Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hoşgeldın canım hayırlı olur inşallah tedavın benı okumussundur zaten malum formdan cıkmıyorum hıç :) bendede pko varmış ama adetlerım hıc şaşmaz kı hatta bazen bır gun gecsede acaba yıne hamılemıyım derım dıyordum ama bende pkoluymuşum hıç anlamadım ee 4 kerede gebe kaldım ama dr lar daha ıysını bılıyo bende yarın cat ıgnemı olcam kısmetse sonrası ıcın herkezden dua beklıyorum Allahım hepmıze versın inşallah

Ooo cok güzel haberler....insaaallah emeklerinizin karsiligini verir rrabbim...cünkü hic kolay değil ilaclar beklemeler ve stres....
İnsaallah bebis haberleri alirizzx...

amin inşallah canım evet hıc kolay deil hemde hıc bırdahasını yaşatmasın rabbım tezelden versın Allahım hepmıze

hosbulduk saolun kızlar. bende senelerdir o illetten kurtulamadım (pko) evlenince gecer diye bosa kandırmısm kendimi.hiç korunmadığım halde bişey olmadı bunca zamandır.aslında glukofen neden verdi bilmiyorm.54 kiloyum.klomen kilo yapyor sanrm.belki dengeler:) zaten glukofeni 1 kez alyrm.siz hangi şehirlerdesiniz?hangi hastaneye gidyosnz?

insallah döllenmen olur canım.rabbim tüm bekleyenleri görsün tez zamanda kavustursun yavruslarımıza....

canım ben 14 15 yasından beri hep ilaç kullandım.öldüm bittim midem ilaçtan altüst oldu.sonra bu ilaçlar yumurta tembelliği yapıyr tabi.siz klomene 5. gün mü başladınız.bana 6 gün başla dedi neden acaba?

Aynen bende ilaclarla gecirdim yillarca....bende hipotroit oldugu icinde ömür boyu ilac kullanmak zorundayimmm....
Ben yumurta gelistrici olarak igne kullandim......3. günü baslamistim ben ama biraz hizli gelistiii....dr sonra igne dozunu düsürerek devam ettiii....ama olmadi malesef adet oldum....
Bugünde dr gittim o da ameliyata girmis görüsemedik de....hemsiresi de adet oldugumu öğrenince o da üzüldü ama yapacak bisey yokkk....
Hayirlisi artikkk....

ben ankaradayım bugün 4.gün 1 mayısta gel dedi allahıma çok dua ediyorum hepimiz için kızlaaaaar:)

pardon ankaradayım derken ankarada özel hastaneye gidiyorum.lina kadın sağlığı.şimdilik memnunum.allah hayırlısını versin...bu arada benm yumurta takibim falan yapılmıyor.mayıs 1 gel dedi.napalm insallah doğru gündür.siz klomen kullanmadınız mı

ben kullandım gunde bır tane aldım adetın 3 gunu 5 gun kullandım bır yumurta oldu 22 mlm ama gebelık olmadı 2 ayımda klomen aldım yıne ama bu sefer yumurta olmadı sonra ben ıgne ıstedım sımdı 2 yumurtam var bugun cat ıgnesı oldum 12 de nasıl takıbın yapılmıyor canım anlamdım ıçmıyormusun klomen

evet canım kullanıyorum bugün 5. günüm.1 mayısta gel dedi sadece.zaten şehir dışından gidiyorum o yüzden gidip gelemem sürekli belkide buyüzden takip yapamıyrdur.senin de insallah bu sefer döllenmen olur.ağrın var mı

belim cok agrıyo suan başkada bi durum yok :)

sen çalısıyormusun?bari evde dinlensen ii olurdu.adet agrısı gibi mi daha mı şiddetli

sen çalısıyormusun?bari evde dinlensen ii olurdu.adet agrısı gibi mi daha mı şiddetli

yok canım calışmıyorum zaten dınlenıyorum:) yok adet oyle sancı deil dun catlatma ıgnesı oldum daha ondan agrım var oda normal artık canım katlanıyoruz napalım

yok canım calışmıyorum zaten dınlenıyorum:) yok adet oyle sancı deil dun catlatma ıgnesı oldum daha ondan agrım var oda normal artık canım katlanıyoruz napalım

malesef ben çalışıyorum.bu yüzden imi zaman sıkıntı yasayabilir eger cok agrırsa. aman sonuç olumlu olsunda katlan değer herseye..ee şimdi çatlatma iğnesini olduktan ne kadar süre sonra ilişki olcak kaç gün banada söyler misin?benimde karnım şişmeye başladı canım normal mi?bide özel sorym ama klomen kullanıken de ilişkiye girmen gerekiyor mu?ben eşimle farklı şehirlerde çalışym da o yüzden soryrm.

ben catlatma igensı olmadan bır gun evvel de ilişkide bulundum dr oyle demiştı cunku catlatma ignesı oldugum gunde yıne gırdık bırde 24 sate denk gelıcek şekılde yıne gırdık bu gunde 12 de 36 sat doldu yıne ilişki oldu 2 3 daha gırmeyı düşünuyorum karnınn şişicek normal agrın olucak normal kasık bel agrısı bunlar normal olması gerekekn şeyler hele bırden fazlada varsa yumurta bırazdaha agrın olur, ilişkiye gırebılırsın bı şey olmaz ama catlatma ignesıne yakın eşin pehrız yapsın 3, 4 gun ilişki olmasın kendıde bişey yapmasın yanı acık yazamıyorum sen anla :) sonra bol bol yapın sonra tevekkul edip Allaha bırakıcaz

kızlar nerelerdesınız

Aslinda buralardayim ben...yazilanlari takip ediyorum da...ama son birkac gündür moralim bozuktu....
Cünkü igne ile büyüyen yumurtalardan biri vücuttan atilmamis ve büyüyerek 5.5 cm lik kist olmus...icimde bir bebek büyütmek isterken kocaman bir kist büyümüs bu durum üzdü beniiiiiii...insaallah daha ileri boyutta birsey olmazzz... bu sebeplerden dolayi bu aylarda cocuk plani rafa kalktiiii....öncelikli durum sagligim artikkkk......yarin dr kontrolü var bakalim ne olacak....

İnsaallah sizlerden iyi haberler alirizzzzzz ;-)

kızlar serophene kullanınıp 14. günümde dr a gitmiştim dominant folikül bile yok demişti dr dan geldikten sonra ki 11. gün kırmızıları gördüm hemde hiç bu kadar olmazdı yani şimdi dr a gitmeden önce bnm yumoş oluştu da hatta çatladı mı diye aklıma geliyo of ya yarın dr a gidecem bakalım ne diyecek.12.gün çatlama ihtimali var tabi ki de ama göremiyolar mı ultrasondan

cook gecmiş olsun canım gecen aydan kalan yumurta dımı yanlış anlamadıysam ama senın bı sucun yok okadar yumurtan olmuş canım bu durum bıraz kacınılmaz oluyor işte hepsının catlamsı denk gelmıyo işte sıkmaaa canınııııı hepsi gecer neler gecmedıkı buda gecer hıçç sıkma canını ilaç vermı dr sökülmen icin adet le gıder bır dahakı ayda denersın benım ablam 8 ay once 3 cocugunu dogurdu gecen ay 5 santımlık kıst olmuş ara kanama yaptıgı ıcın gıttık doktora oda ferlutal verdı ablam ıctı adetı bıttı gıttık kıst kaybolmuş yanı olabaılır benımde vardı 5 bucuk santım kıstım gectı gecer yani canım sıkma tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…