Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

şeker ilacı ne alaka? adetin kacıncı günü bilmiyorm da adetimin 5. günü ilaca basladım 5 gün içtim aradan 3 4 gün gecti iğnemi wuruldum doktor yumurtalara baktı büyüüş dedi iğneyi bn ewde kendim vurdum şimdi bekliyorum 6 gün oldu wurulalı ins. mevlam nasip eder

Seker ilacini pko icin veriyorlar.insulin direncini dusuruyor. Gebelik dusunenler icin gecici tedavi olarak veriyorlar.

Ultrason makinesini eskiliginden kaynaklaniyor olabilir mi? Bana polikistik degilsin diyen 2 doktorunda makineler eskiydi.hayrina gelismis ultrason alicam onlara :) beyinlerine baksinlar.bosu bosuna 1 haftam soyelenerek gecti.
Ya sogan kurunu bi kere denedim.ama yapamadim icemedim :/ midem bulandi

yanliş anladınız sanırım ilaç bittikten sonra hemen vurul demedi ilacı bitirr 1 2 gün dur kontrole git yumurtan büyümüşse vurucaz dedi ve vuruldum şimdi beklemedeym cewap werip ilgilendiğin tşklr cnm

ne zaman test yapacaksın. ben ptesı yapıcam bakalım sonuc ne cıkacak..

tespitin dogru olabılır . ama hanı bısey soylerken kesınlıgı olmadan soylemesınler . dusunmelerı gerek bunları. sogan suyunu tahmın edebılıyorum ama zar zor ıc canım ... sonucta derman ondaysa yapacak bısey yok..

Son düzenleme:
Kizlaaaaar hamileyim :)
Saka gibi, kist oldu adet gorcekmiyim acaba derken sok icindeyim.
Size umut olayim :) siz de tez vakitte guzel haberler verin insallah

ben adetimi beklicem test içinn

polikistike seker ilacı neden weriyo doktorun

Kızlar sonuc negatif. Henüz regli olmadım ama artık olmasamda onemı yok. Öylede negatif böylede negatif. Üzülmedim desem yalan olur yıkıldım. Daha fazla yazamıycam

Adetime üç gün falan var. Az önce birden kahverengi akıntı geldi. Adet olacağım heralde.. Hiç test alıp yapasım yok

Gunes14
Canim tebrik ederim iki gun once polikistigim demissin ve arkasindan hamileyim demissin darisi bizlere insallah

Gunes14
Canim tebrik ederim iki gun once polikistigim demissin ve arkasindan hamileyim demissin darisi bizlere insallah
Amin cnm insallah
Aynen cnm saka gibi kendi doktorum disinda 3 dr daha gitmistim.2si deli gibi kafami karistirdilar.pko deilsin diye.ama pko'luymusum.hem boyle allak bullak oldum.hemde hic biri yumurtanin catladigini goremedi.mucize diye dusunuyorum :) hastalanicam diye beklerken,kafama esti test yaptim :) allah herkesin yuzunu guldursun insallah

Yaaa uzulmee
Deneyeli ne kadar oldu?

Sorun yok denılıyor ama normal yolla hamıle kalamıyoruz. Demekkı var bısey. Ilk hamılelıgımde takıp yaparak olmustu. Hıc korunmadık ama olmadı. Sımdı doktor kontrolue baslamıstık yıne olmadı. Bu ay yıne klomen verdı.

Kizlaaaaar hamileyim :)
Saka gibi, kist oldu adet gorcekmiyim acaba derken sok icindeyim.
Size umut olayim :) siz de tez vakitte guzel haberler verin insallah
Ben bunu kacırmısım ya. Tebrık ederım sağlıcakla kucagına alırsın ınsallah. Darısı tum ısteyenlere ınsallah..

Amin cnm insallah.su keseyi goreyim de.kabus goruyorum gunlerdir.
Bak birincisi olmus demekki hic bir sorun yok.yine olurkii uzulme yani

Amin cnm insallah.su keseyi goreyim de.kabus goruyorum gunlerdir.
Bak birincisi olmus demekki hic bir sorun yok.yine olurkii uzulme yani

Canim allah eline almayi nasip etsin inşallah. .sevindim cok..ayricada iyi bayramlar..ben ovitrelleden 11gun sonra hem idrar hem kan tahlili yaptım negatifti erken mi yaptırdım sence bugun artik 15.gun adet olmadim dr 14gun sonra adet olursan grl tahlil yapacaz dedi ama negatifi gorunce tekrarina cesaretim yoksuan afedetsin ama sarı akintim var ve acaip bel ağrısı..napcam bilmiyorumbende pko olduğumdan adet gunum duzensiz adet tarihimide bilemiyorum sadece gecen ay 20sinde oldum..regl olmadigima gore sence ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…