bende bu ay yumurta takibi düşünüyorum.fakat doktorum öncelikle adetin 3.günü hormon tahlili yapalım hsg çektirelim daha sonra yumurta takibi bende korkuyorum bütün bu işlemlerden biraz doktor fobimde var ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.normal muayanede ultrasonda herşey normal sadece son bikaç aydır adetlerim düzensizleşti bende bikaç ay yumurta takibi klomen olmassa daha sonra hsg filan istiyorum.ama doktorum en başta yapılması lazım diyor.sen nasıl bi yol izledin lütfen bana biraz yardımcı olurmusun.
isimden biz daha önce seninle başka bir konu ile ilgili konuşmuştuk gibi geliyor ama yanılıyor da olabilirim tatlım...
ben doktoruma 1 yıl oldu biz bebişi tutturamadık dediğimde bana yumurta takibi yapalım birkaç ay içinde olmazsa hsg çekeriz demişti. ben de bu ay denemek istedim. aslında eşimle baskı ve stres altında ilişkiye girememe sıkıntımız var, bazı aylar yumurtlama günlerini bu yüzden değerlendiremediğimiz de olmuştu. o nedenle eşim çatlatma iğnesi vurulacağımı, klomen kullandığımı bilmiyor. ilişki zamanı yanaşacağım ama ne sonuç alırım bilemiyorum kısmet artık tatlım...
her doktor farklı bir yol izliyor, benim gittiğim bir başka doktor aşılama deneyelim sonra hsg çekeriz bile demişti yani... sen içinden geleni yapi hangisinde rahat hissedeceksen