Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Testmi bozuktu igneninmi etkisi anlamadm valla uzuldum cnm bende inan. Ama dedigin gibi yapcak bisry yok. Bende az once test yaptim yine tek cizgi. Artik uzulmuyorum alistim sanirim

Testmi bozuktu igneninmi etkisi anlamadm valla uzuldum cnm bende inan. Ama dedigin gibi yapcak bisry yok. Bende az once test yaptim yine tek cizgi. Artik uzulmuyorum alistim sanirim

Herşey mümkün belki teste bir anormallik vardı belki iğnenin etkisiydi belki farklı bir durum bilemiyorum.Bende açık konuşmak gerekirse çok üzülmüyorum dediğin gibi bende alıştım artık.Kendimi salarsam toparlayamamaktan korkuyorum sadece onun için güçlü durmaya çalışıyorum..Canım sen bugünde test yapmışsın negatif çıkması normal çünkü daha erken..test yapma boşver yarında yapma cumartesi sabah yaparsın.Az kafanı dinlendir.

Evet kendimizi salmamak lazim cnm. Yoksa daha kotu olucak. Daha 12. Gunum ama tum adet belirtileri var. Sifir umidim yani. Ama drdigin gibi bu sondu test. 14.gun yapicam sonra kan vericem

Evet kendimizi salmamak lazim cnm. Yoksa daha kotu olucak. Daha 12. Gunum ama tum adet belirtileri var. Sifir umidim yani. Ama drdigin gibi bu sondu test. 14.gun yapicam sonra kan vericem

Aynen canım.. Evet 14.gün yap bakalım ne çıkacak inşallah çift çizgiyi görürsün.

Son düzenleme:
Alla halla ya neden dün öyle cıktı acaba

Valla canım bilmiyorum ki niye böyle oldu..Beklemedeyim hala durum neyi gösterecek görecez artık..Bugün iğnenin yapıldığı günle birlikte 17.gün oldu.. Eğer regl olmazsam pazar günü 20.gün oluyor son kez o zaman test yaparım.

Kuzum ınş gec döllenme vardır da çıkar ya

Kızlar maalesef adetim başladı diğer aya şansımı deneyecem artık..
Canim uzulme. Bizim her şer bildigimizde hayır vardır. Rabbim boyle uygun gormus demek. Hayiflanmak yerine bol bol dua etmek lazim. Icini ferah tut. Elbet bizimde bebisimiz olucak. Iyi dusun. Iyi olsun

AAAA ciddi mi kımyasal mıydı o cızgı acaba

Oldum cnm maalesef sanmıyorum kimyasal olduğunu adete yakın hormonlardan mıdır nedir ikinci çizgi çıkmış olabilir herşey mümkün yani belki teste bir anormallik vardı..Doktorlar o yüzden ısrarla adet günü geçmeden test yapmayın diyorlar.Buda bana ders olsun adet günüm geçmeden bir daha asla test yapmayacağım.Hatırlarsan bu ay ne zaman adet olacağımı hesaplamamıştım.Dün leke gelince hesapladım. 25.günümmüş daha.2 gün erkenden olmuş oldum.Normalde 27.leke gelir 28.gün adet olurdum.Bunuda şuna bağlıyorum.Çatlatma iğnesi adetin 9.gününde yapıldı 10.gününde muhtemelen çatladı kısacası erken yumurtlama olduğu için erkenden adet olmuş oldum.Pazartesi gidecem yine doktora.5.günümde klomene başlatacak yine doktor.Bakalım inşallah önümüzdeki aya hepimizin yüzünü güldürür Rabbim.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canim uzulme. Bizim her şer bildigimizde hayır vardır. Rabbim boyle uygun gormus demek. Hayiflanmak yerine bol bol dua etmek lazim. Icini ferah tut. Elbet bizimde bebisimiz olucak. Iyi dusun. Iyi olsun

İster istemez üzülüyor insan adet olunca ama düne göre bugün daha iyiyim toparlandım sayılır.Dediğin gibi vardır bundada bir hayır.İnşallah sizlerden güzel haber alırız..Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.

Amınnn kuzum herşeyın hayırlısı . bende adetı bekliyorum klomene başlamak ıcın belkı aynı anda kalırız . Yergök dua üzerine sabredip hayırlısını saglıkısını ısteyecegız . ben bu ay kendımı dınlemedım akışına bıraktım ne ateş ölçtüm ne gun takıp ederek ılışkıye gırdım kafama göre takıldım ben zevkime göre . şimdide hıc bı belırtı agrı yok adetımı bekliyorum ...

En güzelini yapmışsın cnm benim.Ekstradan yapılan herşey insanı strese sokmaktan başka bişey yapmıyor.Adet günün ne zaman..Bu ay bizde sıkı çalışmadık saldık gitti 4 kez ilişki oldu sadece ama bu ay doktorun dediğine uymaya çalışacam.Pazartesi adetimin 4.günü oluyor.Salı günü klomene başlayacam.Dediğin gibi Rabbimin izniyle inşallah aynı anda yüzümüz güler..

Kizlar benim 22 ocak 26 ocak arasi adet zamanim. 30nda da ignemi vuruldum. Normalde adetlerim duzensiz gec geliyor. Busefer nasi olucak. Normalmi gelicek yoksa eskisi gibi gecmi. Ona gore adet tarihimi hesaplayip test yapicam da

Ayyyy kuzum ne güzel söylemışın ınş . benım regıl gunum 14 şubat . hakkımızda hayırlısı ınşallah ya . ama ben yarın kardesım bende ıdı onunla memlekete aılemın yanına gıdıyorum cok mutluyum . bu yüzden 1 ay erteliyorum klomenı ve doktoru . Bır güzel dınlenıp gelırım :)

Kizlar benim 22 ocak 26 ocak arasi adet zamanim. 30nda da ignemi vuruldum. Normalde adetlerim duzensiz gec geliyor. Busefer nasi olucak. Normalmi gelicek yoksa eskisi gibi gecmi. Ona gore adet tarihimi hesaplayip test yapicam da

Cnm normal tarihinde gelebilir belki..ilacın etkileyeceğini düşünmüyorum.ignein üstünden yarın 13 gün geçmiş olacak.istersen sabah bir test yap.inşallah istediğin sonucu alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…