hamılelık belırtısıde olabılır canım bu akıntı
sen kac yasındasın?kac yıllık evlisin cnm?
cokmu soru sordum ne
acaba kendımı dınledıgım ıcın mı dıyorum. ama ınsan kendını dınleyıp nasıl bu kadar gogus agrısı yapabılır ki hayatımda hıc bukadar gogsum acımadı hıcbır adet donemımde. ya da akıntı gelebılır vscok zor bır surec gercekten. ptesı ya da salı kanda baktırıcam ınsallah.
dayanamadım bugün yakındaki sağlık ocağında aldım soluğu onlarda pazartesi veriyorlarmış sonucu bakalım ne olacak ama ben yine dayanamam kan testi için giderim akşam bi hastaneye tabi akşama kadar olmazsam
allahım varsa bir an önce bu haberi almak istiyorum bi yandanda çok korkuyorum toparlanamıyorum olumsuz sonuç çıkınca
28 yasındayım.6.5 yıllık evlıyım. 2 yıldır cocuk ıstıyoruz. ılk defa bu ay ılac ve catlatma ıgnesı kullandım kılo sorunum cok buyuk.vs. vs anlayacagın bı suru sorun pko+kılo...
aynı soruları sana ıletıyorum:)
bende 23 yasındayım 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz
pko oldugumu kasım ayında ögrendim yumurtalık takibi&klomen&catlatma ignesi = asılama (dün)
hayırlısı insallah olur cnm.bende cok zayıf degilim 77 kiloyum :) sen kac kilosunn :44:
ayyy canım benım ne ıyı yapmıssın bak benıde heycanlandırdın sımdı guzel dusun guzel sonuclar versın.kendımızıde ole bırakmak yok tatlım.hade bakalım guzel haberlerını beklıyorum
ahhhh ahhhhh keşke ben de77 olsam115 kıloyummmmmmmm al ver al verrr 60 kılolarda bu hale geldım:'(
ben evlenirken 58_60 kiloydummm
olsun cnm sıkma cannı insallah olur bebklerimizzzzzz
troid hastalıgın varmı?
cok sukur yok canımaslında drum bu kılona ragmen hormonların cok ıyı dedı:) tek mutlu oldugum nokta bu. sadece progestan hormonum cok dusuk bu yuzden yumurtlama sorunum var. cok sukur ılk klomende yumurtalarım cvp verdı ve 2 tane gsl yumurtam oldu. ama kafamı tek kurcalayannnnnn sey kılomm engel olacak mı dusuncesı??? dıceksın kı be kardesım ver ozamnnnn kak defa verdım aldım nefret edıyorum artık adapte olamıyorum dıyet sozunu duyunca bıle daha cok yıyorum
tatlımm üzülmee yaaa
benimde hersey normal.
rabbim vermeyince elden ne gelirrr
ooo kimleri görüyorum nerelerdesin cnm yaaa hep kayboldunuz sedada bi görünüp bi kayboluo sen napıosun bakım
selam kızlar nasılsınız giremedim birkaç gündür bayağı ilerlemiş sayfalar.
sevdecim canım nasılsın mesaj yazdın mı bana bilemiyorum ama okuyamadım son 10 sayfayı adetin geldimi mi canım gittin mi doktora?
sevo cum sen nasılsın kaçıncı gün bugün sanırım yarın kan testine gideceksin umarım hala adet olmamışsındır ve bebeğin seninledir.yarın girip bakıcam senin için bizi merakta bırakma mutlaka yaptır kan testini canım. Allah yanında olsun dualarım senin için.
demos cum kuzucum sakin ol stres yapma altını alıyosan karnını doyuruyosan gazını alıyosan sorun yok demektir kimi çocuk huysuz olur sır finadından yapar onu sakinleştiricek şeyler bulmaya çalış. ağladığında ayakta salla yada kucakta şarkı söyle ninni söyle yada dikkatini çekebilecek bir müzik aç telefonundan benim kuzenimin de daha 10 günlük tü çarşafla sallıyolardı şimdi mustafa ceceli nin bir slov parçasıyla uykuya geçiyo çok komik onu açmadan uyumuyo gitar sesi sakinleştiriyo heralde çocuğu. gazından yapıyodur seninkide kimi çocuk çok gazlı olur yedirince hemen yatırma güzelce gazını al dik tut sonra uyut ne diyim kuzum büyüdükçe gezer bizler streli anne adayları oluyoruz bence bu çocuğa da yansıyor.
bu arada ben de dün gittim zeynep kamil e dosyamı teslim ettim tekrardan bugün heyete girecek haftaya perşembe de 2. aşılama raporum çıkacak gidip ilaçlarımı yazdıracağım ve sonra adetimi bekliyeceğim. ultrasonla bakmadılar bana kist var mı yok mu bilmiyorum umrumda da değil zaten sadece soğan suyuna başladım 10 gün içicem. ilaçlarımı aldıktan sonra aşılama ertelenirse ertelenir zaten aşılamaya kadar 1 adet daha görücem varsa bile onda atılır.
rahim filmi konusunda hala karar veremedim nasılsa bu 2. aşılamayı da yaptırmak zorundayım.devlet tüpe geçmek için 2 aşılamanın kesin yapılması şartını koşuyor. şu ikincisini de atlatayım.tüpe geçmeden önce belki çektiririm.
hazan arkadaşımız yazmış bana onun da kürtajdan sonra rahimde yapışıklık olmuş rahim filminde açılmış ve hep rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalmış. bu da aklıma takılıyor.
zaten çektirirsem zeynep kamil de çektirmicem. kendi özel hastanemde çektiricem. 240 tl ye çekiyolarmış. eğer zeynep kamil de çektirirsem beni tüpe almayabilirler sonrasında. gerçi 2 aşılama da yapıldıysa alırlar belki ama laparoskopi sonrası bir 3. aşılama daha denemek isteyebilirler.
ben de ameliyattan korkuyorum. sorunsuz bir şekilde tüpe geçebilsem keşke. Allahıma dua ediyorum 2. aşılamam tutmasa bile sonrasında çektirdiğim rahim filmim temiz çıksın. tüp bebek için bir sorunumuz olmasın. o da tutunamazsa yıkım olur benim için...
hepinizi öpüyorum. Allah a emanet olun.
malesef
olur cnmm hayırlı zamanda
hayırlı evlatlar nasip eylesin bizlere
rabbime inanıyorummm
evet bende ınanıyorum bır gun kavuscaz bebişlerimizeeeeeee. Ama cok yıpranmadan kavuşsak ne gsl olur:)
inşallah tatlım ya meleğime kavuşayım artık hepimize nasip etsin allah her an o kırmızıları görcem diye aklım çıkıyor
Dusunmemeye çalış Canim icini ferah tut ınş olumlu sonuçlar alacaksın
inşallah canım hem bu konularda çok bilgisizim hem eşi doktora gitmek istemeyen biriyim kilom çok düşük 48lerde tek başıma mücadele ediyorum resmen
Canim bende 48 kiloyum:) ama dr um kilomun iyi olduğunu söyledi.esin baba olmak istiyormu istemiyormu önce onu ogren çünkü böyle bir durum karşısında birbirinize destek olmanız gerekiyor esininde bir dr kontrolünden geçmesinde fayda var.tüm sıkıntılarını dile getir ne kadar çok anne olmak istediğini anlat.bir seneyi geçti senin diye hatırlıyorum dr kontrolü şart.ama sen uzulme tatlım
ben onun ikinci evliliğiyim onun bi tane var ondanmı ne üstüne düşmüyor istiyorda sözde ama dra yanaşmıyor ısrar etmekte bana anlamsız geliyor bazen düşünüyorum bebeğim olunca boşanayım diyorum kızıyorum hakikaten