Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

teşekkürler canım bolca dinlenip besleniyorum. bugün 4. gün kasıklarımda hafif batmalar gerilmeler oluyor ama psikolojik de olabilir. sonuçta aşılama olduğumdan kafamda hep hamile kalacak mıyım sorusu ile kendimi dinliyorum.

Hayırlısı olsun cnm inşallah bebeğin seninledir.inşallah psikolojik degildir.stres yapma sakin akışına bırak

Bende klomen kulkaniyorum ilk ayim bi sorunum yok 2 cocugm var 9 u regl gunm hayirlisi.

Anladım canım. Peki yumurtalarınin boyutu ne durumdaydı..klomenimi günde iki kez mi iceceksin anlamadım. Bu ay klomeni nasıl kullanmıştin ki sen.ben sabah akşam icmistim.
10mm kuzum günde 1 tane ıctım . regıl olduktan sonra sabah aksam verecekmiş

Kızlar günaydın. Doktordan geliyorum.
Cok sukur hormon testlerim normal cikti.
19 milim buyukluktede yumurtam varmis. Catlatma ignesi verdi. Onu bekliyorum eczaneden getirtcekler.
Doktor 36 saat sonra iliski dedi ve bir hafta boyunca duzenli iliski dedi. Hayirlisi bakalim. Umarim bu ay tutar. Hepimizinki inşallah

Kızlar günaydın. Doktordan geliyorum.
Cok sukur hormon testlerim normal cikti.
19 milim buyukluktede yumurtam varmis. Catlatma ignesi verdi. Onu bekliyorum eczaneden getirtcekler.
Doktor 36 saat sonra iliski dedi ve bir hafta boyunca duzenli iliski dedi. Hayirlisi bakalim. Umarim bu ay tutar. Hepimizinki inşallah
Ne güzel kuzum hadı akkında hayırlısı olsun . günde 1 defa mı kullandın bu ılk ayın mı

Kizlar merhaba. Ben bu ay ilk kez klomen kullandim. 1 sene oldu korummuyoruz. Problemimiz yok. 9.gun 3 yumurtam olmus. Ucude 20 mm . Yarin oglen igne olucam. Sabah aksam 1 tane icmistim.. sanki hepsi catlayip dollenmis gibi beni korku sardi. Dr cogul gebelik istemezsen iliski olmasin dedi. Bende 1 tanesi tutsunda. Fazlasida olursa kabul dedim. Ama yinede urkuyorum yani :)
Hoppa kader kismet tabi. Yasayip gorucez ama bana 1 tane yeter. Keske tutsa:KK68:

Kizlar merhaba. Ben bu ay ilk kez klomen kullandim. 1 sene oldu korummuyoruz. Problemimiz yok. 9.gun 3 yumurtam olmus. Ucude 20 mm . Yarin oglen igne olucam. Sabah aksam 1 tane icmistim.. sanki hepsi catlayip dollenmis gibi beni korku sardi. Dr cogul gebelik istemezsen iliski olmasin dedi. Bende 1 tanesi tutsunda. Fazlasida olursa kabul dedim. Ama yinede urkuyorum yani :)
Hoppa kader kismet tabi. Yasayip gorucez ama bana 1 tane yeter. Keske tutsa:KK68:
Ne guzel yaaa ikizlerin olur belki :) cok istedim ben olsun ikizim ama.nasip bakalim saglikli olsunda . Hayirlisi olsun hakkinda

Ne guzel yaaa ikizlerin olur belki :) cok istedim ben olsun ikizim ama.nasip bakalim saglikli olsunda . Hayirlisi olsun hakkinda
Zor olur diye dusunurdum hep. . Yoksa cok guzel bisey tabi. Bakimi zor olmasa. O yuzden bir tane olsa yeter bana. Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin. Herkesin gonlundekini versin insallah :KK33:

Maaşallah canım ya ben ıkız mesela ılk hıc ıstemıyordum sımdı bu konu olunca neden olmasın ıkısıde aynı anda buyuk rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

Amin canim. Zor diye bakmak. Yoksa biri tutsada yeter bize . Hepsi kabulumuz tabiki :KK68:
Maaşallah canım ya ben ıkız mesela ılk hıc ıstemıyordum sımdı bu konu olunca neden olmasın ıkısıde aynı anda buyuk rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

Hım evet küçük kalmış..Günde iki defa kullandığında gayet iyi boyuta ulaşacaktır.Hayırlısı olsun canım.
Amın canım bugun gıttım kontrole . Adetın 3 unde gel dedı tekrar bakacak kıst felan olmazsa 5. gun ıcın 5 gun kullanmam ıcın klomen yazacak hayırlısı bekleyecegım artık uzulmuyorum alıştım

Amın canım bugun gıttım kontrole . Adetın 3 unde gel dedı tekrar bakacak kıst felan olmazsa 5. gun ıcın 5 gun kullanmam ıcın klomen yazacak hayırlısı bekleyecegım artık uzulmuyorum alıştım

Günde 2 kere daha mantıklı..Aynen canım eskisi kadar çok acımıyor insanın canı dediğin gibi alıştık artık.

X