cnm sende kıst olmusmuydu hıc.klomen kullanıp.eger olduysa agrın falan oldumu?ben taktım bıraz kafaya acaba catladımı yoksa kıstmı oldu dıyede?
ne oldu ki anlat canımSlm Kızlar bana yardım edin kafayı yicem
18 iyi bir değer gebeliğin oluştuğunu gösteriyor. çatlatma iğnesinden 14 gün sonra benim 20 çıkmıştı değerim. senin 9. güne göre değerin iyi bence neden kafan karıştı ki? bekle ve iki günde bir testi tekrarla 2 katı artarsa kafana takılacak bir şey kalmaz. sen içini ferah tut ne güzel işte olumlu ilk adımı atmışsın devamı da gelir inşallah.Slm 9 gün önce yumurta çatlatma yapıldı bugün beta testi yaptık 18.00 çıktı ama yüksek doktor kafamı karıştırdı
Bende adet oldum kizlar 17.gunumde
Canım Doktorum bana da aynı ilaçları verdi bugün kontrole gittim 2 tane 22mm lik var ikisi de olgunlasmis iyi dedi rahim duvarı da kalinlasmis dedi ve catlatma iğnesi verdi oldum ama ne zaman ilişki olsun yarın sabah olsa olmaz mı aksami beklersek gecikirim diye korkuyorumÜzülme canım benim inşallah önümüzdeki aya güzel haberler alırız.Bende iğneden sonra 17.günde adet olmuştum.
Pazartesi gittim yine doktora klomen ve estrofem diye bir ilaç verdi.Estrofem östrojen ilacıymış.Hamilelik oluşursa rahmi kalınlaştırarak bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.Salı günü başladım ilaçlara.Yeni aya yeni umutlarla başladık yine.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Bana sadece klomen verdi. Adetimin 5. Gunu basla dedi. Baska bi dr a gittim . Kendi doktorum degil. Memlekete geldim mecbur kaldim yani. 26 sinda kontrole gidicem bakalim. Bana o dedigin ilactan hic vermedi.Üzülme canım benim inşallah önümüzdeki aya güzel haberler alırız.Bende iğneden sonra 17.günde adet olmuştum.
Pazartesi gittim yine doktora klomen ve estrofem diye bir ilaç verdi.Estrofem östrojen ilacıymış.Hamilelik oluşursa rahmi kalınlaştırarak bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.Salı günü başladım ilaçlara.Yeni aya yeni umutlarla başladık yine.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Aay ne guzelll ya :)Teşekkürler canım doktorum ikiz olabilir dedi
Canim cok gecmis olsun. Umarim hemencik eski sagligina kavusursubArkadaşlar bugün histereskopi ameliyat oldum. Rahmimdeki polip alındı. Sabah girdim akşamüzeri çıktım. Narkozdan uyanınca tam iki saat sancı çektim. Ana sonrasında herşey yoluna girdi. İyiyim inşallah patoloji sonuçları da iyi çıkar. Olacak olanlar olsunlar kuttulsunlar
kontrole kacinci gunu gitmem lazim bilgi verirmisin yada kac tane icmem laximReglinin 3yada 5.günü başlıyorsun canım ama mutlaka kontrole git bir sürü yan etkisi var
ya diyorum adam bole bole diye adam bana baska bisey soyluyor .hormon testi yapti bisey demedi.dushopton muydu neyde hap verdi bukadar .adamla anlasamadik bida ona gitmem sinir oldum .oyuzden gittim aldimCanim reglinin 3yada 5.günü başlıyorsun başlangıç günde bir kez ama doktor karar veriyor bittikten sonra yumurta takibi gerekli keşke önce bir doktora danissaydin kist olabiliyor
ide mesignayla korunuyodum o yumurtlamayi engeleyen bir igne 3 aydir kulanmiyorum adet olmuyirdum yeni oldum oyuzden yumurtada var sorun .diyorum adam anlamiyoya diyorum adam bole bole diye adam bana baska bisey soyluyor .hormon testi yapti bisey demedi.dushopton muydu neyde hap verdi bukadar .adamla anlasamadik bida ona gitmem sinir oldum .oyuzden gittim aldim