Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Ahahaha demek basin dondu yerim ben seni canim ya bende bebeği bahane edip ivir zivir istiyom şimdiden deli oluyor balim ikiz isimlerinde bak benim herif h harfini soyleyemiyo :KK1::KK1: o yüz isimleri kisitliyom ..kaynamayagitme kuru yiyin birlikte yiyin canim ...

yoksa o bir Trakyalımııı:KK9::KK9::KK9: ayyy erkek olursa yağız kız olursa naz istiyordum ama kız ısımlerı cok degıstı bende :KK70: sımdı hamıle kalsam dedm eylülde dogururm dıye dusunmustm o zaman eylül koyacaktım. İkiz olma ıhtımalıde yüksek :KK70: benm oğlum olrsa senn kızı alırız sacların kıvırcık sanırım benmde esımın sacları varken kıvırcıkmış :KK9: bırbırlerıne de benzerler :KK16: iyice uçtum ben :KK70::KK24:

yoksa o bir Trakyalımııı:KK9::KK9::KK9: ayyy erkek olursa yağız kız olursa naz istiyordum ama kız ısımlerı cok degıstı bende :KK70: sımdı hamıle kalsam dedm eylülde dogururm dıye dusunmustm o zaman eylül koyacaktım. İkiz olma ıhtımalıde yüksek :KK70: benm oğlum olrsa senn kızı alırız sacların kıvırcık sanırım benmde esımın sacları varken kıvırcıkmış :KK9: bırbırlerıne de benzerler :KK16: iyice uçtum ben :KK70::KK24:

İşte geldim annedeyimmmmmmmm ... bebeğim benım herif arnavut eylulde olursa eylul iyi fikirmiş :KK70: ya benım oglum olursa senın kızı vericenız bana gelin :d kız olsunda biz onlara koca yada hatun buluruz yada kendileri bulur ...sen bebek kime benzes,n istersin ben çok düşündüm dun akşam :d

:
İşte geldim annedeyimmmmmmmm ... bebeğim benım herif arnavut eylulde olursa eylul iyi fikirmiş :KK70: ya benım oglum olursa senın kızı vericenız bana gelin :d kız olsunda biz onlara koca yada hatun buluruz yada kendileri bulur ...sen bebek kime benzes,n istersin ben çok düşündüm dun akşam :d

yuppiiiiii:21::21::21: vermem mı senden iyisinimi bulcaz :KK70::KK70: bi görümcem varmış vefat etmişşş acaıp güzelmiş ben esmerım bana benzemesın sacları babasına burnu babasına kaşları bana olbılır :KK70:DD ama tenı sacları falan benzesn görümceme :KK70: allah rahmet eglesın güzelmiş hatun :KK70: sarışın yani :))) sen anlat bakıyım :)))) zevklı oluyormuş :KK70: bu arada ben Meryem suresının turkcesıne başladım annem olur dedı oradada okuyabılırsn dedı başladım allahım kabul ederse sanada gondereyımmı vatsuptan falan turkcesını resım olarak kaydettim cunku yada ınternetten bulabılırsın :))

:

yuppiiiiii:21::21::21: vermem mı senden iyisinimi bulcaz :KK70::KK70: bi görümcem varmış vefat etmişşş acaıp güzelmiş ben esmerım bana benzemesın sacları babasına burnu babasına kaşları bana olbılır :KK70:DD ama tenı sacları falan benzesn görümceme :KK70: allah rahmet eglesın güzelmiş hatun :KK70: sarışın yani :))) sen anlat bakıyım :)))) zevklı oluyormuş :KK70: bu arada ben Meryem suresının turkcesıne başladım annem olur dedı oradada okuyabılırsn dedı başladım allahım kabul ederse sanada gondereyımmı vatsuptan falan turkcesını resım olarak kaydettim cunku yada ınternetten bulabılırsın :))

Allah rahmet eylesin canım başınız sağ olsun .. valla bende burnunu babasından alsın istiyorum mınıcık :KK70: :KK9::KK9::KK9: geri herşeyi bana benzesin çokmu bencilce oldu ya ahahahah düşünsene zenci doguruyormuşuz kromozonlar kafayı yemiş :KK70: uhahahahah heriflerin yüzünü düşünemiyorum .. süreyi ben şimdi tlf na indiriyim balım sesli sende oyle yapsana olmuyomu senın tlf a bak sana özel msj atıyorum oku öptüm..

Allah rahmet eylesin canım başınız sağ olsun .. valla bende burnunu babasından alsın istiyorum mınıcık :KK70: :KK9::KK9::KK9: geri herşeyi bana benzesin çokmu bencilce oldu ya ahahahah düşünsene zenci doguruyormuşuz kromozonlar kafayı yemiş :KK70: uhahahahah heriflerin yüzünü düşünemiyorum .. süreyi ben şimdi tlf na indiriyim balım sesli sende oyle yapsana olmuyomu senın tlf a bak sana özel msj atıyorum oku öptüm..

sagol canım dostlar sagolsun.. valla aynen minnacık bır burnu var güzel olur dımı bencıllık degıl sen güzelsen sana benzıycek tabı :KK70::KK70: yalnız zencıde güzel olmazmı ama böyle yuz hatları guzl olcak melez falan :KK70::KK70: suphe ederler gercı bız ıkımzde esmeriz :KK70::KK70: bu arada demın arkadaşımla konuştum o da sankı sen hamılesın gıbı gelıyr dıyr kasık ağrısı dıyıp duruon dıyr ama allahım nolur olsun bızım bu ayyy yaaa :KK49:

sagol canım dostlar sagolsun.. valla aynen minnacık bır burnu var güzel olur dımı bencıllık degıl sen güzelsen sana benzıycek tabı :KK70::KK70: yalnız zencıde güzel olmazmı ama böyle yuz hatları guzl olcak melez falan :KK70::KK70: suphe ederler gercı bız ıkımzde esmeriz :KK70::KK70: bu arada demın arkadaşımla konuştum o da sankı sen hamılesın gıbı gelıyr dıyr kasık ağrısı dıyıp duruon dıyr ama allahım nolur olsun bızım bu ayyy yaaa :KK49:[/QUOTE

ederler demi :KK70::d o arkadaşına sorsaydın kız sana ne ısmarlıyım die :d İnşallah öylesindir İnaşşallah canım canı gonulden istiyorum ama biz kendimizi buna odakladık beyinde bunun için direktif verirse vucuda ooooo süper olur :KK70: senın bi saatın kaldı sanırım paydosa

Yok canım olursa ilk bebeğimiz olacak inan bebeğim olmuş olsaydı ikincisi için bukadar uğrasmazdım.

Demek sende pcolusun:))) cok yeni evlisin tedaviye baslamakla iyi yapmıssın biz ilk yıl istemedik bebek

3 yıldırda cıldırmıs gibi istiyoruz ama sonuc yok: )

15 günü tamamladıysanız kan yaptırın bence beklemekte bi stres çünkü

bende ıgneneın etkısı dıye dusunuyorum.olsun yınede bır cıft cızgı gorelım dımı ama:)) hepımız ıcın dua edıyorum hakkımızda hayırlısı olsun rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın

Ca nim ğu naydin net pa ke ti bitmiş herif yeni aldi bende seni özledim ..canim benim ben burada senle konuşunca kafam dagiliyor girmedimmi can SIkIntisindan duramiyom ..çekirdek yarasin bitanem bende yedim valla :KK1::KK1:ari şutu al mutlaka canim bugün olmazsa yarin ..pembelr yok artik yine oduna bagladim :KK1::KK1::KK1: sen neler yaptin nazilgidiyor bu arada sen aksam eve gidince bide yemekmi uapiyon dun aklima geldi net bitti soramadim opuyorum balimm:KK54:

Kizlar nasilsiniz bugun gelismeler varmi yazin lutfennn opuyorum sizleri hayirli haberlerle gorusuruz insallah

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nasılsınız mustakbel anne adayları nerdesiniz neden yoksunuz ... heyy bizi yanlız bırakmayın :KK20:

benım için bugun normal yine odun gibiyim tabiricaizse :d dilililili halay cekesim var :KK70::KK16:

sıcak su sakıncalıymış hayatım onun için bir hafta banyo yapma ddi doktor şimdi her dediğini yapıyorum yapayımda sonra tutmazsa vay neden yapmadım demeyim aşılama sanki bana pamuk ipliğine bağlı gibi geliyor tüp bebek gibi değil yani sürekli yamazsam tutmazmış gibi bir arkadaşımın yengesi aşılamayla ikiz doğurdu ama kadın tuvalet dışında hiç kalkmamıştı hep o aklıma geliyor amaaaaaaaaaaan boşver gülüm ya hepsi bahane Rabbim şahane O istesin yeterki ama bidaha yaptırmak istemem heralde ya :KK50:

merhaba kızlar,
ben 8 aylık evlıyım hıc korunmadık yanı 8 aydır bebek ıstıyoruz:) ama malesef o bızı ıstemıyor ben adet oluyorum yumurtlamam da var ama yumurta catlamadıgı ıcn kıst olusuyor bu ay kıst temızledık cok sukur haftaya salı catlatma ıgnesı vuracaklar hamıle kalan varmı bu ıgneden sonra umarım rabbim hepimize bebişlerimizi verir..:KK54:

bende ıgneneın etkısı dıye dusunuyorum.olsun yınede bır cıft cızgı gorelım dımı ama:)) hepımız ıcın dua edıyorum hakkımızda hayırlısı olsun rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın

kızlar sızden de hayırlı haberler bekliyoruz :KK16:

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nasılsınız mustakbel anne adayları nerdesiniz neden yoksunuz ... heyy bizi yanlız bırakmayın :KK20:

benım için bugun normal yine odun gibiyim tabiricaizse :d dilililili halay cekesim var :KK70::KK16:

odun gıbı olman ıyı cunku hıcbır kırmızı falan yok buna sukur dıyruz beklemeye devam :) suzannnn nıye erkenden kalktın acaba :) bu arada bı rüya gordum hayır olsun hamıleymısım cıft cızgıyı goruyrm sonra kendımı zor tutuyrm murata soylememk ıcın :))) bılınc altı işte iyice kafayı yedım :)))):KK24::KK24::KK24:

odun gıbı olman ıyı cunku hıcbır kırmızı falan yok buna sukur dıyruz beklemeye devam :) suzannnn nıye erkenden kalktın acaba :) bu arada bı rüya gordum hayır olsun hamıleymısım cıft cızgıyı goruyrm sonra kendımı zor tutuyrm murata soylememk ıcın :))) bılınc altı işte iyice kafayı yedım :)))):KK24::KK24::KK24:

canım merhaba bu agır mubarek gun bebeişlerimiz için etiğimiz dualar arşa ulaşır inşallah rabbim guzel merhametini bizim için duyar inşallah dualarımızı kabul eder inşallahhhhhhhhh..... canım çok istiyoruz rabbim ruyanıda gercek eylesin tek dileğim bu .. ben hiç ruyamda gormuyorum ne bebek ne başka bişi :KK70: soyleme canım eşine bizim halimizi dusunsene ne kadar umutluyuz o zaten bekliyor dahada umutlanmasın içine at bu ruyayı su anlat balım başka kimseye anlatma ... :KK54:

canım merhaba bu agır mubarek gun bebeişlerimiz için etiğimiz dualar arşa ulaşır inşallah rabbim guzel merhametini bizim için duyar inşallah dualarımızı kabul eder inşallahhhhhhhhh..... canım çok istiyoruz rabbim ruyanıda gercek eylesin tek dileğim bu .. ben hiç ruyamda gormuyorum ne bebek ne başka bişi :KK70: soyleme canım eşine bizim halimizi dusunsene ne kadar umutluyuz o zaten bekliyor dahada umutlanmasın içine at bu ruyayı su anlat balım başka kimseye anlatma ... :KK54:

:) cok gec anlattım bıle dedım ama kesın ben kafayı yedım dıye :KK1::KK1: oda muhtemel ıhtımal tabı bu da dııyor :KK70::KK70:::21: bılınc altı yaaa bende ılk defa gordum ama rüyası bıle guzeldı. Çok sukur ya bızım gebe kalabılme ıhtımalımız var. rahmı olmayanlar bı suru derdı olanlar ne etsın dimi.. allahım isteyen herkese nasıp eder inşallah. Yaaa kızlar yok o ıgne olanları merak edıyorum.

:) cok gec anlattım bıle dedım ama kesın ben kafayı yedım dıye :KK1::KK1: oda muhtemel ıhtımal tabı bu da dııyor :KK70::KK70:::21: bılınc altı yaaa bende ılk defa gordum ama rüyası bıle guzeldı. Çok sukur ya bızım gebe kalabılme ıhtımalımız var. rahmı olmayanlar bı suru derdı olanlar ne etsın dimi.. allahım isteyen herkese nasıp eder inşallah. Yaaa kızlar yok o ıgne olanları merak edıyorum.

evet bende galiba hepsi hamiş kaldı gelmiyo :KK70::KK70:

hosbuldum canım gebelik yok ama beklıyoz pazartesı doktora gıttım adet donemı beklıycez dedı benım yumertalıklar yavaş calısıyodu ama tahlıllerım ıyı cıktı

Rabbim insallah bir an once bebis verir kuzum bende yunurta catlamadigi icin kist oluyor sali gunu catlatma ignesi yapilacakkistte temizlendi ise yararmi bilmiyorum ama cok heyecanliyim

klomenden sonraki bir hafta sizde de baş ağrısı yaptı mı kızlarr?? ansızın ve kısa süreli baş ağrılarım oluyo arada.. bugün reglinin geciken 2. günü ve sürekli baş ağrısı :KK43: sebebi ne olabilir ki

X