Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba ben 23 aylık evliyim bir senedir bizde bebek istiyoruz ama olmadı. temmuzda ilk klomenı kullandım ve hamile kaldım fakat tutunamadı .bu ay ikinci kez kullanmaya basladım ve sonucu beklıyoruz busefer ne olacak kis falan yapmadı yumurta takibi yapılıyo yumurta olusuyomu diye insallah kist yapmaz bebek olusur
merhaba canım inşallah bu ay tutunur bebeğin sana.. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize :KK31: bende bu ay ilk kez klomen kullancam ama henüz adet olmadım. adetim 45 gün gecikti. beta-hcg 1.1 :KK50: doktor söktürücü verdi ama içmedim. bekliyorum. adetin 5. günü başla dedi doktor klomene.. 6 gün kullanıp 4 gün ara vercem sonra duphaston kullancam 6 gün öyle söyledi. sen nasıl kullanmıştın :26: genelde yumurta takibi yapılıyor, çatlama iğnesi falan vuruluyor sanırım ama bana sadece ilaçları bu şekilde kullanmamı söyledi doktorum. sen nasıl kullanmıştın acaba :26: yada topicde bu şekilde kullanıp hamile kalan var mı acaba :44:

canım stress yapma ben varım çatlatma iğneside vurulmadım sıkık kontrolede gitmedim sadece hap kullandım allah nasip etti

Bu ay cok umutlanmistim ignede vuruldum ama olmadi hasta oldum,cok uzucu bi durum hic bir zaman anne olamiycak gibi hissediyorum.. Yumurtalarin gelistigini ogrenince cok umutlanmistim...

merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum formu. benim 2 düşüğüm var 10 aydır da hamile kalamıyorum. bu ay tedaviye başladık.klomen kullandım perşembe gece iğnemi yaptım yumoşları çatlatma iğnesi.3 yumoşum olmuş bir tanesi 22mm diğer ikisi 15mm civarında. cumartesi pazartesi çarşamba dedi doktorum ilişkiyi bugünde ağrım acım var sizlerde yaşadınızmı böyle şeyler. sağ tarafımda yumoşlar benim sağ tarafımda var acıma ağrı. klomen kullandığım içinde kuruluk oldu jelde kullanıyorum. benim gibi olupta hamile kalan oldumu .ne zaman alırım sonucu 10 günde belli olurmu..

merhaba kızlar dun gece pregnyl iğnemi vurdurdum lakin doktor eczacı hemşire hepsinin yanlış anlaması recetenınde eksik yazılması sonucunda sanırım 1 ayım bosa gectı zaten bu ay bronsıt olmustum ama yınede yumurtam olmustu ıkı tane ama sımdı ıgneyı 2 ayrı doz halınde toplam 4500 vurulabıldım. eczaneden 1500 lük pregnyl verdıler bıde doktor 2400 iu vurulmasını ıstemıs dedıler oysakı doktor receteye gece 24:00yazmıs 5000 vurulsun ıstemıs hemsırede ılk once 2 tane 1500 iu vurmustu sonra doktoru aradı 1500iu daha vuruldu :KK43:( anlamadım acaba tek doz halınde vurulması daha mı etkılı cunku okudugum kadarıyla 2tane 5000lik iğneyi bıle tek doz halında vurduruyor doktorlar. bıde 4500 az mı acaba sıze ne kadar vuruldu catlamazsa dıye cok korkuyorum:KK43: yardım edın .

merhaba canım inşallah bu ay tutunur bebeğin sana.. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize :KK31: bende bu ay ilk kez klomen kullancam ama henüz adet olmadım. adetim 45 gün gecikti. beta-hcg 1.1 :KK50: doktor söktürücü verdi ama içmedim. bekliyorum. adetin 5. günü başla dedi doktor klomene.. 6 gün kullanıp 4 gün ara vercem sonra duphaston kullancam 6 gün öyle söyledi. sen nasıl kullanmıştın :26: genelde yumurta takibi yapılıyor, çatlama iğnesi falan vuruluyor sanırım ama bana sadece ilaçları bu şekilde kullanmamı söyledi doktorum. sen nasıl kullanmıştın acaba :26: yada topicde bu şekilde kullanıp hamile kalan var mı acaba :44:

merhaba ben klomeni adetimin 5.gunu 5 gun gunde birtane içtim bir gun ara verdim kontrole gittim yumurtalarıma baktı 12.gunude çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonra gün aşırı ilşki önerdi bekliyorum buyuk bir ümitle insallah herkez en kısa sürede hamile kalır

Bugün regl 10. günümdü ve ovulasyon takibim vardı kızlar. Yumurtalarım solda iki tane oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21,4 mm,VRSdoktor çok beğendi Klomen 1 tane içmene rağmen (5 gün) oldukça iyi dedi, perşembe günü tekrar kontrol bakalım o gün çatlamış olacak mı, ya da çatlatma iğnesine mi gerek olacak bilmiyoruz, ama sanırım yumurta adedi ve ölçüleri iyiymiş ben çok bilmesem de, çünkü bu takip sürecine yeni başladım henüz araştırmadım. Sizce nasıl?

merhaba ben klomeni adetimin 5.gunu 5 gun gunde birtane içtim bir gun ara verdim kontrole gittim yumurtalarıma baktı 12.gunude çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonra gün aşırı ilşki önerdi bekliyorum buyuk bir ümitle insallah herkez en kısa sürede hamile kalır
inşallah tez zamanda olur meleğin canım rabbim hepimize zamanında sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin :KK31: çok fazla bekletmesin inşallah :KK34:

Bugün regl 10. günümdü ve ovulasyon takibim vardı kızlar. Yumurtalarım solda iki tane oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21,4 mm,VRSdoktor çok beğendi Klomen 1 tane içmene rağmen (5 gün) oldukça iyi dedi, perşembe günü tekrar kontrol bakalım o gün çatlamış olacak mı, ya da çatlatma iğnesine mi gerek olacak bilmiyoruz, ama sanırım yumurta adedi ve ölçüleri iyiymiş ben çok bilmesem de, çünkü bu takip sürecine yeni başladım henüz araştırmadım. Sizce nasıl?

Kızlar, bugün dr. takibim vardı. Solda 2 güzel yumurtam oluşmuştu, bugün 12. günümdeyim ve yumurtaların biri 24 mm, diğeri 26 mm ulaşmış. Dr. ikiz bile olabilir dedi, ama sonra da dedi ki yine de ümit vermiş olmayayım tabi dedi, sonuçta tüp bebekte bile gebelik oluşmayabiliyor dedi, ben de evet biliyorum tabi, kısmet ama ikiz olsun istiyorum da zaten dedim :KK9: Çatlatma iğnesi (ovitrelle) de verdi,onu da vuruldum. Bir de beraberlik günlerimizi söyledi, bugünden itibaren gün aşırı dedi. Ayın 29'una kadar beraberlik verdi :KK17:Çok heyecanlıyım, bakalım bu ay doktor takibinde gelecek mi bebişimiz :18:

Kızlar, bugün dr. takibim vardı. Solda 2 güzel yumurtam oluşmuştu, bugün 12. günümdeyim ve yumurtaların biri 24 mm, diğeri 26 mm ulaşmış. Dr. ikiz bile olabilir dedi, ama sonra da dedi ki yine de ümit vermiş olmayayım tabi dedi, sonuçta tüp bebekte bile gebelik oluşmayabiliyor dedi, ben de evet biliyorum tabi, kısmet ama ikiz olsun istiyorum da zaten dedim :KK9: Çatlatma iğnesi (ovitrelle) de verdi,onu da vuruldum. Bir de beraberlik günlerimizi söyledi, bugünden itibaren gün aşırı dedi. Ayın 29'una kadar beraberlik verdi :KK17:Çok heyecanlıyım, bakalım bu ay doktor takibinde gelecek mi bebişimiz :18:

phiammmmm kuzuuuuuuu süppper bir haber buuu :KK52:
gelsin ikiz bebişlerrrr
çatlatma iğneni de oldun. artık güzel haberlerini beklicezzz :KK76:
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler vermeni nasip etsinnnn

phiammmmm kuzuuuuuuu süppper bir haber buuu :KK52:
gelsin ikiz bebişlerrrr
çatlatma iğneni de oldun. artık güzel haberlerini beklicezzz :KK76:
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler vermeni nasip etsinnnn

Amin kuzuuummm, inşallahh. :KK16:
Ayy var ya doktor öyle deyince içim bir güzel hopladı kiii, inşallaahhh dedim, zaten Allah var ya, ben hep isterdim ikiz bebiş olsun diye, nasip olur inşallah bakalım :KK16:

kızlar selam;

bende geçen yıl sızın gıbı bu sayfalarda klomenle catlatma ıgnelerıyle umut arayanlar arasındaydım.
en az 3 kez klomen,en az 2 kez de catlatma ıgnesı oldum.
ama bende tutmadı:KK43:
bu sene tam herseyden umıdı kesmısken,ısımı bıle yenı degıstırmısken guzel haber bızı buldu ve temmuz da hamıle kaldım.
Rabbım den oyle kuvvetlı ıstıyorum kı,hepınız bebıslerınızı kucagınıza alın,tabı bende:)
Allah yardımcınız olsun

merhaba kızlar bende yeni başladım tedaviye.bu ay progestan ile adet olup 5.gün klomen içtim günde bir tane.kontrole gittim yumurtlama olmamış bende klomeni bu ay günde ikiye çıkardı doktorum.yumurtlama olmaması çok üzdü beni bu ay yumurtlama olurmu acaba olursa büyürmü büyürse çatlarmı acaba.bende yumrtlama bile olmaması çok korkuttu beni.benim durumumda olan oldumu aranızda.??

merhaba kızlar bişi sorucam bende klomen ve iğne kullandım bugün adetinin başından 24. günü iğneyi 13. günü vurdum kendime göbekten iğneden sonra bugün 12. gün ben ne zaman kan vereyim ne zaman belli olur. iğnenin etkisi geçmişmidir. çokta merak ediyorum :)

merhaba kızlar bişi sorucam bende klomen ve iğne kullandım bugün adetinin başından 24. günü iğneyi 13. günü vurdum kendime göbekten iğneden sonra bugün 12. gün ben ne zaman kan vereyim ne zaman belli olur. iğnenin etkisi geçmişmidir. çokta merak ediyorum :)

canım bekle adet gününe kadar hiç stres heycan yapma bir gün geçerse hemen yapırırsın testi

cuma kan vermeye gideceğim kontrole ozaman onun içinde baktırayım diyorum ne ne dersiniz. benim bebişler durmuyor erken öğrenirsem giderim hemen doktoruma diye düşünüyorum. pıhtılaşmam var. çok saolun

Benimde bugün çatlatma iğnem vuruldu. Bir tane yumurtam gelişmiş. Yine tutmazsa yine aynı koşturmaca. :KK43: tek yumurtanın gelişmiş olması sanki şansımı azaltıcakmış gibi hissediyorum.

merhaba hanımlar...
ben de yumurtlama ile ilgili bir sıkıntı yok ama çatlama kısmında sıkıntı olabilir, bilemiyoruz. ama 1 senedir bebeğimiz olmadı. bu ay doktorum yumurta takibi yapalım dedi. sadece yarım tablet klomen verdi, haftaya salı günü, adetimin 12. günü kontrole gideceğim. bakalım neler olacak...

merhaba hanımlar...
ben de yumurtlama ile ilgili bir sıkıntı yok ama çatlama kısmında sıkıntı olabilir, bilemiyoruz. ama 1 senedir bebeğimiz olmadı. bu ay doktorum yumurta takibi yapalım dedi. sadece yarım tablet klomen verdi, haftaya salı günü, adetimin 12. günü kontrole gideceğim. bakalım neler olacak...

bende bu ay yumurta takibi düşünüyorum.fakat doktorum öncelikle adetin 3.günü hormon tahlili yapalım hsg çektirelim daha sonra yumurta takibi bende korkuyorum bütün bu işlemlerden biraz doktor fobimde var ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.normal muayanede ultrasonda herşey normal sadece son bikaç aydır adetlerim düzensizleşti bende bikaç ay yumurta takibi klomen olmassa daha sonra hsg filan istiyorum.ama doktorum en başta yapılması lazım diyor.sen nasıl bi yol izledin lütfen bana biraz yardımcı olurmusun.

X