Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

selam kızlar.
bişey sormak istiyorum.
klomen tedavısıne doktor neye göre karar veriyor?
bizde 8 aydır deniyoruz bebek için. hormon tahlillerim normal çıktı.

selam kızlar.
bişey sormak istiyorum.
klomen tedavısıne doktor neye göre karar veriyor?
bizde 8 aydır deniyoruz bebek için. hormon tahlillerim normal çıktı.

canım banada normal demişlerdi ama USG de küçük kistler çıktı..pko varmış..doktor yumurtlaman az biraz dedi..3 ay sadece serephone kullancaz hamile kalmazsan iğne desteğine başlıcaz dedi tatlım..
bizde 8 aydır deniyoruz

canım banada normal demişlerdi ama USG de küçük kistler çıktı..pko varmış..doktor yumurtlaman az biraz dedi..3 ay sadece serephone kullancaz hamile kalmazsan iğne desteğine başlıcaz dedi tatlım..
bizde 8 aydır deniyoruz

hiiimmm anladim canim. ben de yakin zamanda doktora gidip sureci hizlandirmak icin ne yapabiliriz sorucam. cok tskler.

kızlar bence bosuna oturup kendinizi sıkıntıya sokup beklemeyin zaten 8 9 aydır olmuyorsa bi sorun var demektir. beklemek çok bunaltıcı ve yorucu. ben 8 9 ay denedim ama hep stresli. pko vardı yumurtlama a oluo zaten yada büyümüyordu yeterince. klomen verdi sonra yeterli mm ye ulasınca yumurta ovitrielle vurundum bi kere. şimdi hamile oldugumu ogrendim. 3 ay bosuna hormon ilacı alacagınıza bi kere igne vurunup beklememek daha mantıklı cunku doktorlar halden hiç anlamıolar. 1 sene bekle dio kimisi ama o stresle vucut zaten kendini kapatıyor. beklemenin hiç anlamı yok boşuna sıkıntı stres. 3 ay hap yutmak da mantıklı değil her doktora güvenmeyin derim. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.

kızlar bence bosuna oturup kendinizi sıkıntıya sokup beklemeyin zaten 8 9 aydır olmuyorsa bi sorun var demektir. beklemek çok bunaltıcı ve yorucu. ben 8 9 ay denedim ama hep stresli. pko vardı yumurtlama a oluo zaten yada büyümüyordu yeterince. klomen verdi sonra yeterli mm ye ulasınca yumurta ovitrielle vurundum bi kere. şimdi hamile oldugumu ogrendim. 3 ay bosuna hormon ilacı alacagınıza bi kere igne vurunup beklememek daha mantıklı cunku doktorlar halden hiç anlamıolar. 1 sene bekle dio kimisi ama o stresle vucut zaten kendini kapatıyor. beklemenin hiç anlamı yok boşuna sıkıntı stres. 3 ay hap yutmak da mantıklı değil her doktora güvenmeyin derim. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.

canim ne mutlu sana:)
hayirli olsun hamileligin. darisi basimiza. onumuzdeki ay ben de doktora gidip surecle ilgili konusucam canim. cok saol:KK66:

hifanur klomen benim de adetimi değiştirdi. Kullandığım ay adetim 4 gün önce geldi ve aynen senin dediğin gibi leke leke geldi. Adet belirtilerim neredeyse hiç olmadı. Ayrıca gelen lekelenmeler de çok koyu renkliydi. ben de ilk önce belki yerleşme kanaması yaşıyorumdur diye ümitlendim ama bir de üzerine kist oluştuğunu öğrendim iyice çöktüm :KK43:
Bu ay kist yüzünden boş geçti, yarın kontrole gidicem bakalım inş. kist gitmiştir. Yoksa 1 ay daha tedavisiz boşuna geçecek :KK43:

tedaviye yeni başlamış biri olarak söylüyorum.dr beni muayne etti hormon testlerime baktı.smear testimide 2ay önce yaptırdım temiz çıktı.
dr.bu ay klomen kullan, olmazsa rahim filmi ve sperm testi yapıcaz dedi.

benimde sorum var kızlar???

klomen adetimi azalttı.normalde 6 gün süren adetim 4. gün leke leke gelmeye başladı.sizde de böyle bişey oldumu?

hifanur klomen benim de adetimi değiştirdi. Kullandığım ay adetim 4 gün önce geldi ve aynen senin dediğin gibi leke leke geldi. Adet belirtilerim neredeyse hiç olmadı. Ayrıca gelen lekelenmeler de çok koyu renkliydi. ben de ilk önce belki yerleşme kanaması yaşıyorumdur diye ümitlendim ama bir de üzerine kist oluştuğunu öğrendim iyice çöktüm :KK43:
Bu ay kist yüzünden boş geçti, yarın kontrole gidicem bakalım inş. kist gitmiştir. Yoksa 1 ay daha tedavisiz boşuna geçecek :KK43:

canım yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş o zaman.bidahaki ay çatlatma iğneside kullan.doktoruna söyle yazsın.
fiyatı 80 civarı bişey.iğneden 36 saat sonra ilişki öneriyor doktorlar.

Evet öyle oldu. Aslında doktorum önce iğne yapalım dedi. Sonra da daha ilk denememiz istersen bi iğnesiz deneyelim dedi, açıkcası ben de öyle istiyordum kabul ettim. Ama demek ki öyle yapmamak gerekiyormuş. Bu sefer eğer kist gittiyse yaptıracağım inş.

canım yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş o zaman.bidahaki ay çatlatma iğneside kullan.doktoruna söyle yazsın.
fiyatı 80 civarı bişey.iğneden 36 saat sonra ilişki öneriyor doktorlar.

selam kızlar bende klomen kullananlardanım, bundan 2-3 ay önce kullandım kist yaptı kist 2 ayda kendiliğinden geçti, bu ayda klomen kullandım 9 yumoşum oldu çatlatma iğnesi yapılmadı ilişki günleri belirlendi, bugün 23. günüm bitiyo 5 günüm kaldı batıma ümidim yok aslında çünkü çok yıprandım ama düşünmeden de edemiyorum, çok zor bi süreç, 1 ay 2 ay derkeeeen koskoca 9 ayı devirdik, herşey normal eşimin sonuçları, benim rahim filmim ama olmayınca olmuyo rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhabalar benide aranıza kabul edermisiniz..:emir_bebek: biz de aşılama ile bebek sahibi olcaz Allahım nasib ederse inş... bu gün klomene başladım doktor 5.gün gel çatlatma iğnesinin ne zaman yapılcanı söyliycem dedi ama o gün hafta sonuna geliyo. ne yapcam bilmiyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Canimmm çok geçmiş olsunnn bak hic üzülme lütfendaha oöncede dedim klomen kullandigi halde yumurtasi olamayan arkadaslarimiz var onların isi bizden daha zor canimm senin yumurtanın biri catlamisti ben çok sevinmistim ama Rabbim daha zamanki var demiş demekki sana bitanem rabbim eski sihatine tez vakitte kavustursunki tekrar tedaviye basla inşallah o kist hic ilacsiz soğan kuru ile eriyomuş canim bencede hap kullanma ..bu tun klomen kullananların basina gele bilen bizi doğal karsila ikinci denemede gebelik yüzdesi .ilkinin iki kati canim benim ama küre hemen başla parçala o hain kisti ..yatadana emanetsin sen bunun üstesinden geliceksin elbette güçlüsün canim unutmaaa:KK54:

Suzansu sana teşekkür etmek istiyorum. Ben soğan kürünü senden duyup denedim ve çok şükür faydası oldu. Oluşan kist 1 ay içinde yok oldu. Hiç değilse bu benim için moral oldu. Ya gitmemişse, ya hala varsa diye tedirgin gitmiştim doktora. Bu arada doktoruma da söyledim soğan kürü yaptığımı, kürü yaptığını söyleyen hastalarım oldu hepsinde de işe yaramış dedi. Kızlar bu tür sorunu olanlar mutlaka denesin soğan kürünü.
Bundan sonra da çatlatma iğnesini yaptırıcam mutlaka. Riske atmaya gerek yok.
Öpüyorum seni.

Suzansu sana teşekkür etmek istiyorum. Ben soğan kürünü senden duyup denedim ve çok şükür faydası oldu. Oluşan kist 1 ay içinde yok oldu. Hiç değilse bu benim için moral oldu. Ya gitmemişse, ya hala varsa diye tedirgin gitmiştim doktora. Bu arada doktoruma da söyledim soğan kürü yaptığımı, kürü yaptığını söyleyen hastalarım oldu hepsinde de işe yaramış dedi. Kızlar bu tür sorunu olanlar mutlaka denesin soğan kürünü.
Bundan sonra da çatlatma iğnesini yaptırıcam mutlaka. Riske atmaya gerek yok.
Öpüyorum seni.

Canım benım çok ama çok sevindim bak gordunmu Rabbim dermansız dert vermesin bizlere .. Çok gecmiş olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:iğne kullan canım bi daha risk alma zaten üç dort kere denetiyo doktor sanırım ... Ben aşılamada çok umutluyum İnşallah ona sıra gelmeden bebeklerimizi kucaklarız Ağır Mubarek cuma gunu dualarımız kabul olur İnşallah .. Bende iğne vuruldum beklemedeyim canım ..29 unda belli olcak bakalım ..ya betul hani oldumu olcakmı diye beklemek bile çok güzel ya bir umudumuz var en azından canım benım ... Tekrar gecmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun İnşallah ... Öptüm..:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
hepinize merhaba kizlar bende yeni katildim bu siteye ama yaşadiklarimi paylaşmak isterim bende çünkü benide bu konuda en iyi siz anlarsiniz ben beş defa aşilama ve bir tüp bebek yaptirdim tüp bebekte bebeğim gelişmeden on gün öncee aldilar.aşilamayida rapor almak için başladim ama bir yil sürdü hiç tutmadi unutmadan söylüyüm eşimle benimde sonuçlarim temizdi onun için uzun ve sabir isteyen bu yolda rabbim yardimciniz olsun yaklaşik iki ay sonra ikinci denememi yaptircam inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir

Canım benım çok ama çok sevindim bak gordunmu Rabbim dermansız dert vermesin bizlere .. Çok gecmiş olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:iğne kullan canım bi daha risk alma zaten üç dort kere denetiyo doktor sanırım ... Ben aşılamada çok umutluyum İnşallah ona sıra gelmeden bebeklerimizi kucaklarız Ağır Mubarek cuma gunu dualarımız kabul olur İnşallah .. Bende iğne vuruldum beklemedeyim canım ..29 unda belli olcak bakalım ..ya betul hani oldumu olcakmı diye beklemek bile çok güzel ya bir umudumuz var en azından canım benım ... Tekrar gecmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun İnşallah ... Öptüm..:KK16::KK16::KK16:

Çok sağol canım ALLAH razı olsun. Dediğin gibi bakalım bu ay iğne yaptıracağım. Bende de belki ilk kez iğne deneyeceğim için olacakmışcasına hafif bir heyecan , kıpırtı var gibi. İnşALLAH olana kadar var gücümüzle devam bakalım tedavilere. Çarşamba günü doktor kontrolüm var klomeni içtim ve iğne için vereceği tarihte yaptıracağım bakalım neler olacak?

Ya 29' una bir şey kalmamış. İnşALLAHHHHHHHHHHH alırız güzel haberi. Off heyecanlandım şimdi :KK52:

Arkadaşlar ben daha önce 5-6 yıllık bir süre boyunca ilaç kullanmıştım farklı bir rahatsızlığım için.
Bebek için tedaviye başlarken de doktoruma geçmiş hastalığıma, kullandığım ilaçlara dair bilgi vermiştim.
Klomen tedavisinin ilk ayı kötü geçti ve kist oluştu derken 3. ay içindeyim ve 2. kez klomen kullanıcam. Son görüşmemizde doktorum geçmişte uzun süre kullandığım o ilaçların süt bezi hormonlarımı baskılamış olma ihtimali olduğunu söyledi ve dostinex verdi. Haftada 1 adet yarım yarım içiyorum. Umarım sebep budur. Daha önce de 1 düşüğüm oldu onun da nedeninin bu olabileceğini söyledi.
Eğer sizlerin de geçmişte kullandığınız ilaçlar, başka rahatsızlıklar vb. olduysa mutlaka doktorunuza aktarın ki belki de çok basit nedenleri vardır. Umarım benim de sorunum budur ve çözüme ulaşır. Dualarım hepinizle....

Ben eczaci teknikeriyim 7 aylik evliyim bebegimiz olmuyordu ovulasyon testi kullandim cift cizgiyi bulamadim 2.ay ecz nede otururken klomen kullanmaya karar verdim dr gitmeden 5 gün aksamlari ictim ve simdi hamileyim 5 haftalik allah isteyen herkeze nasip etsin

arkadaşlar bu sürecin ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu gayet iyi biliyorum ben daha önce 4 kez kullandım klomen + ovitrelle olmadı sonra 4 aşılama yaptırdım olmadı sonra tüp bebek olmadı derkeen tüpten 7 ay sonra bitkisel kürler hayıt suyu filan hamile kaldım ancak kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum kürtajdan 4 ay sonra doktorum klomeni tekrar denememin faydalı olabileceğini söyledi ve başladık bu arada glifor kullanıyordum ve adetlerim düzene girmişti klomenin 2. ayında klomen +inofolic+ glifor + bal ve hurma poleni karışımı ve öncelikle Allah'ın izni ve bol bol dua ile şu an ikiz bebeklerime hamileyim ben böyle yazıları okuyunca çok ümitlenirdim umarım bende sizlere bir umut olurum

benım 1oglum var 4 yasında tedavısız dunyaya getırdıgım gecen yıl aralık ayında 7 haftalık bebegım gelısemedıgın ve daha sonrada kalbı durması nedenıyle kurtaj oldum ve tekara denemeye karar verdık yaklasık 11 ay oldu bebısımız gelmedı bu subat ayında klomen verdı doktorum nasıl olucak nasıl gelısıcek bılmıyorum ama inşallah herkezın dileği kabul olur ve o guzel kelımelerle tarıfsız mutlulugu tekrar kucagımıza alırız ..

:KK54:

arkadaşlar bu sürecin ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu gayet iyi biliyorum ben daha önce 4 kez kullandım klomen + ovitrelle olmadı sonra 4 aşılama yaptırdım olmadı sonra tüp bebek olmadı derkeen tüpten 7 ay sonra bitkisel kürler hayıt suyu filan hamile kaldım ancak kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum kürtajdan 4 ay sonra doktorum klomeni tekrar denememin faydalı olabileceğini söyledi ve başladık bu arada glifor kullanıyordum ve adetlerim düzene girmişti klomenin 2. ayında klomen +inofolic+ glifor + bal ve hurma poleni karışımı ve öncelikle Allah'ın izni ve bol bol dua ile şu an ikiz bebeklerime hamileyim ben böyle yazıları okuyunca çok ümitlenirdim umarım bende sizlere bir umut olurum

Ayyy bana gerçekten umut oldun ALLAH razı olsun. Ben daha yolun başındayım, bu klomeni 2. ve çatlatma iğnesini ilk vuruluşum. İlk hamileliğimde senin gibi kalp atışları oluşmadı ve kürtaj oldum. sonra 1 yıl denedik ama bebişimiz olmadı. Her ay ümit ve ümitsizlik arasında bekliyorum. Ama senin gibi binbir emekten sonra vazgeçmeyen ve ALLAHın izniyle bebek sahibi olanları görünce hep ümit hep ümit diyor ve asla pes etmek yok diyorum. Çünkü ben daha şimdiden bu ilaçlardan saatlik dakikalık şeylerden sıkılıp daha da devam etmeyeceğim tedaviye falan olursa olur diyodum. Sayende kararım değişti şu an. Darısı hepimizin başına. Doğum esnasında dua et hepimize de :KK3:

X