Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu topık terk edilmiş ama ben yıne gelışmelerı yazayım catlatma ıgnenın 12 gunu yanı bugun ıdrar testı yaptım yıne ıkıncı cızgı sılık adetım gecerse yıne yaparım artık şimdilik bukadar
Bende seni merak ettim son durum nasil diye...iyi haberini görmeek güzel insaallah kesinlesmis iyi haberlerini de alirizzz ;-)
Bende bekleme sürecinde devam edip gidiyorum
Bende seni merak ettim son durum nasil diye...iyi haberini görmeek güzel insaallah kesinlesmis iyi haberlerini de alirizzz ;-)
Bende bekleme sürecinde devam edip gidiyorum
canım çok sevindimm.insallah kopkoyu kırmızılarıda görürsün bizde öyle tabi.darısı bize olsun insallah
Selam kızlar. Bende bugün ilk klomen ilacımı içtim. Hayırlısı olsun inşallah. . Rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin inşallah.
ilacını saatinde al canım bu önemli hadi hayırlısı inşallah bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıcakla
hoşgeldın canım en azından olmama sebebın bellı sen şimdi sabırla azımle yola koyul gerısı Allahtan canım inşallah tez vakıtte alırız bebişlerı hakkında hayırlısı en onemlısı stres yoookkkk
kızlar bu topık terk edilmiş ama ben yıne gelışmelerı yazayım catlatma ıgnenın 12 gunu yanı bugun ıdrar testı yaptım yıne ıkıncı cızgı sılık adetım gecerse yıne yaparım artık şimdilik bukadar
kızlarrr hamıleyımmmmm darısı tez zamanda sızın başınıza nete cok gıremıyorum zararı olur dıe radyasyon yanı dıyer düşüklerımden dolayı şimdi cok dıkkatlıyız sıze haber vereyım die gırdım ama sızın ıcın dua ederım Allaha emanet olun
kızlarrr hamıleyımmmmm darısı tez zamanda sızın başınıza nete cok gıremıyorum zararı olur dıe radyasyon yanı dıyer düşüklerımden dolayı şimdi cok dıkkatlıyız sıze haber vereyım die gırdım ama sızın ıcın dua ederım Allaha emanet olun [/QUOT
Cook sevindim senin adina... rabbim bebegine saglikla kavusmani nasip eylesinnnn...bizim icinde bol bol dua et ;-)
kızlarrr hamıleyımmmmm darısı tez zamanda sızın başınıza nete cok gıremıyorum zararı olur dıe radyasyon yanı dıyer düşüklerımden dolayı şimdi cok dıkkatlıyız sıze haber vereyım die gırdım ama sızın ıcın dua ederım Allaha emanet olun
hosgeldin canım aramıza.sende ben gibisin desene.bende gittim yumurtam olusmus ama küçük kalmıs.bitane büyük vardı oda çatlamış.pko var mı sende.klomen kaç adet aldın günlük?canım hoşbuldum,tesekkür ederim,bekleyeceğim artık sabır diliyorum allahtan isteyen bekleyen herkez için,pazartesi gittim ama hiç yumurta gelişmemiş ne yazık ki bugün yıne gideceğim "eger bir gelişme olmamışsa ilacını değiştiririm" dedi doktorum. hayırlıs allahtan olsun,sen klomen kullandın mı ? söyledıklerini dikkate alacagım stres yookkkk :)
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım,3 aydır evliyim ve anne olmak icin yanıp tutusuyorum,rüyalarımda bile bebeğim olduğunu,emzirdiğimi öpüp kokladıgımı görüyorum,rüyalarda cok mutluyum ama uyandığımda büyük bir boşluk oluyor içimde... benim rahatsızlıgım polikistik overli olmam. gecen ay tedaviye basladım doktorum klomen verdi adetimin 4. günü basladım günde 1 tane 5 gün kullandım. salı günü ilacım bitti,pazartesi günü tekrar gideceğim kontrole umarım yumurta olusmustur. Allahım isteyen herkeze nasip etsin,hepiizin dualarınızı bekliyorum,benımde dualarım sizinle.hepimizle...
hosgeldin canım aramıza.sende ben gibisin desene.bende gittim yumurtam olusmus ama küçük kalmıs.bitane büyük vardı oda çatlamış.pko var mı sende.klomen kaç adet aldın günlük?
merhabalar tekrar.yeni okudum geçmişini de pko lumusn diye sormus bulundum.3 aylık evli daha cok yeni benim bildiğim önce senin gibi yeni evli olanlara yumurta takibi olur.ama sen direkt klomenle başlamıssın.kaç yasındasın.bak ben günde 2kez aldım olusan çatlamıs işte diğerleride küçük olduğu için progestan verdi.adet ol gel dedi.diğer ay 3 adet vercekmiş.zaten daha fazlasınıda vermez yani sakın üzülme 1 adet klomen az gelmiş olabilir.2 adet yada dozunu artırdığında kesin yumurtan olur.kilo ve yaş ta önemlii.tahlillerin yapıldımı baska sorun varsa once onu tedavi ederler.fsh prolaktin horman degerlerine baktır.birbirimize destek olalım.öptüm
merhaba canım,yumurta takibinden hiç söz etmedi doktorum,ben pko lu oldugumu zaten biliyordum,bebek de istediğim için direk klomen e baslattı,bütün testlerim yapıldı prolaktın yüksekti gecen ay onnun içiğn bir sey vermemişti ama klomen beklediğinden daha az etki gösterdiği için bu ay bir önce ki mesajımda yazdıgım gibi dostinex verdi klomenin dozunu da artırdı bakalım bir ay daha sabırla bekleyecegiz,ben 32 yasımdayım,1.60 boyum ve kilom 56 sence bir pko lu için normal oranlar mı ? sen ne kadar süredir tedavi görüyordun ? bence de destek olalım birbirimize bilgi paylasımlarımız olsun,forum da ortak ilacları kullanıp da haömile kalan arkadaşlarımızı okuyunca bende cok heyecanlanıyor ve ümitleniyorum,allahın izniyle olur insallah :)