Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Oy canım benim teşekkür ederim içimi rahatlatın! Klomen devam bugün 4. Günüm. Havuç yazmışsın dün suyunu içtim eve de aldım. İnş bu ay müjdemiz gelir ya

Insallah canim insallah mujdeni alirsin..benimde batim carsanba gelmesi lazim bakalim hayirlisi..havucu..ye..yumurtalarin catlamadan once gunler basla.catlayana kadar.yee.sonra.catladiktan sonra..3 gun devam et sonrasinda.istesen..yemiye bilirsin..cunku is isten gecmis oluyor vee mercimek firina veriliyor:)))))

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederimki inanki içim rahatladı çok araştırıyorum ama genede birebir birşeyler duymak istiyor insan hassasiyetin için çok teşekkürler ah elimde olsa o stres yapmama inş sende güzel haberler alırsın

Insallah canim.insallah.burdaki butun arkadaslarimizin senin guzel haberlerimizi birbirimize vermeyi nasip eyler insallah rabbim..sen rahat..sadece sen vermiyorsun o mucadeleyi..senin le beraber bizlerde variz..o yuzden uzme kendini bos yere..insallah hepimizin.emekleriinin karsiligini verir rabbim..

yorumun için teşekkürler. ılk hamılelılıgımde ılk klomen kullandıgımda 2 taneyle baslamıstım ve hamıle kalmıstım. bu doktor 1 tane dıyınce acaba dedım bende.. çarşamba kontrole çağırdı bakalım ne dıyecek. pek ilgili bir doktorda değil ama çalıştığım için akşam gidebilecegim en yakın bu doktor var.

Kızlar selam ben 4 keredir klomen kullanıyorum hala bi sonuç alamadım bir tek geçtiğimiz ay iğne yapmadık bu ay içinde Perşembe gidicem kont.le birde bu ay incir kürüde yapmaya başladım aranızda faydasını gören varmı ve klomenle kaçıncı denemeden sonra hamile kaldınız banada biraz ümit olsun 😢

Kızlar merhaba

bendeadet düzenszliği ve klomen kullananlardanım,
23 agustosta reglimin 2. günü doktor klomen kullanmaya başlıyoruz dedi, günde 2 tane alıyordum sonra adetten 2. gününden başlayarak 13-15-17-19 gunler ilişki istıyorum dedı. 16. günüde duphaston ilacını kullanmaya başlayacaksın dedı. 3 ay devam edeceksin dedi. ben şimdi 22 agustosda hasta olmam gerekırdı olmadım. 20 agustos da kan testı yaptırdım negatıf cıktı. erken mi davrandım bilemiyorum. kasık agrılarım ve gögüslerimle acılar oluyor.acaba klomeni ne zaman kullanmaya başlamam gerekir. tekrar kan testi yaptırmalımıyım?

Merhabalar,aynen can slklcl. Bgn gittim kontrole 11.gunum 21mm olmus.bugun yarin catlamasini bekliyorum :) gecen ay 18.gun catlamisti.sende durumlar nasil?

Esimin sperm sonucu iyi cikti,cok sukur problem yok :) incir suyunu da 1 gun yapip biraktim. Bgn dr 21mm olmus dedi. Bakalim persembe gunu kontrol var yine. Ama bu iki gun icinde iliski dedi. Normalde gun asiri diyordu ancak simdi kacirmayalim filan dedi :/

merhaba,eylulde hastalanmadin mi ?1 ay mi oldu yani?

Hadi bismillahirrahmanirrahim..insallah insallah..guzel sonuclarla sevindirir rabbim seni...kuru felan yapma ilac tedavin bitince.yap.sadece bir gun aldiysan ve devamini getirmediysen korkma.bisey olmaz...insallah...:))

Hadi bismillahirrahmanirrahim..insallah insallah..guzel sonuclarla sevindirir rabbim seni...kuru felan yapma ilac tedavin bitince.yap.sadece bir gun aldiysan ve devamini getirmediysen korkma.bisey olmaz...insallah...:))

I love KK slm arkadaşlar
ben 1.5 yıllık ewliyim çocuk istiyoruz fakat bende pko war doktorum bana klomen, duphaston ve catlatma iğnesi ovitrelle): werdi adetimin 5. günü yani perşembe baslıcam aranızda kullanan warsa LÜTFEN BİLGİ WEREBİLİR Mİ?
çatlatma iğnesini klomenden 1 2 gün sonra wurulmamı söyledi bununle ilgili de bilgi werirseniz sevinirim
TEŞEKKÜRLER...................

Canim benim bildigim kadariyla..klomen bittikten sonra catlatma ignesini uygulamalarinin sebebi.yumurtlama gunu yumurtalarin ne kadar olmussa.yumurtalarin kolayca catlamasina..yardimci oluyor..tabi catlama gununu saatini doktor size veriyor..ve o gunu ve saati degerlendiriyorsunuz...catlatma ignesinden sonra..doktorunun seni gormesi lazim..cunku yumurtalari gormesi lazim..ve saat gun vermesi lazim...istersen ayni zamanda ovu testiylede..yumurtlama gununu tesbit edebilirsin..ben iyne vurulmadim..sadace..klomenin ikinci ayindayim canim..insallah..olumlu guzel sonuclar alirsin:)))

Vallahi yumurta hemen buyuyunce,doktor sanki hamilesin demis gibi sevindim :) bakalim insalla dogru zaman bu aydir :)

Merhaba, bende de pko var.benim de bildigim,lovliyynin dedigi gibi klomeni kullandiktan sonra doktor kontrolunde, mm.ne gore catlatma ignesi olunuyor. Adetten sonra 10.11. Gun gibi doktorun seni cagirmali.yumurta takibi yapmali.
Klomen hakkinda soyleyecegim seylerden biri de yan etkisi, benim cildimi cok bozdu,vucuttan atilmasi 72 gun suruyormus. Ama doktorumun dedigine gore eksisinden dahaa cok artisi varmis.
Bende 2 defa catlatma ignesi oldum,birincisinde klomensiz.ikincisinde yarim doz klomenliydi. Ancak yumyrtam kalitesiz oldugu icin catlatmayip kiste donusturdu. Tam doz klomene gecince ben,catlatma ignesi olmak istemedim.cok sukur simdi catlatma ignesi olmadan catliyor.
Doktorun seker ilaci verdi mi?

Merhabalar,aynen can slklcl. Bgn gittim kontrole 11.gunum 21mm olmus.bugun yarin catlamasini bekliyorum :) gecen ay 18.gun catlamisti.sende durumlar nasil?

Ay canım misafir vardı kaç gündür giremedim su saat oldu yeni uğurladım bi bakıp yatayım dedim :) ben 5 gün içtim klomenleri pazar son gündü fakat eşim şehir dışında ya Perşembe kontrole gideceğim yumurtlama için cuma ya da Cumartesi eşim gelecek bu ayı kaçırmam inşallah ya cidden çok sıkıldım. Kaç tane yumurta oluşmuş? İnşallah tutar canım benim müjdeli haberlerin olur. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…