Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlar bu topık terk edilmiş ama ben yıne gelışmelerı yazayım catlatma ıgnenın 12 gunu yanı bugun ıdrar testı yaptım yıne ıkıncı cızgı sılık adetım gecerse yıne yaparım artık şimdilik bukadar

Bende seni merak ettim son durum nasil diye...iyi haberini görmeek güzel insaallah kesinlesmis iyi haberlerini de alirizzz ;-)

Bende bekleme sürecinde devam edip gidiyorum

Bende seni merak ettim son durum nasil diye...iyi haberini görmeek güzel insaallah kesinlesmis iyi haberlerini de alirizzz ;-)

canım çok sevindimm.insallah kopkoyu kırmızılarıda görürsün bizde öyle tabi.darısı bize olsun insallah

ayy kızlar inşallah ne bılıyım belırtıler vardı hep catlatma ıgnesı olduktan 5 6 gun sonra adet sancım hıç gecmedı suanda göyüslerım cok şiş yanı diyer hamılelıklerımdekı halım le suankı halım aynı inşallah sızdende ıy haber alırız kızlar dua edın ne olur adet sancımın olması benı umutlandırmıştı dıyerınde hıc olmadı sancım sonundada hastalanmıtım zaten neyse Allah kımsenın emegını boş bırakmasın

Selam kızlar. Bende bugün ilk klomen ilacımı içtim. Hayırlısı olsun inşallah. . Rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin inşallah.

Selam kızlar. Bende bugün ilk klomen ilacımı içtim. Hayırlısı olsun inşallah. . Rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin inşallah.

ilacını saatinde al canım bu önemli hadi hayırlısı inşallah bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıcakla

canım hoşbuldum,tesekkür ederim,bekleyeceğim artık sabır diliyorum allahtan isteyen bekleyen herkez için,pazartesi gittim ama hiç yumurta gelişmemiş ne yazık ki bugün yıne gideceğim "eger bir gelişme olmamışsa ilacını değiştiririm" dedi doktorum. hayırlıs allahtan olsun,sen klomen kullandın mı ? söyledıklerini dikkate alacagım stres yookkkk :)

şimdi gördüm insallah allah yüzüne güler canım,cok sevindim allahın izniyle alirsın yavrunu kucagına almanı dilerim,rabbimin hazineleri bol dileyen herkeze nasip etsin bu duyguyu insallah... darısı benim gibi tüm anne olamk isteyenlerin basına :)

kızlarrr hamıleyımmmmm darısı tez zamanda sızın başınıza nete cok gıremıyorum zararı olur dıe radyasyon yanı dıyer düşüklerımden dolayı şimdi cok dıkkatlıyız sıze haber vereyım die gırdım ama sızın ıcın dua ederım Allaha emanet olun

Canım çok sevindim Rabbim kucağına Almayıda nasib etsin.canım tefriciye dualatacağımda sen 500 okurum demiştin haber verir misin canım

coook sevindim canım.allah bize de nasip etsin inş.duanı eksik etme.hamilelerin duası kabul olurmuş canım.allah insallah kucagına almayıda nasip eder.

hosgeldin canım aramıza.sende ben gibisin desene.bende gittim yumurtam olusmus ama küçük kalmıs.bitane büyük vardı oda çatlamış.pko var mı sende.klomen kaç adet aldın günlük?

merhabalar tekrar.yeni okudum geçmişini de pko lumusn diye sormus bulundum.3 aylık evli daha cok yeni benim bildiğim önce senin gibi yeni evli olanlara yumurta takibi olur.ama sen direkt klomenle başlamıssın.kaç yasındasın.bak ben günde 2kez aldım olusan çatlamıs işte diğerleride küçük olduğu için progestan verdi.adet ol gel dedi.diğer ay 3 adet vercekmiş.zaten daha fazlasınıda vermez yani sakın üzülme 1 adet klomen az gelmiş olabilir.2 adet yada dozunu artırdığında kesin yumurtan olur.kilo ve yaş ta önemlii.tahlillerin yapıldımı baska sorun varsa once onu tedavi ederler.fsh prolaktin horman degerlerine baktır.birbirimize destek olalım.öptüm

hosgeldin canım aramıza.sende ben gibisin desene.bende gittim yumurtam olusmus ama küçük kalmıs.bitane büyük vardı oda çatlamış.pko var mı sende.klomen kaç adet aldın günlük?

hoşbuldum canımm,benımde oyle, olusmus ama ne yazık ki gebe kalacak kadar buyumemiş benım ilk kutumdu yeni basladım tedaviye şimdi ikinci kutuya baslayacagım bu kez dozu artırdı günde 2 kez alacacagım 5 gün boyunca birde benim prolaktin yüksek cıktıgından dostinex diye bir ilac verdi belki o baskılıyordur yumurtalıkları diye onu da hafta da bir kez yarım alacagım agır bir ilac ama bugün basladım cok midemi bulandırdı olsun ama razıyım zorluğa yeter ki rabbim nasip etsin anne olmayı,tabi ki tıbba doktorlara cok güveniyorum iyi ki varlar ama ilk önce allahtan istiyorum o nasip ederse hersey olur,sen ne kadar süredir kullanıyorsun klomeni,bende de pko var,ama oyle olup da hamile kalıp doguran arkadaslarım da var. bugün doktor da dedi hayatını normal yasıyormus gibi davran stres yapma,kendini buna kanalize etme yoksa öbür türlü hm kendini uzersin hemde olası gebeliği geciktirirsin dedi,allah hepimize sabırlar versin. senin de güzel haberlerini bekliyorum :)

merhaba canım,yumurta takibinden hiç söz etmedi doktorum,ben pko lu oldugumu zaten biliyordum,bebek de istediğim için direk klomen e baslattı,bütün testlerim yapıldı prolaktın yüksekti gecen ay onnun içiğn bir sey vermemişti ama klomen beklediğinden daha az etki gösterdiği için bu ay bir önce ki mesajımda yazdıgım gibi dostinex verdi klomenin dozunu da artırdı bakalım bir ay daha sabırla bekleyecegiz,ben 32 yasımdayım,1.60 boyum ve kilom 56 sence bir pko lu için normal oranlar mı ? sen ne kadar süredir tedavi görüyordun ? bence de destek olalım birbirimize bilgi paylasımlarımız olsun,forum da ortak ilacları kullanıp da haömile kalan arkadaşlarımızı okuyunca bende cok heyecanlanıyor ve ümitleniyorum,allahın izniyle olur insallah :)

sende allaha emanet ol seni hep korusun,bebegini kucagına alıp saglıkla sevgiyle buyutmeni diliyorum,cok sevindim senim adına ve kendim için umutlandım,heveslendim,allah nazarlardan saklasın en kısa zamanda bize de nasip etsin,kendine cok dikkat et,sevgiler..

canım arkadasım bence kilon boyun da bi sorun yok zaten bende doktora gittiğimde ilk bana sen pko hastalarına benzemiyosun dedi.onlar uzaktan bakıldığında belli olur dedi kilosu fazla tüylenmesi çoktur dedi.bu yönden şanslısın dedi.bende 158 boyunda 53 kilodayım zaten.bana normal dediyse seninde normal.bende 27 yasındayım 28 olcam yakında.2 yıla yaklastık evliliğimizde ama bunca zamadır doğal yolla olmadı.pko olunca direkt 2 doz al dedi günde.şimdi 3 e çıkaracak.ben klomenin yanında infolic(suya atılan toz halınde bi ilaç)bide glukofen kullanıyorum.hormon değerlerim normal çıktı.ben 2 kez yumurta takibine alındım ama yok canım.ilaçsız gelişmiyor benimkiler.ya takmayım diyorum başaramıyorum.etrafımda hamilelri görüp üzülüyorum.allah kimseyi evlatsız bırakmasın.hepimiz için dua ediyorum.bu arada eşine sperm testi yapıldımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…