Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Merhaba kizlar ben bugun dr kontrole gittim cuma gunu klomen bitmisti kontrol edelim yumirtaliklari dedik solda 10 mm sagda 6 mm 16 mm ve 28 mm yumurtam olmus malesef ne yapcam ben simdi basina gelen var mi siz ne yaptini

suzanbilal, post: 43439726, member: 712014"]Hadi hayırlısı bakalım[/QUOTE]
Gunaydin brn dün kan testi yaptirdim negatif

izzedoğru. post: 43456252 .!.:
Merhaba kizlar ben bugun dr kontrole gittim cuma gunu klomen bitmisti kontrol edelim yumirtaliklari dedik solda 10 mm sagda 6 mm 16 mm ve 28 mm yumurtam olmus malesef ne yapcam ben simdi basina gelen var mi siz ne yaptini
Doktorunfan dogru yönlendirme al canım ben bilmiyorum inan

Merhaba arkadaslar ben de araniza yeni katildim yarin ilk defa klomene basliyorum gunde 2 tane icicem. Insallah ilk denemede olur. Varmi ilk klomen denemesinde hamile kalan

Cok agladim hungr hungr agladm. Bende tup bebege basladim dua edin bebegm gelsn ve gitmesin nolur kizlar. Hepimiz yasayalm annelk duygusunu nolur

merhabalar 1 yıldır evliyiz pco var bende tüm çabalarımıza ragmen olmadı... adetin 3. günü gel dedi doktor yarın gidicem çok heyecanlıyımm.. sizlerde 3. gün gidip klomene mi başladınız

Merhaba kızlar. Yıllardır takip ettiğim halde yazmak bu güne nasipmiş.. Pcosluyum yeni evliyim 2 aydır korunmuyoruz ama sonuç hüsran. Adetim bir ay oluyor diğer ay olmuyor progestan ile adet görüyorum. Kocaeline gelin geldim, iyi bir doktor tavsiyeniz varsa çok sevinirim. Yumurta takibine başlamayı düşünüyorum ne kadar erken başlarsam o kadar iyidir :) YÜCE ALLAH İSTEYEN HERKESE SALİH BİR EVLAT NASİP ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN. MORAL BOZMAYIN ALLAH VAR SORUN YOK.

merhaba kızlar bir şey sorabilirmiyim, klomen vb. ilaçlar regl düzenini değiştirir mi? yani diyelim normalde 30günde bir regl oluyoruz, son regl olunca doktora gttik hormon vb. baktı test yaptı ilaç verdi. bir sonraki ay ovulasyon tarihi bat tarihi falan ilaçlara göre değişirmi??

Cok agladim hungr hungr agladm. Bende tup bebege basladim dua edin bebegm gelsn ve gitmesin nolur kizlar. Hepimiz yasayalm annelk duygusunu nolur
Bende çok ağladım aslında bize verilen mesaj burda her canlının bir doğum zamanı var bizim dünyaya getireceğimz canlınında bir doğum zamanı var Rabbim biliyor zamanını. Bende önümüzdeki ay klomene başlayacağım... İnşallah Rabbim en kısa zamanda evlatlarımızı kucağımıza versin inşallah en buyuk duam.

Amiinn insallahhh. Ben 6 ay klomen tedavisi gordum ve tup bebek doktorum bosuna hormon almissin vucuduna dedi yani 6 ay gereksiz klomen kullandim ve sadece tek bir ay 1 tane yumurtam oldu. Ama simdi tup bebege gectim ve ilk kntrlm 4.gundu 12 yumurtam vardi sonraki kontrl 14 ve doktr senden 20 yumurta alirz dedi yarin son kntrl Rabbim hayirlisini versin cok heyecanliyim.

Canım neden bosuna hormon almışsın dedi doktorun? Bi sebebi olmalı

Canım neden bosuna hormon almışsın dedi doktorun? Bi sebebi olmalı
Klomen cok fazla tedaviye yanit vermiyor ve benim ilk gittigim hastane beni oyaladi baya ben klomen alali 6 ay olmus bi kere catlatma ignesi olmusum esimden daha spermmiyogram almamislardi benim soylemem uzerine aldilar. Benden rahim filmi istemediler. Bosu bosuna kullndim. Mesela benim sol tupum kapali esiminde sperm hareketliligi az. Ama biz bunlari ogrenmeden once catlatma ignesi klomenle ugrastik bosuna. Sonra neyse ki once dr.nurdan yazici sonra da dr kenan sofuoglu ile tanistik da cok sukur hersey istdgmz gibi. 15 yumurtam var pazartesi de toplama islemi bakalim Allah hayirlisini versin herkese.

Gercekten mı ya bende de pko var doktor yumurtaların azcık tembel dedi. Ama korkma hamile kalman kolay dedi. Ama böyle şeyleri okuyunca çok korkuyorum olmazsa diye. Sizinde inşallah hayırlı olur tedavınız

Gercekten mı ya bende de pko var doktor yumurtaların azcık tembel dedi. Ama korkma hamile kalman kolay dedi. Ama böyle şeyleri okuyunca çok korkuyorum olmazsa diye. Sizinde inşallah hayırlı olur tedavınız
Korkma ya icini ferah tut.herkes bir olacak diye bisi yok. Bende pkoluyum ve bnmde yumurtalar tembel 6 ayda bi kere cevap verdi o da bi tane. Ama simdi cok sukur iyi. Sende kotu dusunme icini ferah tut kafani bosalt tedavine odaklan.

Korkma ya icini ferah tut.herkes bir olacak diye bisi yok. Bende pkoluyum ve bnmde yumurtalar tembel 6 ayda bi kere cevap verdi o da bi tane. Ama simdi cok sukur iyi. Sende kotu dusunme icini ferah tut kafani bosalt tedavine odaklan.
Bi de dedin ya rahim filmi diye bana cekmediler rahim filmi. Çok iyi bi doktora gidiyorum. Gerek görse cekerdi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…