- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
selam kızlar.
bişey sormak istiyorum.
klomen tedavısıne doktor neye göre karar veriyor?
bizde 8 aydır deniyoruz bebek için. hormon tahlillerim normal çıktı.
canım banada normal demişlerdi ama USG de küçük kistler çıktı..pko varmış..doktor yumurtlaman az biraz dedi..3 ay sadece serephone kullancaz hamile kalmazsan iğne desteğine başlıcaz dedi tatlım..
bizde 8 aydır deniyoruz
kızlar bence bosuna oturup kendinizi sıkıntıya sokup beklemeyin zaten 8 9 aydır olmuyorsa bi sorun var demektir. beklemek çok bunaltıcı ve yorucu. ben 8 9 ay denedim ama hep stresli. pko vardı yumurtlama a oluo zaten yada büyümüyordu yeterince. klomen verdi sonra yeterli mm ye ulasınca yumurta ovitrielle vurundum bi kere. şimdi hamile oldugumu ogrendim. 3 ay bosuna hormon ilacı alacagınıza bi kere igne vurunup beklememek daha mantıklı cunku doktorlar halden hiç anlamıolar. 1 sene bekle dio kimisi ama o stresle vucut zaten kendini kapatıyor. beklemenin hiç anlamı yok boşuna sıkıntı stres. 3 ay hap yutmak da mantıklı değil her doktora güvenmeyin derim. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.
tedaviye yeni başlamış biri olarak söylüyorum.dr beni muayne etti hormon testlerime baktı.smear testimide 2ay önce yaptırdım temiz çıktı.
dr.bu ay klomen kullan, olmazsa rahim filmi ve sperm testi yapıcaz dedi.
benimde sorum var kızlar???
klomen adetimi azalttı.normalde 6 gün süren adetim 4. gün leke leke gelmeye başladı.sizde de böyle bişey oldumu?
hifanur klomen benim de adetimi değiştirdi. Kullandığım ay adetim 4 gün önce geldi ve aynen senin dediğin gibi leke leke geldi. Adet belirtilerim neredeyse hiç olmadı. Ayrıca gelen lekelenmeler de çok koyu renkliydi. ben de ilk önce belki yerleşme kanaması yaşıyorumdur diye ümitlendim ama bir de üzerine kist oluştuğunu öğrendim iyice çöktüm
Bu ay kist yüzünden boş geçti, yarın kontrole gidicem bakalım inş. kist gitmiştir. Yoksa 1 ay daha tedavisiz boşuna geçecek
canım yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş o zaman.bidahaki ay çatlatma iğneside kullan.doktoruna söyle yazsın.
fiyatı 80 civarı bişey.iğneden 36 saat sonra ilişki öneriyor doktorlar.
Canimmm çok geçmiş olsunnn bak hic üzülme lütfendaha oöncede dedim klomen kullandigi halde yumurtasi olamayan arkadaslarimiz var onların isi bizden daha zor canimm senin yumurtanın biri catlamisti ben çok sevinmistim ama Rabbim daha zamanki var demiş demekki sana bitanem rabbim eski sihatine tez vakitte kavustursunki tekrar tedaviye basla inşallah o kist hic ilacsiz soğan kuru ile eriyomuş canim bencede hap kullanma ..bu tun klomen kullananların basina gele bilen bizi doğal karsila ikinci denemede gebelik yüzdesi .ilkinin iki kati canim benim ama küre hemen başla parçala o hain kisti ..yatadana emanetsin sen bunun üstesinden geliceksin elbette güçlüsün canim unutmaaa
Suzansu sana teşekkür etmek istiyorum. Ben soğan kürünü senden duyup denedim ve çok şükür faydası oldu. Oluşan kist 1 ay içinde yok oldu. Hiç değilse bu benim için moral oldu. Ya gitmemişse, ya hala varsa diye tedirgin gitmiştim doktora. Bu arada doktoruma da söyledim soğan kürü yaptığımı, kürü yaptığını söyleyen hastalarım oldu hepsinde de işe yaramış dedi. Kızlar bu tür sorunu olanlar mutlaka denesin soğan kürünü.
Bundan sonra da çatlatma iğnesini yaptırıcam mutlaka. Riske atmaya gerek yok.
Öpüyorum seni.
Canım benım çok ama çok sevindim bak gordunmu Rabbim dermansız dert vermesin bizlere .. Çok gecmiş olsuniğne kullan canım bi daha risk alma zaten üç dort kere denetiyo doktor sanırım ... Ben aşılamada çok umutluyum İnşallah ona sıra gelmeden bebeklerimizi kucaklarız Ağır Mubarek cuma gunu dualarımız kabul olur İnşallah .. Bende iğne vuruldum beklemedeyim canım ..29 unda belli olcak bakalım ..ya betul hani oldumu olcakmı diye beklemek bile çok güzel ya bir umudumuz var en azından canım benım ... Tekrar gecmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun İnşallah ... Öptüm..
arkadaşlar bu sürecin ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu gayet iyi biliyorum ben daha önce 4 kez kullandım klomen + ovitrelle olmadı sonra 4 aşılama yaptırdım olmadı sonra tüp bebek olmadı derkeen tüpten 7 ay sonra bitkisel kürler hayıt suyu filan hamile kaldım ancak kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum kürtajdan 4 ay sonra doktorum klomeni tekrar denememin faydalı olabileceğini söyledi ve başladık bu arada glifor kullanıyordum ve adetlerim düzene girmişti klomenin 2. ayında klomen +inofolic+ glifor + bal ve hurma poleni karışımı ve öncelikle Allah'ın izni ve bol bol dua ile şu an ikiz bebeklerime hamileyim ben böyle yazıları okuyunca çok ümitlenirdim umarım bende sizlere bir umut olurum