- 20 Haziran 2010
- 1.149
- 13
- 40
inşallah eşinin içine doğan gerçektir canım
ahhh aaahhh inş.canım benim inş.
sen naptın?tedavi oluyormusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah eşinin içine doğan gerçektir canım
kızlaaar nasılsınız? Aranızda çinko kullanan var mı bebek için?
ben duymadım daha önce... Açıklar mısın canım kullanmak mı gerekiomuş? Sen nerden duydun?
Klomen adet gecikmesi yapmıyor aksine bi kaç gün evvel adet görüyorsun Rabbim ayr ve yardımcın olsun İnşallah müjdelersin bizleri
ahhh aaahhh inş.canım benim inş.
sen naptın?tedavi oluyormusun?
arkadaşlar akşam üzeri doktora gittim.yumurtam 16 mm olmuş.3güne kadar çatlar dedi.pazar p.tesi ilişki dedi ama beni yıkan yumurtanın sağda olması.benim sağ kanalım tıkalı.allahtan umut kesilmez dedi dok.sağdaki yumurta sola geçecek oda döllenecek olur ama bi şans mucize.öyle bişey duydunuzmu bana cevap yazarsanız sevinirim.çok ağladım.geldiğimden beri.eşim öyle bakıyo bana.ne yapıcanı şaşırdı.yinede denicez.bakalım ne olcak.çoooooooooooooooooooooooooooooooooook içim acıyo...
nasibinde bu ay hamile kalmak varsa olur arkadaşım hiç canını sıkma..arkadaşlar akşam üzeri doktora gittim.yumurtam 16 mm olmuş.3güne kadar çatlar dedi.pazar p.tesi ilişki dedi ama beni yıkan yumurtanın sağda olması.benim sağ kanalım tıkalı.allahtan umut kesilmez dedi dok.sağdaki yumurta sola geçecek oda döllenecek olur ama bi şans mucize.öyle bişey duydunuzmu bana cevap yazarsanız sevinirim.çok ağladım.geldiğimden beri.eşim öyle bakıyo bana.ne yapıcanı şaşırdı.yinede denicez.bakalım ne olcak.çoooooooooooooooooooooooooooooooooook içim acıyo...
yaa kızlar nerde bu cemreyle meltemmm rojdaaa nereyee gittiler bunlarr kaç gündür yoklarr..
çatlak :) kuluçkaya yatmışmış hiç güleceğim yoktu valla güldürdün ya beni helal olsun... zaten deminden beri rahim filmi için yazılanları okuyorum gözüm korktu iznini yumurtalama olduktan sonra hemen al diyosun yani... yerleşme dönemimi önemli döllenme dönemimi kararsızım
arkadaşlar akşam üzeri doktora gittim.yumurtam 16 mm olmuş.3güne kadar çatlar dedi.pazar p.tesi ilişki dedi ama beni yıkan yumurtanın sağda olması.benim sağ kanalım tıkalı.allahtan umut kesilmez dedi dok.sağdaki yumurta sola geçecek oda döllenecek olur ama bi şans mucize.öyle bişey duydunuzmu bana cevap yazarsanız sevinirim.çok ağladım.geldiğimden beri.eşim öyle bakıyo bana.ne yapıcanı şaşırdı.yinede denicez.bakalım ne olcak.çoooooooooooooooooooooooooooooooooook içim acıyo...
Günaydın kızlarrrr....
Kızlar merak edersiniz belki ben henüz adet olmadım iğneden sonraki 16. Gün bugün. Kasımlarımdada bir ağrı yok çok şükür...
Günaydın cnm hadi bakalım güzel gidiyosun maşallah iki günün kaldı sanırım inşş güzel haberi alırsın cnm..
allah isteyen herkese versin bianönce bebişini..
Bende klomen+çatlatma iğnesi yaptırdım..
şimdi progestan kullanıyorum..
Adetim 1 aralıkta bakalım noolcak...