- 22 Ocak 2012
- 89
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bu ay klomen ve ovirelli aldım ilk kez ama doktorum rapor yazdı. ikisine toplam 15 tl ödedim.
bu arada kızlar adetim baştan biraz geç söktü. bugün 6. gün ama devam ediyor. dünden beri de klomen içiyorum. bi faydası olmayacak sanıyorum adet oldugum için
ben de bu ay klomen ve ovirelli aldım ilk kez ama doktorum rapor yazdı. ikisine toplam 15 tl ödedim.
bu arada kızlar adetim baştan biraz geç söktü. bugün 6. gün ama devam ediyor. dünden beri de klomen içiyorum. bi faydası olmayacak sanıyorum adet oldugum için
iğne mi 77 tl,bana da vereceğini söylemişti ama fiyatını bilmiyordum,zaten ben de vurdurup vurdurmamakta kararsızım :/
evet canım sadece iğne 77 liraydı ama ben bugün gidip doktordan iğne için rapor istedim sadece 10 tl ödedim haberin olsun iğne yazarsa rapor iste devlet bu iğneyi iki defa mı ne ödüyormuş
meraba arkadaşlae bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugn 14.günüm doktor ovirelli çatlatma iğnesi ve progestan hapı yazdı reçeteye eczaneye gittim sadece iğne 77 liraymış doktor rapor yazsaydı sadece yüzdesini ödeyecekdim ama doktor rapor yazmayı unuttu mu yoksa bilinçli mi yaptı bilmiyorum . Devlet infertilite iğnelerini iki defa ödüyormuş ben daha hiç bunun için rapor almadım şimdi bu çatlatma iğnesi için rapor istesem yarın doktordan başka zaman daha pahalı bir iğne verirse iki hakkımdan birini kaybetmiş mi oluyorum anlatabildim mi derdimi. ovirelli çatlatma iğnesi kullanan var mı siz nasıl yaptınız raporla mı aldınız raporsuz mu
hepinize selamlar. burayi gorunce yazmak istedim.yillarca aranizda gezdim. ugrastim. bazen umutsuzluga kapildim. bazen umitlendim.ama encok sevdigim buraya basarmis olan hamislerin gelip yazmasi beni coookk mutlu ederdi. heppp yeniden kamcilardi beni. onun icin simdi bende ayni seyi yapiyorum. bende pko lu . klomenle uc ay yumurtasi bile olmayan ben. ensonunda gecen ayki gunde uc adet yedigim klomen ise yaradi sukurler olsun. ve minik melegim bes haftalikmis teyzeleri :)) sakin birakmayin tamammiiii.allah bana bagislarsa biz artik kk deki yolumuza 2014 subat annelerinde devam ediyoruz. hepinizi kocamaaaann opuyorum. byeeebyee
Canm bende geçen ay klomen kullandım ve ilk ay gerçekleşti hayalim 5haftalık hamileyim:)) şubat annesiyim:)) Allah herkese nasip etsinn inş.
Canm bende geçen ay klomen kullandım ve ilk ay gerçekleşti hayalim 5haftalık hamileyim:)) şubat annesiyim:)) Allah herkese nasip etsinn inş.
hepinize selamlar. burayi gorunce yazmak istedim.yillarca aranizda gezdim. ugrastim. bazen umutsuzluga kapildim. bazen umitlendim.ama encok sevdigim buraya basarmis olan hamislerin gelip yazmasi beni coookk mutlu ederdi. heppp yeniden kamcilardi beni. onun icin simdi bende ayni seyi yapiyorum. bende pko lu . klomenle uc ay yumurtasi bile olmayan ben. ensonunda gecen ayki gunde uc adet yedigim klomen ise yaradi sukurler olsun. ve minik melegim bes haftalikmis teyzeleri :)) sakin birakmayin tamammiiii.allah bana bagislarsa biz artik kk deki yolumuza 2014 subat annelerinde devam ediyoruz. hepinizi kocamaaaann opuyorum. byeeebyee
evet canım sadece iğne 77 liraydı ama ben bugün gidip doktordan iğne için rapor istedim sadece 10 tl ödedim haberin olsun iğne yazarsa rapor iste devlet bu iğneyi iki defa mı ne ödüyormuş
Harikaa Allah tüm azaları tam olan sağlıklı hayırlı evlatlar versinnn maşallahhh çok sevindimmm bir umut daha
Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin
Klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlar bana yardımcı olursa cok sevinirim. Bu ay klomen kullandım, 8'inde adet olmam gerekiyordu ama bu gün gecikeli 3. gün ve hala adet olmadım. Karın ağrısı ya da göğüste gerginlik yok. Beyaz kremsi akıntı geliyordu, bu sabahtan itibaren akıntı sarımtrak bi renge dönüştü. Buraya kadar her şey güzel görünüyor ancak dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı. Benimle benzer durum yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?