- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
1bucuk yıldır evliyim canım hiç korunmadıkNe kadarlik evlisin ve hic korundun mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1bucuk yıldır evliyim canım hiç korunmadıkNe kadarlik evlisin ve hic korundun mu?
Yasin kac? Ee soylemedin mi bunu doktora 1 yil gectikten sonra rahim filmi istiyorlar esinden spermmiyogram istiyorlar. Benim basima geldi kimsenin gelmesin tedbirinizi alin onceden. Doktoruna sor bosuna ugrams olmazsin.nerde oturuyorsun hangi sehir
Anladim hayatim benden bi yas kucukmussunn. Hayirlisi olsun 12 kilo da iyi vermissin bana da glifor verdi ama kiloma pek bi faydasi olmamisti. Benimde adetlerim inanilma duzensiz 4 ayda bir falan oluyorum bayagi tembel benim yumurtam. Umarim senin klomenle 2 3 tane yumurtan olur. Kuru incir ye bol bol.22yasındayım istanbulda oturuyorum. Adet düzensizliğinden gittim doktora ilk once söktürücü verdi adetin 3.gunu hormon testleri yaptı hepsi iyi çıktı insilün biraz yuksek cıktı onun için glucophage verdi normal seviyelere düştü çok şükür 12kilo verdim bununla birlikte. Sonra 3ay kullan gel dedi doktor. Bu 3ayda adetlerim düzene girdi vücudumun rahatladığını hissetm. Sonra bn doktora gittim vajinal ultrasonla baktı rahmin çok iyi görünüyo ama biraz yumurta tembelliğş var dedi. Önümüzdeki ay adetin 3.gunu klomene baslıcz dedi
. Adet olmama 9,10gun kaldı bu arada. Peki dedi klomenle yuzde kac hamile kalmam dedim. Bilemem onu dedi klomeni kullanacaksın bittiktn bi gün snra bakıcam ultrasonla aşağı yukarı bişeyler anlıcam dedi. Bu şekilde canım hikayem
Sağol canım inşallah senın tedavınde cok iyi gecer sakın düşünme tup bebekte tatile filan cık. Kendini düşünecek vakit verme sakın kendine. Canım ben glucophage ile birlikte diyette yaptım hala daha da yapıyorm. Kiloluyum cunku. Bir de kuru incir nasıl yiyicem nezaman yemeye başlıcam. Nasıl yapıcam bi söylesene. Belki onda vardr şifamzAnladim hayatim benden bi yas kucukmussunn. Hayirlisi olsun 12 kilo da iyi vermissin bana da glifor verdi ama kiloma pek bi faydasi olmamisti. Benimde adetlerim inanilma duzensiz 4 ayda bir falan oluyorum bayagi tembel benim yumurtam. Umarim senin klomenle 2 3 tane yumurtan olur. Kuru incir ye bol bol.
Tamm canım sağol dualarm seninle inşallah olacak. Gecende arkadaşm 6yıldır çocu olmuyordu. Gecende tüp bebekle hamile kaldıBelirli zamani yok diye biliyorum ben sen simdiden yemeye basla yumurtaliklara fayda sagliyor. Bal corek otu tarcin sabahlari bi kasik ac karnina o da bayagi iyiymis..
Stres falan yapmiyorum hic aksine kafam cok rahat cunku inaniyorum olumluyum esimde cok destek veriyor insallah olacak..
Ayyy gercekten mi boyle seyler duyunca cok mutlu oluyorum insallah sende klomenle hemen hamile kalirsinnn. Ama tup bebekde dusunursen ki insallah gerk kalmaz sana kavacik madistate hastanesi doktor kenan sofuoglu nu onerebilirimmmTamm canım sağol dualarm seninle inşallah olacak. Gecende arkadaşm 6yıldır çocu olmuyordu. Gecende tüp bebekle hamile kaldı
Evet canım bende çok mutlu oluyorum. Umut oluyor içime. İnşallah canım tek temennim. İnşallah gerek kalmaz oyle bişeye. Cunku yasım kucuk oldugu ıcın eşim hayatta tup bebek yaptırmazAyyy gercekten mi boyle seyler duyunca cok mutlu oluyorum insallah sende klomenle hemen hamile kalirsinnn. Ama tup bebekde dusunursen ki insallah gerk kalmaz sana kavacik madistate hastanesi doktor kenan sofuoglu nu onerebilirimmm
Yeni sayfanız yeni umutlarınız olsun inşallah.Hepinize güzel paylaşımlar dilerim.
İnsallah gerek kalmaz canim. Benim de yasim kucuk ama daha da ertelemek istemedim. Yas ilerledikce yumurta rezervi dusuyor ve tutma olasiligida dusuyor. Suan hastanedeyim yumurta toplanacak cok heyecanliyimmEvet canım bende çok mutlu oluyorum. Umut oluyor içime. İnşallah canım tek temennim. İnşallah gerek kalmaz oyle bişeye. Cunku yasım kucuk oldugu ıcın eşim hayatta tup bebek yaptırmaz
Doğru söylüyorsun da işte... Dualarım seninle inşallah hakkında en hayırlısı olsun ve hamile kalırsın inşallah.İnsallah gerek kalmaz canim. Benim de yasim kucuk ama daha da ertelemek istemedim. Yas ilerledikce yumurta rezervi dusuyor ve tutma olasiligida dusuyor. Suan hastanedeyim yumurta toplanacak cok heyecanliyimm
Canım bir de bişey söyleyeceğim. Benn fsh hormonum 4ay önce 4,61di. Şimdi biraz daha düşmüştür çunku aydır adetim düzenli en fazla 32,35 gundur oluyor. Nasıl sence ve senın kaçtı acabaDoğru söylüyorsun da işte... Dualarım seninle inşallah hakkında en hayırlısı olsun ve hamile kalırsın inşallah.
Amin canım inşallah... Bende bu ay klomen kullandım.. Cuma doktor randevum var çatlatma iğnesini yapacak...Bakalım hayırlısı ile hamile kalırız inşallah... Dün kasık ağrım vardı.yorgunluk ve halsizlik yapıyor...Kızlar Merhaba hepinize Rabbim inş bebislerimizi nasip eder ben ilk kez bu ay klomen kullandim adet gününden bir kaç gün öncesinden çok farklı şeyler yaşadım bel ağrısı şiddeti kasık ağrısı baş ağrısı aşırı uyku hamile sandım umutlandim ama ilaç etkisiymis inanin ayaklarim in üstüne kalkınca kasiklarim daki sancı dan durmadı iki gün geçti günüm sonra sokuldu adetim ama zor oldu çok psikoloji yoruyor bu süreç doktora randovum var anlaticam sizlerde böyle etkiler yaşayan oldu mu
Amin canım inşallah... Bende bu ay klomen kullandım.. Cuma doktor randevum var çatlatma iğnesini yapacak...Bakalım hayırlısı ile hamile kalırız inşallah... Dün kasık ağrım vardı.yorgunluk ve halsizlik yapıyor...
Korkacak bişey yok canım ya.. Çatlatma iğnesi ufak normal iğne gibi değil.benim doktorum göbeğimden deri altına enjekte etti.hissetmedim bile...bende rahim filminden korkuyorum biraz.bu ay iki farklı doktora gittim. Biri hsg istedi.çektirmedim inş bu ay hamile kalırımda hsgye gerek kalmaz...Benim süreç yeni başladı iğne falan hiç bahsetmedi doktorum rahim filmi istedi onu çekecek cumartesi iğneden korkuyorum komik belki ama fobi işte görmeye dayanamıyorum