merhaba,
1,5 yıl önce kendilinden hamile kaldım dış gebelikti iğneyle sonlandırıldı. ondan sonra da nasip olmadı. bu ay doktora gittim bana klomen verdi. adetimin 4. günü başladım. ilaçları 5gün kullandım ve muayeneye gittim. 4 tane yumurtam oluşmuş. fakat 2 tanesi ile şansımızı deneyeceğiz dedi. biri 20 mm diğeri 14 mm diğer ikisi 7 mm dedi. ve 3 gün sonra tekrar gel dedi. yarın gideceğim kontrole. duruma göre bana çatlama iğnesi yapacağını söyledi. bu arada eşimden de sperm testi aldılar. normalin az altında ama yeterli sayıda spermi var dedi doktor. sperm sonucunu öğrenmek için telefon ile aradığımda aşılama planlamamız gerektiğini söyledi. sanırım eşimin sperm sayısından sonra bu fikir gelişti doktorda çünkü önce ilişki önermişti. ben de burda baya konuları inceledim. iğneden sonra 36 saat gibi bir süre veriliyormuş aşılama için. yarın cumartesi eğer iğneyi yaparsa 36 saat sonrası pazara denk geliyor. ya o zaman çatlar da doktor olmadığı için sansımızı kaçırırsak. psikolojik olarak fanteziler üretmeye başladım. yarın kontrolde sormalıyım değil mi ?