slm kızlar aranıza yeni katıldım üyeliğim uzun zamandır vardı ama bu konuda ilk kez yazıyorum.öncelikle kendimi tanıtym;1,5 aşkındır evliyim.pko var bende ilk regl olmaya basladığımdan beri hiç düzenli değil hep ilaç ve doğum kontrol hapları...evlenince bıraktım doğum kontrol ilaçlarını.ama bu sefer gene regl olamadım.doktora gittim.primolout verdi arada adet olmak için iç dedi.her ay kullanmadım.2 ay 3 ayda bir fala.bı arada soğan kürleri,hayıt tohumu tarzı kürler uyguladım.ama işe yaramadı.geçen ay doktora gittim.iltihap ilacı ve fitil verdi.kullandım bitti şimdi o meşhur ilacım başladı 'KLOMEN' 3. günümdeyim.bi yan etkisi yok şimdilik.bunun yanıda glukofen ve infolic denen ialçlar verdi.bakalım hayırlısı olsun.deneyimlerimizi paylaşırsak birbirimize yoldaş olmuş oluruz.allah hepimize bebekciklerimiz vrsin insallah.hergün dua ediyrm Rabbim isteyenlere versin. AMİN:)
hoşgeldın canım hayırlı olur inşallah tedavın benı okumussundur zaten malum formdan cıkmıyorum hıç :) bendede pko varmış ama adetlerım hıc şaşmaz kı hatta bazen bır gun gecsede acaba yıne hamılemıyım derım dıyordum ama bende pkoluymuşum hıç anlamadım ee 4 kerede gebe kaldım ama dr lar daha ıysını bılıyo bende yarın cat ıgnemı olcam kısmetse sonrası ıcın herkezden dua beklıyorum Allahım hepmıze versın inşallah