Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ayyy hadi inşallah kötü düşünme iyi düşün gelsin bebiş inşallahh bide bu iğneyi rastgele olsak olmazmı ne yapmak gerekiyor iğne için

canın ıgneyı dr kontrolunde olman gerekıyor.rast gele kafana gore sakın uygulama.yumurta takıbının yapılması sonrasında gereklı buyuklugu ulastıktan sonra dr ısterse uygulanır ıgne.yada yumurtanın kendısın catlaması beklenır.

canın ıgneyı dr kontrolunde olman gerekıyor.rast gele kafana gore sakın uygulama.yumurta takıbının yapılması sonrasında gereklı buyuklugu ulastıktan sonra dr ısterse uygulanır ıgne.yada yumurtanın kendısın catlaması beklenır.

anladım canım sağol iğne için kesin çözüm diyorlar artık bende doktor tadavisine başlamak istiyorum ama eşim pek yanaşmıyor acele etme sağlıklıyız olur ama ben hemen iistiyorımm

Nekadar zamandır istiyorsunuz tedavide misin

canım ben 1 yıl önce hamileymişim 1,5 aylık ama planlamadığımız için anlayamadım sonra testte çıktı ama doktor alınmasını uygun buldu çok iş yapıp ağır kaldırıyordum ben 1 yıldır uğraşıyoruz anma tedavi yok eşim biraz fazla kaderci nasipse olur diyor doktora yanaşmıyor :KK43:

canım ben 1 yıl önce hamileymişim 1,5 aylık ama planlamadığımız için anlayamadım sonra testte çıktı ama doktor alınmasını uygun buldu çok iş yapıp ağır kaldırıyordum ben 1 yıldır uğraşıyoruz anma tedavi yok eşim biraz fazla kaderci nasipse olur diyor doktora yanaşmıyor :KK43:

bence doktora gıdıp neden olmadıgını ılk once ogrenmelısın.evlılıgınde 1 yılı gecmıs sanırım daha fazla beklemenın bır anlamı yok. erken tedavı erken sonuc.evet bırazda kader kısmet meselesı ama bazı durumlardada bız kendı kaderımızı kendımız belırlıyoruz

Üzüldüm çok ilk hamileliğine..

Bencede eşini ikna etmelisin enazından o süreç içersinde bir sorun olustuysa erkenden tedavi olunur.

Bizde 1 yıl istemedik 2 ay kadar denedik olmayınca bak üzerinden 3yıl geçti halen başladığım yerdeyım.

Kaç yaşındasın bu arada..

Günaydınnnnnnnnnnn

Hayırlı bereketli Cumalar olsun İnşallah hepimize .. Şu mubarek Allah'a elimizi acıp etiğimiz dualar kabul olsun İnşallah ..Nasılsınız varmı değişiklikler Benım sol tarafda kasıklarımda bi batma var sabah uyandıgımdan beri ilk defa ama nie bilmiyorum ...

Günaydınnnnnnnnnnn

Hayırlı bereketli Cumalar olsun İnşallah hepimize .. Şu mubarek Allah'a elimizi acıp etiğimiz dualar kabul olsun İnşallah ..Nasılsınız varmı değişiklikler Benım sol tarafda kasıklarımda bi batma var sabah uyandıgımdan beri ilk defa ama nie bilmiyorum ...

günaydın canım amin inş dualarımız kabul olur...

bence doktora gıdıp neden olmadıgını ılk once ogrenmelısın.evlılıgınde 1 yılı gecmıs sanırım daha fazla beklemenın bır anlamı yok. erken tedavı erken sonuc.evet bırazda kader kısmet meselesı ama bazı durumlardada bız kendı kaderımızı kendımız belırlıyoruz

slmlar canm günaydın nasılsın bugün ben hala aynı karmaşıklıktayım
bugün 3. gün hala regl olmadım umutlanmaya korkuyorum

günaydınlar herkese bugün adetimin gecikmesinin 3. günü ve umutlanmak istemiyorum yarın akşama kadar beklycem olmazsa test yaptırcam bakalım ne olacak sizlerde durum nasıl..

Üzüldüm çok ilk hamileliğine..

Bencede eşini ikna etmelisin enazından o süreç içersinde bir sorun olustuysa erkenden tedavi olunur.

Bizde 1 yıl istemedik 2 ay kadar denedik olmayınca bak üzerinden 3yıl geçti halen başladığım yerdeyım.

Kaç yaşındasın bu arada..

canm dün misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım ben 32 yaşındayım yaşta korkutuyor beni eşim 43 yaşında ikinci evlilik onun var bi tane benimde işte 1 yıl önce oldu onuda biz anlamadık ne yapacam şaşırdım çok üzülüyorum

Günaydınnnnnnnnnnn

günaydın canm hayırlı cumalar aminnn diyorum güzel dileklerine inşallah dualarımız kabul olur anniş oluruz artık benim 3. gün geçti ama hala bir belirti yok kasıklarımda hafif ağrı ve beyaz akıntı var :KK43:

X