Merhaba, bende de pko var.benim de bildigim,lovliyynin dedigi gibi klomeni kullandiktan sonra doktor kontrolunde, mm.ne gore catlatma ignesi olunuyor. Adetten sonra 10.11. Gun gibi doktorun seni cagirmali.yumurta takibi yapmali.
Klomen hakkinda soyleyecegim seylerden biri de yan etkisi, benim cildimi cok bozdu,vucuttan atilmasi 72 gun suruyormus. Ama doktorumun dedigine gore eksisinden dahaa cok artisi varmis.
Bende 2 defa catlatma ignesi oldum,birincisinde klomensiz.ikincisinde yarim doz klomenliydi. Ancak yumyrtam kalitesiz oldugu icin catlatmayip kiste donusturdu. Tam doz klomene gecince ben,catlatma ignesi olmak istemedim.cok sukur simdi catlatma ignesi olmadan catliyor.
Doktorun seker ilaci verdi mi?
Seker ilacini pko icin veriyorlar.insulin direncini dusuruyor. Gebelik dusunenler icin gecici tedavi olarak veriyorlar.şeker ilacı ne alaka? adetin kacıncı günü bilmiyorm da adetimin 5. günü ilaca basladım 5 gün içtim aradan 3 4 gün gecti iğnemi wuruldum doktor yumurtalara baktı büyüüş dedi iğneyi bn ewde kendim vurdum şimdi bekliyorum 6 gün oldu wurulalı ins. mevlam nasip eder
sitede bir sogan kuru topiği var. poliskistik için faydasını gorenler cok. zor bıseyde degıl. sende dene ıstersen. benımde butur doktor durumları basıma geldı. kendı doktorumun gordugu yumurtayı baska doktor gorememıs bana pko olabılırsın dedı. bı ınsan ya pkodur yada degıldır olabılırsın nedır yanı.. doktoruma bunu dedıgımde bana yumurtamı gosterdı bu yumurtayımı gorememıs dedı :)
ınsallah hepımız verırız o guzel haberlerı..bizimkiside bayram hedıyesı olur
yanliş anladınız sanırım ilaç bittikten sonra hemen vurul demedi ilacı bitirr 1 2 gün dur kontrole git yumurtan büyümüşse vurucaz dedi ve vuruldum şimdi beklemedeym cewap werip ilgilendiğin tşklr cnm
Ultrason makinesini eskiliginden kaynaklaniyor olabilir mi? Bana polikistik degilsin diyen 2 doktorunda makineler eskiydi.hayrina gelismis ultrason alicam onlara :) beyinlerine baksinlar.bosu bosuna 1 haftam soyelenerek gecti.
Ya sogan kurunu bi kere denedim.ama yapamadim icemedim :/ midem bulandi
ne zaman test yapacaksın. ben ptesı yapıcam bakalım sonuc ne cıkacak..
tespitin dogru olabılır . ama hanı bısey soylerken kesınlıgı olmadan soylemesınler . dusunmelerı gerek bunları. sogan suyunu tahmın edebılıyorum ama zar zor ıc canım ... sonucta derman ondaysa yapacak bısey yok..
Gittim cnm. Ilk dr dedigi dogruymus.polikistikmisim.polikistik over sendromu degilsin ama polikistiksin dedi doktor. Kistlerimi de kendi gozumle gordum.inci tanesi gibi dizilmis,bir halay havasindaydilar :/ seker ilacini gunde 2ye cikardi.hgs cekelim dedi.
Simdi icimden diger o 2 doktora oyle bir sayiyorumkiiii.nasil doktor oluyorlar anlamiyorum ya.bir de bunlar tavsiye uzerine gittigim doktorlar. 1 haftada allakbullak ettiler resmen.
Gebelik isteyenlerde gecici tedavi olarak seker ilaci veriliyor.polikistike seker ilacı neden weriyo doktorun
Gebelik isteyenlerde gecici tedavi olarak seker ilaci veriliyor.
Polikistiklerde tedavi yontemlerinden biri bu iste
Ilk basta bana da vermemisti. Ben sanirim faydasini gordum :)hmmm bunu bilmiyordumm insallah faydasını görürsün cnm bnde pko luyum ama doktorum bana wermedi klomen+ovitrelle werdi
Yaaa uzulmeeKızlar sonuc negatif. Henüz regli olmadım ama artık olmasamda onemı yok. Öylede negatif böylede negatif. Üzülmedim desem yalan olur yıkıldım. Daha fazla yazamıycam
Bi yapta ben rahatlayayim.zaten bu ay olmazsa bi dahaki ay tutacakAdetime üç gün falan var. Az önce birden kahverengi akıntı geldi. Adet olacağım heralde.. Hiç test alıp yapasım yok
Bi yapta ben rahatlayayim.zaten bu ay olmazsa bi dahaki ay tutacak
Amin cnm insallahGunes14
Canim tebrik ederim iki gun once polikistigim demissin ve arkasindan hamileyim demissin darisi bizlere insallah
Yaaa uzulmee
Deneyeli ne kadar oldu?
Ben bunu kacırmısım ya. Tebrık ederım sağlıcakla kucagına alırsın ınsallah. Darısı tum ısteyenlere ınsallah..Kizlaaaaar hamileyim :)
Saka gibi, kist oldu adet gorcekmiyim acaba derken sok icindeyim.
Size umut olayim :) siz de tez vakitte guzel haberler verin insallah
Amin cnm insallah.su keseyi goreyim de.kabus goruyorum gunlerdir.
Bak birincisi olmus demekki hic bir sorun yok.yine olurkii uzulme yani