Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

evet canım haklısın bunu yaptım yazın dr sorun yok dedi ama klomen verdi ve gün aşırı gel dedi ama gidemedim ki ama rabbim biliyor bende ailemde çok istiyoruz inşallah olur çocuğum olsun ona ihtiyacım yok sırf bebek konusuna tavrı yüzünden eşime karşı ciddi anlamda hislerim değişmeye başladı bencilliğinin farkındayım ama bende 32 yaşımdayım bebek sahibi olmak anne olmak benim hakkım ama bu konuda çok yalnızım imreniyorum eşleriyle dra giden çiftlere rabbim yüzlerini güldürsün o uğraşsa belki çoktan olacaktı

Canim sen yinede tepki alma eşine olumlu düşün belki vardır bir bildigi.böyle düşünerek hayatı kendine zorlastirma.yanlız olduğunuda düşünme bak burda kac kişiyiz ben seni tanıdığına gerçekten memnun oldum.en kisa zamanda git doktora başla tedaviye her fırsatı değerlendirme senin ne istediğin önemli gerisini bosver

bende çok memnun oldum canm sağol ne bileyim bazen dertleniyorum işte neyse hayırlısı bakalım allah yardımcımız olsun

kızlarrrrrrrr inanamıyorummmmm... 2 haftadır su topıklerde dolanıyorum. o mu belırtı bu mu belırtı yasadıklarımı yasayanları arıyorummm.hep bir umutla okudummmmm hergün saatlerce. kımı aglayarak kımı gulerek.bır gun bende guzel bır sey yazacakmıyım suraya dusuncesıyleeeeee:):) ve yazıyorummmmmm...pko luyum asla ılacsız adet oalmıyorum.bu ay ılk defa klomen ve catlatma ıgnesı kullandımmmmm. 10 ocakta oldum ıgnemı gobekten. 2 aydır da glukofen kullanıyordum ayrıca. ve 9 aralıkta da rahim filmi de çektirmiştim.eşimin spermiogramı da yapılmıştı.yani önce butun herseye bakıldı kı ona gore tedavı uygulansın. en buyuk problem kılomduuu.118 kıloyum kızlarrr ama hıc bır sey ımkansız degılmıssss her seyın zamanı varmıssss onu bır kez daha anladımmm...

bebek bekleyen bız anne adaylarının neler yasadıgını cok ıyı bılıyorum. ve belkı bır kacınıza umut olurum dıye belırtılerımı yazmak ıstedım. kendımı cok dınledıgım ıcın hepsını kendım uyduruyırum sandım aslında. ama bu kadar seyı denk getıremezdım de. kafam cok karısıktı.bugun adet gunumdu aslında ama ben perşembe gunu test yaptım negatıf cıktı cok uzuldum ama umudum bıtmedı. adet donemımde benım cok agrım olmaz 2 gun once kucuk batmalar dısında bısey cekmem. goguslerımde degısmez. ama bu sefer farklıydııı ısteee. goguslerım dokundukca acıyorduuu damarları cıkmıstı uzerınde kucuk kucuk cıkıntılar olusmaya baslamıstı ve 4 5 gun onceden belım kasıklarım cok agrımaya baslamıstı uykumdan uyandırır derecede hatta adet oldum dıye fırlıyordum yataktan. ayrıca cok sık idrara cıkmaya baslamıstım.kasıklarımda bı baskı hıssedıyordum. ama deıdm ya hep dusunmekten kendım yapıyorum dıye dusunuyordum:) meger daha o kadar sıyırmamısımmmmmmm.kukumda bole tıtreme gıbı bır sey hıssedıodum nadıren. belımden gelıp kalcama kadar bıanda olusan karıncalanmalar vardı.belımden bacaklarıma vuran agrılar vadı kucuk kucuk.... ve sonunda o güzel haberi aldımmmmm.

bu gün işten cıktım oglende. eczaneden 2 tane test aldım. 1. sini yaptım...... malum o bekleyıssss o da neeee anında 2. çizgii belırdııı. ben ınanamadım asla deıdm olamazzzzz. eşime bagırdımmmmm gel deıdm gelll ben mı goruom bunu. baktı suratıma hayır dedııı cızgı varr ıkımızde dolu dolu gozlerle kalakaldık. sonra 2. sini de yaptımmmmm o da pozitif:):):) aglamaya basladımmmmm test bozuk dıyorum baska bısey demıyorummmm. kalktık gıttık hastaneye.ve labaratuardan cıkan kızın tebrıkler hamılesınız dedıgı anda ben salya sumukkkkk basladım zaten. 96.94 cıktı kan degerım. 4 gun sonra tekrar gıdıcem 4e katlaması gerekıyormusss. ınsallah hersey yolunda gıder kızlarrrrrr.bana dua edınnn. ben hepınıze edıcemm.en kısa sürede Allah hepınıze bu duyguyu yasamayı nasıp etsınnnnnn.ve asla ama asla umuduzu yıtırmeyınnnnn. pko asırı kılo ve buna ragmen ılk tedavı ayımda aldıgım sonuc:) ınanın veee cok ısteyınnn.zamanı gelecek ve bebegınızzzz sızınle olacak:):):)

canım ya tebrikler allahım esirgesin inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına darısı bizim başımıza bizlerede dua et öpüyorum

bende çok memnun oldum canm sağol ne bileyim bazen dertleniyorum işte neyse hayırlısı bakalım allah yardımcımız olsun

günaydın canım dün giremedim nete ... bugün adet gecikmemin 5.günü cuma akşamı dediğim gibi kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı doktor iki gün sonra tekrar gel kesinleştirelim dedi bende ertesi gün yani dün doktora gittim ultrasonda bi tane eski çatlamış yumurtam olduğunu söyledi adet söktürücü verdi adetin 3. günü klomene başla bitincede gel dedi bu durumda erken gebelik olsada çıkardı değilmi ultrasonda hala adet olmadım karın şişkinliğimde geçti şimdi bu adet söktürücü erken gebelik falan varsa zarar verirmi diye endi,şeleniyorum

arkadaşlar ben eşiminde yakınen tanıdığı ünlü bir prof.tan gebelik için bir macun kürü aldım tamamiyle doğal ve kesin sonuç diyor doktor ama bu bitkilerin gerçek doğal olması lazım o nedenle güvenilir bir aktar bulmanız lazım bitkiden zarar gelmek diyerek sizinle paylaşmak istedim
7 GR KARANFİL 7 GR KEBABE 7GR KARABİBER 4 GR TARÇIN 7 GR KEREVİZ TOHUMU 7 GR ANASON TOHUMU 7 GR PİRE OTU TOHUMU 7 GR ISIRGAN TOHUMU 7 GR HAVUÇ TOHUMU 7 GR ŞALGAM TOHUMU 7 GR TURP TOHUMU 7 GR MASTAKİ 7 GR SİNAMEKİ 7 GR ÜZERLİK 7 GR ACI BADEM YAĞI 7 GR AKGÜNLÜK 15 GR ÇÖREK OTU 1 ÇORBA KAŞIĞI MİSK
Bu malzemeler sarmısak döveceğinin içinde iyice ezilerek 500 gr bal ve 50 gr şekerle karıştırılarak macun haline getiriliyor ve sabah akşam bir kaşık bu küürü veren doktor bitki uzmanı prof. malzemeler kolay bulunmuyor büyük bir aktar lazım bende daha tamamlayıp başlayamadım inşallah faydası olur
Allah isteyen tüm herkese evlat nasip etsin...Sevgiler

macun erkek için mi- kadın için mi?

Merhaba .....
Canım eşin konusunda tedavi işin yanaşmadıgından şikayetcisin üzülme bir cok erkek bu konuda geri duruyor onlara doktor dediğinde sanki erkekliklerine laf etmiş oluyoruz ..şunu unutma sen yaşadıgın üzüntüye rağmen moralini yuksek tutmalı güçlü olmalısınki vücüdüna yansısın...Benım annem 45 yaşında dogum yaptu hemde inanılmaz şartlar altında..ben kendim 31 yaşındayım 4 senedir evliyim ama bebeğimiz yok .. Senın gibi bende İstiyorum Rab'imizden yaşadıklarını yaşayan çok hanım var yanlız değilsin .. Eşine bakışlarını değiştirme ona bunu hissettirme unutma o senın hayat arkadaşın bebek olmuyor diye senı uzmuyorsa sende onu üzme .. yada üstüne gitme biraz serin canım Allah (c.c)hu Senın dularını İnşallah en kısa zamanda duyar evliliğin sarsılmadan guzel ve huzurlu şekilde devam eder .. Dualarım senınle .. Hoşcakal ...

Maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 41 kere Maşallahhhhhhhhhhh canım .. Çok sevindim Rabbim evladını sağlıklı kucagına alıp huzurla büyütmeyi nasip eylesin İnşallah ..Rabbim dualarında bir evlat hasreti cekenlere senın yaşaadığın mutluluğu yaşamayı da nasip etsin İnşallah ...Evladın Hayırlı ugurlu bol bereketli olsun canım ... Dualarımız senınle ...

Mrb.ben çookk eskilwrdenim buralarda.ağır pkos luyum ve Allah 1 erkek evlat nasip etti aşılamayla.şimdi 2. Bebeği düşünüyoruz Allah nasip ederse ama bende hormon almadan önce soğan kürü vs... Denemek istiyorum.Allah razı olsun.inşallah faydalı olur.hemen alıp yapıcam.Rabbim isteyen herkese istediği zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin inşaallah..

Birde sizin probleminiz neydi acaba?

çok yoruluyorumm artık sonuç negatif olunca bir gün pozitif oldu dünyalar bnm oldu 3 hafta bu mutluluğu yaşadım sonra düşük oldu

canım ya tebrikler allahım esirgesin inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına darısı bizim başımıza bizlerede dua et öpüyorum

okurkenn tüylerim diken diken oldu kendimi gördüm bir an sende....gözlerimi doldurdun rabbim inş hevesini kırmaz sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınnn...bn farlutal içmeden adet olmuyorumm ilaç içersem oluyorum sendemi öylesin?bn aşıla yoluyla hamile kaldım... ve çok ümitsizdim buda olmayacak die düşündüm hepp hatta hcg test günü geldi ditmedim kesin yok die komşum götürdü testi verdik 1 saat sonra aldık sonuç 167 idi doktoru aradım 2 gün sonra yaptır dedii 100 de 100 bi artış olması için tabi bn dayanamadım ertesi gün geri gittim 245 di 3 gün geldi toktora gittim kendi doktorum değiil gittiğim yer nie acele ediyorsun dedi öğrenmek için aşılama dedim kusura bakma die beni telkin etti 48 saat dolması gerkiyor 100 delik bi artış için akşam 8 de gelin nbtçiyim kan testi yaptık sonuç 303 dü 100 delik bi artştı ve çok mutlu olmuştumm ama nutkum tutuldu eşimle sarılamaık bile inanamadık doktora müjde verebilirm değilmi dedimm bnce bekle dedi bn bekleyemem dedim o zmaan ver hamilesin artık dedi 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedim 1 ay olması için 2 gün kalmıştı vücudumda iştahımda bi değişiklik hiisettim ve kan testi verdim değirim düşmeye başlamıştı doktor düşük yapıyorsun dedi ve o gün kanamam geldii vu her gün test yapıyordum sabah öğlen akşam onlarla kalkar olmuştum eczaneler bnle mesaiye başlıyordu... şimdi şubatta tekrar aşılamaya başlıcaz inş olur... kafanızı şişrdimm...

Merhaba kızlar bende gunde 1 adet klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum 2.ayım.bu ay da klomen kullandım ama iğneyi yaptııramadım doktorum gun aşırı ilişki önerdı yumurtam ne zaman catlayacak bılmıyorum boyle bır sey yasayan arkadaslar varsa konuyla ilgili yardım istıyorum teşekkurler

Kizlar bugun 18.gunum igneden sonra. Sabah test yaptim 2 cizgi cikti 2.si silik. Kan testinin sonucunu bekliorum. Acaba hamilemiyimdir tecrubesi ve bilgisi olanlar yardimci olabilir mi hormon ignesinin etkisi gecmis midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…