Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hamılelık belırtısıde olabılır canım bu akıntı

dayanamadım bugün yakındaki sağlık ocağında aldım soluğu onlarda pazartesi veriyorlarmış sonucu bakalım ne olacak ama ben yine dayanamam kan testi için giderim akşam bi hastaneye tabi akşama kadar olmazsam
allahım varsa bir an önce bu haberi almak istiyorum bi yandanda çok korkuyorum toparlanamıyorum olumsuz sonuç çıkınca

sen kac yasındasın?kac yıllık evlisin cnm?
cokmu soru sordum ne

28 yasındayım.6.5 yıllık evlıyım. 2 yıldır cocuk ıstıyoruz. ılk defa bu ay ılac ve catlatma ıgnesı kullandım kılo sorunum cok buyuk. vs. vs anlayacagın bı suru sorun pko+kılo...

aynı soruları sana ıletıyorum:)

evet bazı seylerı psıkolojık olarak yasıyoruz gercektende.ama en sonunda rabbım bızede nasıp edıcek ben ınanıyorum.baktır canım bencede kafanı rahatlat

ayyy canım benım ne ıyı yapmıssın bak benıde heycanlandırdın sımdı guzel dusun guzel sonuclar versın.kendımızıde ole bırakmak yok tatlım.hade bakalım guzel haberlerını beklıyorum

bende 23 yasındayım 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz
pko oldugumu kasım ayında ögrendim yumurtalık takibi&klomen&catlatma ignesi = asılama (dün)
hayırlısı insallah olur cnm.bende cok zayıf degilim 77 kiloyum :) sen kac kilosunn :44:

ahhhh ahhhhh keşke ben de77 olsam 115 kıloyummmmmmmm al ver al verrr 60 kılolarda bu hale geldım:'(

ayyy canım benım ne ıyı yapmıssın bak benıde heycanlandırdın sımdı guzel dusun guzel sonuclar versın.kendımızıde ole bırakmak yok tatlım.hade bakalım guzel haberlerını beklıyorum

inşallah tatlım ya meleğime kavuşayım artık hepimize nasip etsin allah her an o kırmızıları görcem diye aklım çıkıyor

ben evlenirken 58_60 kiloydummm
olsun cnm sıkma cannı insallah olur bebklerimizzzzzz
troid hastalıgın varmı?

cok sukur yok canım aslında drum bu kılona ragmen hormonların cok ıyı dedı:) tek mutlu oldugum nokta bu. sadece progestan hormonum cok dusuk bu yuzden yumurtlama sorunum var. cok sukur ılk klomende yumurtalarım cvp verdı ve 2 tane gsl yumurtam oldu. ama kafamı tek kurcalayannnnnn sey kılomm engel olacak mı dusuncesı??? dıceksın kı be kardesım ver ozamnnnn kak defa verdım aldım nefret edıyorum artık adapte olamıyorum dıyet sozunu duyunca bıle daha cok yıyorum

tatlımm üzülmee yaaa
benimde hersey normal.
rabbim vermeyince elden ne gelirrr

ooo kimleri görüyorum nerelerdesin cnm yaaa hep kayboldunuz sedada bi görünüp bi kayboluo sen napıosun bakım

Herkez bir telaşa düştü kaybolduu ben arada girip bakıyorum ama sayfalara bakamıyorum çok hızlı hızlı geçiyorum..
Benim kızım 17 aylık olduu cimcimeyii görsenizzz bir neler yapıyorr nelerrr fenaaa bişeyler anlatamam sizee..Duruselimm hayırlısıyla bebeğini almışsın kucağına,ercelf en son hamileydi,demoşu biliyoruz zaten duru adlı kızı olmuştu..Canssuuuuuu çooook çooookk sevindim hamileymişsin canımm rabbbiimm sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin,rojda cemree yelkenli friendly sevo ve aklıma gelmeyen bir sürü isim Friendlyde hamişti en son umarım oda sağlıkla bebeğini kucağına almıştır diğerleri içinde inşallaah rabbim ve tüm isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin

inşallah canım hem bu konularda çok bilgisizim hem eşi doktora gitmek istemeyen biriyim kilom çok düşük 48lerde tek başıma mücadele ediyorum resmen

Canim bende 48 kiloyum:) ama dr um kilomun iyi olduğunu söyledi.esin baba olmak istiyormu istemiyormu önce onu ogren çünkü böyle bir durum karşısında birbirinize destek olmanız gerekiyor esininde bir dr kontrolünden geçmesinde fayda var.tüm sıkıntılarını dile getir ne kadar çok anne olmak istediğini anlat.bir seneyi geçti senin diye hatırlıyorum dr kontrolü şart.ama sen uzulme tatlım

ben onun ikinci evliliğiyim onun bi tane var ondanmı ne üstüne düşmüyor istiyorda sözde ama dra yanaşmıyor ısrar etmekte bana anlamsız geliyor bazen düşünüyorum bebeğim olunca boşanayım diyorum kızıyorum hakikaten

Canim seni üzmek istemiyorum hiç ama bence esin çocuk istemiyor gibi geldi bana.sadece kendisini düşünerek benim zAten çocuğum var diyebilir.ama sen yinede boşver eşini gi t bi dr güzelce bir kontrolden gec en azindan bir sikinti varmı onu öğrenmiş olursun bunu yapmak icin eşine ihtiyacın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…