- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
hayırlı haberler bekliyoruzamin cnm inşallah yarın ola hayrola bakalım yarında aynı sonuç çıkarsa kan veririm artık durumdan haberdar ederim mutlaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı haberler bekliyoruzamin cnm inşallah yarın ola hayrola bakalım yarında aynı sonuç çıkarsa kan veririm artık durumdan haberdar ederim mutlaka.
Insallah diledigin gibi olur canim. Agrin olmusmuydu adet olcakmissin gibi
hayırlı haberler bekliyoruz
Benimde basladida agrim moralim bozuldu buyuzden. Korktum adet olucam diye. Benimde tek cozgi cikti. Ayni senin gibi. Kabizlik genelde var zaten bende ondan anlamam sanirim. Ama duydum belirti diyeEvet canım oluyor ağrım şu an bile ağrım var her an adet olacakmış gibi hissediyorum..Birde bende iğneden beri devam eden kabızlık problemi var buda bana acaba dedirtti ve test yaptım.
Benimde basladida agrim moralim bozuldu buyuzden. Korktum adet olucam diye. Benimde tek cozgi cikti. Ayni senin gibi. Kabizlik genelde var zaten bende ondan anlamam sanirim. Ama duydum belirti diye
Dogru soyluyosun canim. Evet erkendi ama ilacin etkisiylede olsa o cift cizgiyi gormek istemistim yine nasip olmadi :)Ben her zaman şunu savunurum adet olana kadar hala bir umut vardır.Ağrın var diye adet olacak değilsin.Hemen hemen herkesin en büyük hamilelik belirtisi adet olacak gibi kasık ağrısı çekmesi sen ona takılma sakın.10.günde erken den yapmışsın testi normaldir çıkmaması.Şöyle 12.günü bi atlat 13.günde testini yaparsın.2 gün daha sıkacaksın dişini..Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim nasibimizde varsa er ya da geç bu duyguyu bizlerde yaşayacaz.
XXYYXXYY canim bisey sorucam. Sendede sivilce ciktimi ve akintin varmi
Canim usume belirti diye okudum ama ates takibi yapiyormuydunSibelll ayaklarim usumeye basladi..atesim iyice dustu sanirim. Uhuhuhuhu
Dogru soyluyosun canim. Evet erkendi ama ilacin etkisiylede olsa o cift cizgiyi gormek istemistim yine nasip olmadi :)
Sabir sabirr bakalim sabredebilcemmi. Umarim adet olmayizz
XXYYXXYY canim bisey sorucam. Sendede sivilce ciktimi ve akintin varmi
Hmmm . Benim baslarda sari oldu iki gun falan simdi beyaz şefaf. Valla dusun dusun kafayi siyircamEvet sivilce çıktı bendede.akıntıya gelince normalde yumurtlama gününden sonra akıntı olmazdi bende.ilk kez yogun olmamakla birlikte iğneden sonra sarı şeffaf karışımı akıntım oluyor.
Yok yapmiyorum ama ben adet oluyorum usuyunce. Sivilcemde cikti eksik olmasinCanim usume belirti diye okudum ama ates takibi yapiyormuydun
Kuzum ya ben umut vermek gıbı olmasın ıkıncı cızgıyı gördüm ya . kaçıncı dk da cıktı oSkry10 slm canım...benim çatlatma iğnesinden sonra 15.günüm ve bu sabah idrar testi yaptım..Ve ikinci çizgi çok hafif silik çıktı acaba varmı ya sen görebiliyormusun ? Dün gün içerisinde de yapmıştım ama bişey çıkmamıştı.İğnenin etkisi olmuş olsa dünkü yaptığım testte de silikte olsa çıkmazmıydı..Eki Görüntüle 1769580
Hmmm . Benim baslarda sari oldu iki gun falan simdi beyaz şefaf. Valla dusun dusun kafayi siyircam
Kuzum ya ben umut vermek gıbı olmasın ıkıncı cızgıyı gördüm ya . kaçıncı dk da cıktı o
Yapma canim yaaa. Nasi cikmaz. Ben cok umutluydum ama yaaaHayırlısı olsun hepimiz aynıyız tek değilsin canım biraz daha sabır..Bende sabah yine test yaptım bu sefer hiç bişey çıkmadı dünkü o silik çizgiden eser yok malesef..
Aleykumselam. Benim ilk ayım.Selam kızlar bende bugün klomene başladım sizin kaçıncı ay
Yapma canim yaaa. Nasi cikmaz. Ben cok umutluydum ama yaaa