Kızlar merhaba ben 8 9 ay denemden sonra klomene başladım ve çatlatma iğnesine, yumurtlamada hormonlarda sorun yoktu sadece prolaktin 26 idi biraz yüksekti, ben dayanamadım klomen kullandım ilk kullandığım ay 2 yumurtam oluştu 20 mm lik ve çatladı fakat biz değerlendirmedik o günleri 2. Ay yine kullandım ama artık umudu kesmiştim, kis oluşacak diye düşünürken, 5 yumurtam oluşmuş 2 si kist olmuştu, 3 tanesi de yumurtlama dönemimde çok küçüktü kalitesiz diye bakıldı ve doktor bu ay olmaz dedi bizde zaten olmayacak diye rahat rahat çocuk düşünmeden ilişkiye girdik, fakat adetime 10 gün kala acayip kasık ağrilarim başladı, kendimde tuhaflığı hissediyordum bir taraftan da klomenden ağri olmuştur dedim , doktora gittiğimde kistim olduğunu öğrendim tahmin ettiğim gibi ve, doktor tedaviye başlamadan formalite için test yapti ve ben kistim oldu diye ağlarken hamile olduğumu öğrendim değerim 63 dü ben düşük olduğunu düşünsemde doktor normal dedi 2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi,,, ve ben kendimi hamile ilan ettim öğrendiğimde çok mutlu oldum fakat sonraki 15 günlük süreçte hep kabus gördüm, kanamam olmadan önceki gün de rüyamda düşük yaptim, insan hisseder ya o gidecekti biliyordum, sonra 6 haftalıkkken bıçak saplandı resmen sancilarim başladı ve kanama
hastaneye gittiğim doktor ultrasonda bakti sen hamile değilsin dedi inanmadık başka hastanelerin dolaştık bebek kesesi yoktu, test yaptirdim tekrar normaldi değerlerim,ama ben küsmaya başladım artık gidiyordu eşim kabul etmek istemediği için eve gitmek istedi ve o anda bayıldı ultrasonda tekrarı baktığımızda iç kanama başlamıştı bile ve dış grbelik açık ameliyat sol tüpüm gitti bebeğim de gitti, klomen çok etkili bir ilaç ama kesinlikle yumurtlama probleminiz yoksa ve 11 12 aylık süreç olmadan kullanmayın, bunun yerine yunurta takibi ve doğal bitkileri deneyin, klomen çok tehlıkelı bir ilaç,doktorum klomenin sebep olmadığını söylese de klomenin dış gebeliğe sebep olduğu açık, kimisi normal hamilelik Yaşar bu hapla o da kısmet fakat eğer kullanıyorsanız bile mutlaka dış gebeliği araştirin ve en ufak belirtide adet gününüz gelmese bile test yapın kontrol altinda olun,