slm kızlar aranıza yeni katıldım üyeliğim uzun zamandır vardı ama bu konuda ilk kez yazıyorum.öncelikle kendimi tanıtym;1,5 aşkındır evliyim.pko var bende ilk regl olmaya basladığımdan beri hiç düzenli değil hep ilaç ve doğum kontrol hapları...evlenince bıraktım doğum kontrol ilaçlarını.ama bu sefer gene regl olamadım.doktora gittim.primolout verdi arada adet olmak için iç dedi.her ay kullanmadım.2 ay 3 ayda bir fala.bı arada soğan kürleri,hayıt tohumu tarzı kürler uyguladım.ama işe yaramadı.geçen ay doktora gittim.iltihap ilacı ve fitil verdi.kullandım bitti şimdi o meşhur ilacım başladı 'KLOMEN' 3. günümdeyim.bi yan etkisi yok şimdilik.bunun yanıda glukofen ve infolic denen ialçlar verdi.bakalım hayırlısı olsun.deneyimlerimizi paylaşırsak birbirimize yoldaş olmuş oluruz.allah hepimize bebekciklerimiz vrsin insallah.hergün dua ediyrm Rabbim isteyenlere versin. AMİN:)
Ooo cok güzel haberler....insaaallah emeklerinizin karsiligini verir rrabbim...cünkü hic kolay değil ilaclar beklemeler ve stres....
İnsaallah bebis haberleri alirizzx...
hoşgeldın canım hayırlı olur inşallah tedavın benı okumussundur zaten malum formdan cıkmıyorum hıç :) bendede pko varmış ama adetlerım hıc şaşmaz kı hatta bazen bır gun gecsede acaba yıne hamılemıyım derım dıyordum ama bende pkoluymuşum hıç anlamadım ee 4 kerede gebe kaldım ama dr lar daha ıysını bılıyo bende yarın cat ıgnemı olcam kısmetse sonrası ıcın herkezden dua beklıyorum Allahım hepmıze versın inşallah
Hoşgeldin aramiza,
Bende senin gibi pko luyumm...uzun yillardr adet düzenszligi kilo alimi vs derken evlenince normale döner mi diye umut ettim...o da olmadiii...
hep ilac kullanmak zorunda olmak insani yoruyor..digeer türlüde adet olamamak ve stressss...
Bir de hamile kalamamak eklendi üstüne....bunun icinde ekstra igne ilaccc...ev ecza deposu gibiii...
Bende gecen ay sonu menogon yumurta gelistrci igne kullandim ama olmadi adet oldum...
Bugün dr gidip tedaviye devam mi onu konusacaginmmm....
Sende anladgm kadariyla şeker hapi kullaniyorsun insilün direnci mi varrr..cünkü bende var direnc o yuzden diaformin kullaniyorum bende...
İnsaallah hepimiz saglikla bebislerimize kavusacagiz...
Saglik ve dua ile
canım ben 14 15 yasından beri hep ilaç kullandım.öldüm bittim midem ilaçtan altüst oldu.sonra bu ilaçlar yumurta tembelliği yapıyr tabi.siz klomene 5. gün mü başladınız.bana 6 gün başla dedi neden acaba?
pardon ankaradayım derken ankarada özel hastaneye gidiyorum.lina kadın sağlığı.şimdilik memnunum.allah hayırlısını versin...bu arada benm yumurta takibim falan yapılmıyor.mayıs 1 gel dedi.napalm insallah doğru gündür.siz klomen kullanmadınız mı
ben kullandım gunde bır tane aldım adetın 3 gunu 5 gun kullandım bır yumurta oldu 22 mlm ama gebelık olmadı 2 ayımda klomen aldım yıne ama bu sefer yumurta olmadı sonra ben ıgne ıstedım sımdı 2 yumurtam var bugun cat ıgnesı oldum 12 de nasıl takıbın yapılmıyor canım anlamdım ıçmıyormusun klomen
evet canım kullanıyorum bugün 5. günüm.1 mayısta gel dedi sadece.zaten şehir dışından gidiyorum o yüzden gidip gelemem sürekli belkide buyüzden takip yapamıyrdur.senin de insallah bu sefer döllenmen olur.ağrın var mı
sen çalısıyormusun?bari evde dinlensen ii olurdu.adet agrısı gibi mi daha mı şiddetli
yok canım calışmıyorum zaten dınlenıyorum:) yok adet oyle sancı deil dun catlatma ıgnesı oldum daha ondan agrım var oda normal artık canım katlanıyoruz napalım
malesef ben çalışıyorum.bu yüzden imi zaman sıkıntı yasayabilir eger cok agrırsa. aman sonuç olumlu olsunda katlan değer herseye..ee şimdi çatlatma iğnesini olduktan ne kadar süre sonra ilişki olcak kaç gün banada söyler misin?benimde karnım şişmeye başladı canım normal mi?bide özel sorym ama klomen kullanıken de ilişkiye girmen gerekiyor mu?ben eşimle farklı şehirlerde çalışym da o yüzden soryrm.
kızlar nerelerdesınız
Aslinda buralardayim ben...yazilanlari takip ediyorum da...ama son birkac gündür moralim bozuktu....
Cünkü igne ile büyüyen yumurtalardan biri vücuttan atilmamis ve büyüyerek 5.5 cm lik kist olmus...icimde bir bebek büyütmek isterken kocaman bir kist büyümüs bu durum üzdü beniiiiiii...insaallah daha ileri boyutta birsey olmazzz... bu sebeplerden dolayi bu aylarda cocuk plani rafa kalktiiii....öncelikli durum sagligim artikkkk......yarin dr kontrolü var bakalim ne olacak....
İnsaallah sizlerden iyi haberler alirizzzzzz ;-)