kızlar serophene kullanınıp 14. günümde dr a gitmiştim dominant folikül bile yok demişti dr dan geldikten sonra ki 11. gün kırmızıları gördüm hemde hiç bu kadar olmazdı yani şimdi dr a gitmeden önce bnm yumoş oluştu da hatta çatladı mı diye aklıma geliyo of ya yarın dr a gidecem bakalım ne diyecek.12.gün çatlama ihtimali var tabi ki de ama göremiyolar mı ultrasondan
cook gecmiş olsun canım gecen aydan kalan yumurta dımı yanlış anlamadıysam ama senın bı sucun yok okadar yumurtan olmuş canım bu durum bıraz kacınılmaz oluyor işte hepsının catlamsı denk gelmıyo işte sıkmaaa canınııııı hepsi gecer neler gecmedıkı buda gecer hıçç sıkma canını ilaç vermı dr sökülmen icin adet le gıder bır dahakı ayda denersın benım ablam 8 ay once 3 cocugunu dogurdu gecen ay 5 santımlık kıst olmuş ara kanama yaptıgı ıcın gıttık doktora oda ferlutal verdı ablam ıctı adetı bıttı gıttık kıst kaybolmuş yanı olabaılır benımde vardı 5 bucuk santım kıstım gectı gecer yani canım sıkma tatlı canını
Sagolasin canim insaallah iyi olur durumum....ama yine de insan biraz tedirgin oluyo...
Hatta dr dan bebegin ultraason görüntüsünu almak varken kocaman kisttimin görüntüsünü almak üzüyor...
İnsallah sizinki gibi gecer benimki de...bugün dr var tahlilleerime göre ilac verecek bakalim...
Saglik ve dua ile...
Aslinda buralardayim ben...yazilanlari takip ediyorum da...ama son birkac gündür moralim bozuktu....
Cünkü igne ile büyüyen yumurtalardan biri vücuttan atilmamis ve büyüyerek 5.5 cm lik kist olmus...icimde bir bebek büyütmek isterken kocaman bir kist büyümüs bu durum üzdü beniiiiiii...insaallah daha ileri boyutta birsey olmazzz... bu sebeplerden dolayi bu aylarda cocuk plani rafa kalktiiii....öncelikli durum sagligim artikkkk......yarin dr kontrolü var bakalim ne olacak....
İnsaallah sizlerden iyi haberler alirizzzzzz ;-)
ben catlatma igensı olmadan bır gun evvel de ilişkide bulundum dr oyle demiştı cunku catlatma ignesı oldugum gunde yıne gırdık bırde 24 sate denk gelıcek şekılde yıne gırdık bu gunde 12 de 36 sat doldu yıne ilişki oldu 2 3 daha gırmeyı düşünuyorum karnınn şişicek normal agrın olucak normal kasık bel agrısı bunlar normal olması gerekekn şeyler hele bırden fazlada varsa yumurta bırazdaha agrın olur, ilişkiye gırebılırsın bı şey olmaz ama catlatma ignesıne yakın eşin pehrız yapsın 3, 4 gun ilişki olmasın kendıde bişey yapmasın yanı acık yazamıyorum sen anla :) sonra bol bol yapın sonra tevekkul edip Allaha bırakıcaz
Hanimlar hepinize günaydinlar
insaallah teedaviler iyi gidiyordur....ben dün dr gittim ve dr kist icin ilac vermedi....dogumkontrol hapi almak ya da almamak fark etmiyor dedi...kendiligine birakalim bu ay dedi....
Bir de yumurtlama gunlerine dikkat et dediiii... bende kist var olmaski de dim kist hamilelige engel degil dedi....
Bilmiyorum artik hayirlisi ;-)
bazen göremıyorlar canım ama şunu unutma bende yaşadım boyle durumu hıc yumurta olmasada adet gorulebılıyor muş gecen ay yaşadım yanı bızzat ama sıkma canını yumurta olmassa adet gunu sapıyormuş sen kendın olmussun zamnında şükret sabır et adetın 3 ü yada 4 dü gıbı gıdıyorsun zaten barız buyuk yumurta olsa gorurdu doktorun alttan bakmıyormu
Ebrarnur babeku akça kızlar siz tefriciye okudunuz mu 4444 defa ben başladım hep birlikte birbirimize okuyabiliriz.
İnşallah güzel sounuçlar alırsıncanım. Tefriciyeye başladım yardım edersen çok sevinirim.rabbim senin ki ni kabul etsin ebrarnur
aminnn canım inşallah ,ne kadar okudun ne kadar kaldı
500 tane alırım
bende şimdi doktordan geldım progestan verdı sabah akşam 1 tane alıcam 15 gun rahım cok guzel kalınlaşmış dedı artık kısmet bakalım
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım,3 aydır evliyim ve anne olmak icin yanıp tutusuyorum,rüyalarımda bile bebeğim olduğunu,emzirdiğimi öpüp kokladıgımı görüyorum,rüyalarda cok mutluyum ama uyandığımda büyük bir boşluk oluyor içimde... benim rahatsızlıgım polikistik overli olmam. gecen ay tedaviye basladım doktorum klomen verdi adetimin 4. günü basladım günde 1 tane 5 gün kullandım. salı günü ilacım bitti,pazartesi günü tekrar gideceğim kontrole umarım yumurta olusmustur. Allahım isteyen herkeze nasip etsin,hepiizin dualarınızı bekliyorum,benımde dualarım sizinle.hepimizle...