Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Slm 9 gün önce yumurta çatlatma yapıldı bugün beta testi yaptık 18.00 çıktı ama yüksek doktor kafamı karıştırdı

Slm 9 gün önce yumurta çatlatma yapıldı bugün beta testi yaptık 18.00 çıktı ama yüksek doktor kafamı karıştırdı
18 iyi bir değer gebeliğin oluştuğunu gösteriyor. çatlatma iğnesinden 14 gün sonra benim 20 çıkmıştı değerim. senin 9. güne göre değerin iyi bence neden kafan karıştı ki? bekle ve iki günde bir testi tekrarla 2 katı artarsa kafana takılacak bir şey kalmaz. sen içini ferah tut ne güzel işte olumlu ilk adımı atmışsın devamı da gelir inşallah.

Bende adet oldum kizlar 17.gunumde

Üzülme canım benim inşallah önümüzdeki aya güzel haberler alırız.Bende iğneden sonra 17.günde adet olmuştum.
Pazartesi gittim yine doktora klomen ve estrofem diye bir ilaç verdi.Estrofem östrojen ilacıymış.Hamilelik oluşursa rahmi kalınlaştırarak bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.Salı günü başladım ilaçlara.Yeni aya yeni umutlarla başladık yine.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Canım Doktorum bana da aynı ilaçları verdi bugün kontrole gittim 2 tane 22mm lik var ikisi de olgunlasmis iyi dedi rahim duvarı da kalinlasmis dedi ve catlatma iğnesi verdi oldum ama ne zaman ilişki olsun yarın sabah olsa olmaz mı aksami beklersek gecikirim diye korkuyorum

Bana sadece klomen verdi. Adetimin 5. Gunu basla dedi. Baska bi dr a gittim . Kendi doktorum degil. Memlekete geldim mecbur kaldim yani. 26 sinda kontrole gidicem bakalim. Bana o dedigin ilactan hic vermedi.
Kendi doktorum adetimin 2. Gunu baslatmisti klomene bu 5. Gunu. Farketmiyor mu acaba

Arkadaşlar bugün histereskopi ameliyat oldum. Rahmimdeki polip alındı. Sabah girdim akşamüzeri çıktım. Narkozdan uyanınca tam iki saat sancı çektim. Ana sonrasında herşey yoluna girdi. İyiyim inşallah patoloji sonuçları da iyi çıkar. Olacak olanlar olsunlar kuttulsunlar

Canim cok gecmis olsun. Umarim hemencik eski sagligina kavusursub

Arkadaşlar acil bişey sormam lazım klomende ikinci ayim ilkinde 3tane kist olusmustu bu ay 8SAT 5.gunu(12)sinde başladım bugün karnım çok agriyor ayrıca beyaz akıntısı var ağrı kist ağrısımı? Doktorum p.tesi gel dedi yumurtlama için gecikirmiyim yarın başka doktora mi gitsem lütfen bilgi verin.

kızlar acil bilgi verin .ben mesigna korunma ignesi kullaniyordum 3 aydir biraktim adet olmuyordum doktor adet sokturucu verdi ve bugun adetimin 2 ci gunu .bende klomen aldim doktora sormadim ben bu hapa nezaman baslamam kac tane icmem getekiyor .bana bilgi verin lutfen.doktora anlatim doktorla anlasamadik ben bisey diyorum doktor baska bisey oyuzden mecbur kafama gore takildim klomen aldim bana bilgi verin napmam lazim.

Canim reglinin 3yada 5.günü başlıyorsun başlangıç günde bir kez ama doktor karar veriyor bittikten sonra yumurta takibi gerekli keşke önce bir doktora danissaydin kist olabiliyor

Canim reglinin 3yada 5.günü başlıyorsun başlangıç günde bir kez ama doktor karar veriyor bittikten sonra yumurta takibi gerekli keşke önce bir doktora danissaydin kist olabiliyor
ya diyorum adam bole bole diye adam bana baska bisey soyluyor .hormon testi yapti bisey demedi.dushopton muydu neyde hap verdi bukadar .adamla anlasamadik bida ona gitmem sinir oldum .oyuzden gittim aldim

b
ya diyorum adam bole bole diye adam bana baska bisey soyluyor .hormon testi yapti bisey demedi.dushopton muydu neyde hap verdi bukadar .adamla anlasamadik bida ona gitmem sinir oldum .oyuzden gittim aldim
ide mesignayla korunuyodum o yumurtlamayi engeleyen bir igne 3 aydir kulanmiyorum adet olmuyirdum yeni oldum oyuzden yumurtada var sorun .diyorum adam anlamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…