir kaç hastane dolaştık raporlu bir şekilde daha uygun fiyata tüp bebek yaptırabileceğiz..yumurta durumuna gelince ,perşembe günü doktora gittiimde 18 mm ve 11 mm 2 yumurta vardı.bakalım artık..aşılama benim için yemek yemek ,uyumak kadar doğal birşey oldu
yarın saat 11 de aşılama olcak.benim için dua edin.