Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Belkide 14 subatta esine guzel bir hediye verirsin hic belli olmaz burda cok okuduk doktor olgun yumurta yok deyip o ay hamile kalan hadi insallah :)
Cnm benim git hem kafan hem vücudun dinlenmiş olur belkide bu kaçamak vesile olur güzel haber almaya.hadi bakalım hayirlisiyla git hayirlisiyla gel cnm benim dikkat et kendine de..

Cnm normal tarihinde gelebilir belki..ilacın etkileyeceğini düşünmüyorum.ignein üstünden yarın 13 gün geçmiş olacak.istersen sabah bir test yap.inşallah istediğin sonucu alırsın..
15 nde yapicam canim eger hasta olmamis olursam tabi. Sabahi test yapip kan vericem ardindan. Sol kasigima 2 saattr cok fazla agri girdi. Hic bukdr agrimamisti

Teşekküerler kuzum Allah hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınşallah . Dün eşime sarıldım ağladım . gıdecegım dıye hem sevınıyorum hem onu yalnız ırakacagım dıye üzülüyorum . Oda çok üzüldü yazık

Kizlar benim 22 ocak 26 ocak arasi adet zamanim. 30nda da ignemi vuruldum. Normalde adetlerim duzensiz gec geliyor. Busefer nasi olucak. Normalmi gelicek yoksa eskisi gibi gecmi. Ona gore adet tarihimi hesaplayip test yapicam da
Kuzum adet olursun tam gunundede gelebılır erkende degısıyor vücuda göre

Kuzum adet olursun tam gunundede gelebılır erkende degısıyor vücuda göre
Hep gec geldigi icin muallakta kaldim canim.Dun aksamdan beri acaip kasık agrim oldu. Hala öyle. Sabah tes yaptim yine negatif. 14. Gun bugn. Kan vericektim ama yarin pazar diye pazartesiye kalicak sonucu almam oyuzden vazgectim. Pazrtesi olmamis olursam artik vericem kanı.
Sende ailene kavusuyormussun. Ne guzel. Benimde 2 ay oldu gitmeyeli memlekete. Bebek tedavisi icin gidemiyorum. Onlar geliyorlar ama insan gitmek istiyor.
Seni cok iyi anliyorum. Bir yanda eşin bir yanda ailen. Napicaksn gurbet işte

Rica ederim cnm benim..biz eşimle evlendiğimizden beri hiç ayrı kalmadık eminimki zor bir durumdur.Ama olsun kısa ayrılıklar sizi dahada kenetlendirir birbirinize..Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah canım.

Insallah cnm. Dunden beri devam ediyor agri. Acaba diyorum kist mi olustu o mu yapiyor agri

Yok canım kist oluşacağını sanmıyorum benimde ağrılarım olmuştu hatırlarsan.Hem oluştuysa bile adet olduğunda adet kanıyla birlikte atılır o kistler.Bunun için canını hiç sıkma..Pazartesi gününü bekleyelim canım bakalım ne oluyor.

Insallah dedigin gibi olur canim. Guya ne hayallerim vardi. Bgun hamile oldugumu ogrenip yarin sevgililer gununde eşime soylucektim. Nasip degilmis

Arkadaşlar bugün rahim filmi çekildi. Sonuç ameliyat şart. İçerde eğrilik var bir de et var. Bebeklerin tutunaması ve düşük yapmam da bundan kaynaklanıyor. İyi ki çekilmişim bu filmi. Yoksa bütün gebeliklerim ya düşük ya da erken doğum bebek kaybı olurmuş. Duyunca üzüldüm ama Allah devasız dert vermesin. Ameliyat iyi geçer inşallah. Dua edin bana nolur

Canim cok gecmis olsun. Evet iyiki cekilmissin. Umarim ameliyatinda guzel gecer de hemencik bebegine kavusursun canim. Allah buyuk.
Peki nasildi film cekimi. Zormuydu

Canim cok gecmis olsun. Evet iyiki cekilmissin. Umarim ameliyatinda guzel gecer de hemencik bebegine kavusursun canim. Allah buyuk.
Peki nasildi film cekimi. Zormuydu
Yoo o kadar da zor değildi. Gözümde büyüttüm de sadece rahatsız ediyor. Ama öyle ağrı felan dayanılmayacak gibi değil. Teşekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun cnm en iyisini yapmışsın rahim filmi cektirerek.Dualarım seninle,Rabbim yardimcin olsun..

Bende adet oldum kizlar 17.gunumde
üzüldüm canım inşallah bir dahi sefere hayırlı haberler alırsın. bu üzüntüler bu hayal kırıklıkları geçici Allahın izni ile hepimizin yüzü gülecek. ben de cuma sabahı ameliyat olacağım. hepsi kucağımız ve gönlümüz dolsun diye. hakkımızda hayırlısı

Amiiiin canimm. Umarim seninde amaliyatin iyi gecerr canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…