Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Benim bu ay yumurtam yokmuş. Bebek de yok. Umutlar bir sonraki aya kaldı. Bakalım ilac verecek mi doktorum. Ben fazla evhamlıyım. O yüzden olmuyor bebek sanırım :KK43:(((( BEn ne zaman güzel haberler vericem bakalım size.RAbbim sen büyüksün sabır verdiğin gibi mutlu haberi de hemen ver .....

benimde bu ay yumurtalar küçük kaldı adet olunca daha fazla klomenle yola devam dedi doktorum size ne diyor doktorunuz.

Merhaba kızlar allahın izniyle doğumu gerleştirip geldim yine aranıza Pazartesi günü işe başladım..Benim bızdık prensesime teyzesi bakıyor..
Bakındım öyle eskilerden neredeyse kimse kalmamış..Üzüldüm ama yeni arkadaşlarımızda topiğimizi boş bırakmamışlar :KK34:

Doğumum normal oldu 17 Ağustosta dünyaya geldi benim fındığım..Allahım tüm isteyen herkese nasip etsin inşallaah herzamanki duamız buydu inşallaah gönlüne göre olsun herkesin..Çünkü mucizee rabbimin mucizesi 9 ay karnında taşıyıp allahın izniyle dünyaya geldiğini görmek hele onu emzirmek kısaca annelik müthiş bir duygu anlatmak mümkün değil..Kızımın adını biliyorsunuz ben Azra çok istedim ama eşim sevmedi hiç eskiler bilir EYLÜL koyduk teyzesi dediki Eylül güzel isim nasıl sizce benm adamında hoşuna gitti EYLÜL'ümüz kavuştu anne babasına bizde ona..
Ben artık girerim arada yine işe başladığım için eski düzen kalmamış işlerde yoğun ancak şimdi fırsat bulabildim..Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.. :KK34:

Merhaba kızlar allahın izniyle doğumu gerleştirip geldim yine aranıza Pazartesi günü işe başladım..Benim bızdık prensesime teyzesi bakıyor..
Bakındım öyle eskilerden neredeyse kimse kalmamış..Üzüldüm ama yeni arkadaşlarımızda topiğimizi boş bırakmamışlar :KK34:

Doğumum normal oldu 17 Ağustosta dünyaya geldi benim fındığım..Allahım tüm isteyen herkese nasip etsin inşallaah herzamanki duamız buydu inşallaah gönlüne göre olsun herkesin..Çünkü mucizee rabbimin mucizesi 9 ay karnında taşıyıp allahın izniyle dünyaya geldiğini görmek hele onu emzirmek kısaca annelik müthiş bir duygu anlatmak mümkün değil..Kızımın adını biliyorsunuz ben Azra çok istedim ama eşim sevmedi hiç eskiler bilir EYLÜL koyduk teyzesi dediki Eylül güzel isim nasıl sizce benm adamında hoşuna gitti EYLÜL'ümüz kavuştu anne babasına bizde ona..
Ben artık girerim arada yine işe başladığım için eski düzen kalmamış işlerde yoğun ancak şimdi fırsat bulabildim..Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.. :KK34:

oooo kimler gelmişşş canıımmmm nasıl mutlu oldum senin ve bebişin ii olduğuna eylülümüz oldu sonunda haa Allahım uzun ömürler versin cnm,ben aynıı bıraktığın gibiyim hala hamile kalamadım ameliyattan sonra umutluyduk ama:KK43:bu ay preseed die bi jel varmış onu sölediler aldım bakalım bi kaç ayda onu kullanacam,nasıl mutlu oldum nasıl duygulandım anlatamam yazdıklarını okuyunca rabbim seni meleğine kavusturdu darısı bize inşallah bende çok yoruldum sedoş yaa gitmiorum doktorada ovulasyon testi aldım 2 aydır onla takip ediorum catlamada oluo adetimde Rabbime şükür düzenli ama hala yok bişe sabır ediyorum Allahıma bıraktım herşeyi. bende girerim arada öpüyorum seni canım daha çok eylülü tabii:KK16::KK54::KK54::KK54:

oooo kimler gelmişşş canıımmmm nasıl mutlu oldum senin ve bebişin ii olduğuna eylülümüz oldu sonunda haa Allahım uzun ömürler versin cnm,ben aynıı bıraktığın gibiyim hala hamile kalamadım ameliyattan sonra umutluyduk ama:KK43:bu ay preseed die bi jel varmış onu sölediler aldım bakalım bi kaç ayda onu kullanacam,nasıl mutlu oldum nasıl duygulandım anlatamam yazdıklarını okuyunca rabbim seni meleğine kavusturdu darısı bize inşallah bende çok yoruldum sedoş yaa gitmiorum doktorada ovulasyon testi aldım 2 aydır onla takip ediorum catlamada oluo adetimde Rabbime şükür düzenli ama hala yok bişe sabır ediyorum Allahıma bıraktım herşeyi. bende girerim arada öpüyorum seni canım daha çok eylülü tabii:KK16::KK54::KK54::KK54:

Canııımmm nasıul özledim sizleri varyaa ama kimse kalmamışki eskilerden herkes gitmiş :KK43: Arada çevrimdışı bakıyorum yine kimsecikler yok bizden..Bu arada topikte çok sessiz 2 gündür..

Okadar dualar ettik okadar bekledik zamanı gelince oluyor biliyorsun..Üzülme desem olmuyor takma desem olmuyor biliyorsun bende yaşadım ama en önemlisi kafayı rahatlaştırmak canım biliyorsun..Benim öle oldu çünkü dr. bu ay hayır gelmez çatlamamış dedi hiç takmadık nede olsa olmicak die ve ay hamile kalmıştım hatırlarsan bir akışına bırak ovulasyonu yapma akışına bırak belki rabbim mucizeni gerçekleştirir zamanı var demekki okadar umutluydum bende ameliyattan sonra belki dedim geldiğimde bizimkilerden hamişler vardır ama ne liste kalmış ne eskiler hayırlısı allahtan artık canım bir gün inşallah rabbim sanada bu duyguları yaşamayı nasip etsin :KK66:

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ama çok uzun süredir burası benim tek teselli yerim oldu. Ben de 14 aydır hamile kalamıyorum esim ve ben de sorun yok ama olmuyor iste. Doktorum bu ay olasılığı artırmak için klomene başlatacak inşallah olur bakalım bir benim kuruluk problemim var preseed jeli kullanmak istiyorum ama önce doktoruma danışacağım eğer o olmazsa başka zararsız kayganlastirici kullanacağım dualarınızı beni de alın ne olur . Bebeğime kavuşmak istiyorum artık ...

:KK52::KK52::KK52::KK52: kızlar klomenle çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım çok mutluyum:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım.14 aydır eşimdede bendede sorun olmadıgı halde gebelik elde edemedik bu ay olasılığı artırmak için doktorun klomene başlatacak ve preseed i danışacağım doktoruma sakıncalı mı değil mı diye çünkü bende artık stresten kuruluk da olmaya başladı ne olur dualariniza beni de katın hepinize sevgiler ...

ii geceler arkadaslar. ben de gecen ay ilk defa klomen kullandim. ultrasona gittigimde doktor yumurtlamassin bu ay dedi ama ovulasyon testine de bir hafta sonrasi iki cizgi ayni kallinlikdaydi hemen doktora gittim bugün yarin olacak dedi . bu arada gecen ay 12 sinde adet gördüm ama yumurtlamam bir hafta gec oldugu icin test icin galiba 1-2 hafta beklicem.kasiklarimda agri var. bel agrim cok yogun bi sekilde var son iki gündür de gögüslerim aciyor. bunlar tabi adet öncesi belirtiler de ola bilir cok heyecanliyim insallah hamileyimdir. olmasamda öbür ay klomeni günde 2 tane kullanicam.

kızlar merhaba. beni hatırlayanlar vardır belki. arada yazıyorum. uzun zamandır yazmamıştım çünkü bu ay ilk kez klomeni denedim ve kafamı takmamaya çalıştım. sizlere mutlu haberi vermeyi çok isterdim ama malesef olmadı.
adetimin 13. günü 2 tane yumurtam vardı. büyüğü 15 mm idi. doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı çünkü 20 mm'ye ulaşmasını bekliyorduk. ama baktı, baktı, yumurtalar yok. malesef sönmüş. çatlamamış da, kist de olmamış. sönmüş, gitmiş. yine çok ağladım. zaten tüplerimden biri tıkalı olduğundan 2 doz kullanmıştım. olmadı.

doktorum klomene devam etmeden purogen veya humegon iğnelerine geçeceğimizi söyledi bir sonraki ay çünkü yıprandığımı, boşuna zaman kaybetmeme gerek olmadığını söyledi. bu iğneler ne zaman ve ne kadar süre ile kullanılır? her gün vurulacaksın dedi ama kaç gün üst üste vurulacağım? karından mı oluyor?

Rabbim doğru zamanı en iyi bilendir, biliyorum, inanıyorum ama kafaya takmadan edemiyorum.

klomeni kullanıp ilk muayeneye kadar kafaya hiç takmadım çünkü klomenle yumurtlayacağıma inanmıyordum zaten. ama 2 yumurtam olmuştu. ne zamanki 2 gün büyümesini beklemem gerekti, çok kafamda doladım durdum konuyu. olmadı işte. stres en büyük etken bence..

Canımmmmmm :nazar::nazar::nazar: çok şükür :emir_bebek::emir_bebek: bebeğimiz geldi sonunda allah analı babalı büyütsün bahtını talihini güzel eylesin gözlerim doldu yaa çok mutlu oldum bende uzun zamandır siteye girmiyorum eskilerden hiçkimse yok bi bakınayım dedim seni gördüm EYLÜL çok güzel bir isim. Allah isteyen herkeslere nasip eylesin...

Canımm nasılsın sabrın sonu selamettir eminim birgün sende anne olacaksın içini ferah tut allah büyük. eskilerden kimsecikler yok hamişş olan varmı acaba seninde en kısa zamanda güzel haberini almayı dilerim kendine iyi bak..

merhaba kızlar.. 2 yıllık evliyim 7-8 aydır bebek istiyoruz..
bende adet düzensizliği var ve bugün doktor bana da klomen verdi. önce tarlutal kullancam adet olcam sonra 6 gün klomen 4 gün ara sonra duphaston 6 gün dedi. aranızda bu şekilde kullanan, hamile kalan var mı :26: kafam çok karıştı yazılanları okudukça kşst falan yapar mı, yumurta takibi şartmı ? doktor bana yumurta takşbi falan demedi :44: bebek olana kadar kullancz bu şekilde dedi :18: allahım tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi :KK31:

bende adet düzensizliği var ve bugün doktor bana da klomen verdi. önce tarlutal kullancam adet olcam sonra 6 gün klomen 4 gün ara sonra duphaston 6 gün dedi. aranızda bu şekilde kullanan, hamile kalan var mı :26: kafam çok karıştı yazılanları okudukça kşst falan yapar mı, yumurta takibi şartmı ? doktor bana yumurta takşbi falan demedi :44: bebek olana kadar kullancz bu şekilde dedi :18: allahım tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi :KK31:

merhaba ben 23 aylık evliyim bir senedir bizde bebek istiyoruz ama olmadı. temmuzda ilk klomenı kullandım ve hamile kaldım fakat tutunamadı .bu ay ikinci kez kullanmaya basladım ve sonucu beklıyoruz busefer ne olacak kis falan yapmadı yumurta takibi yapılıyo yumurta olusuyomu diye insallah kist yapmaz bebek olusur

merhaba ben 23 aylık evliyim bir senedir bizde bebek istiyoruz ama olmadı. temmuzda ilk klomenı kullandım ve hamile kaldım fakat tutunamadı .bu ay ikinci kez kullanmaya basladım ve sonucu beklıyoruz busefer ne olacak. kis falan yapmadı bende.yumurta takibi yapılıyo yumurta olusuyomu diye ona görede çatlatma iğnesi veriyo.rabbim insallah ümitlerimizi kaybettirmeden evlat verir

Selam kızlar. Benim de ovülasyon takibim başladı bu ay doktorum tarafından.
Bugün Klomen'deki 2. günüm.
5. gün başladım, 5 gün günde 1 tane içeceğim.
Salı günü muayenem var, bakacağız bakalım durum nedir.
Çatlatma iğnesi yapılacak mı yapılmayacak mı şu an için bilemiyorum tabi...

merhaba kızlar bende bu ay kullandım klomen bugun kontrole gittim 11. günüydü ve biri 15 mm digeri 11 mm ve bir tane daha yumoş olmus. doktor pazar gecesi 2400 de pregny vurulmamı ıstedı pazartesi 10:30 salı yine öğle saatlerinde sonra gün aşırı ilişki dedi umarım bu ay olur bebiş yada bebişler:) benım gıbı klomen kullanan arkadaslar doktoruma guvenıyorum ama yınede ınsan merak edıyo baska doktorların programları nasıl? kaçırmak ıstemıyorum bu yumoslar ne zaman catlıyo ıgneden sonra yada bızım ne zaman yakalamız lazım bunları:))

X