- 14 Nisan 2012
- 1.474
- 605
ayy cnm benim teşekkür ederim bugün gittik keseyi gördük çookk şükür rabbime ama görüp kan sonucunu alana kadar çok korktum inşaallah sorunsuz geçer Allah herkese nasip etsin:))minğimde senin ellerinden öper teyzesiii:))
çookk saoll ,hatırlamammı cnmsınn evet çookk çektim hamd olsun rabbim dualarımı kabul etti cnm dualarımda öncelikle sizler varsınız zaten. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. bu ay hep hz. Zekeriyanın duasını ettim "Rabbim tarafından bana hayırlı evlatlar nasip et Şüphesiz ki sen her duayı hakkıyla işitensin"diye rabbim tez zamanda seninde sabrının mükafatını verir tatlım inşallah.16:
cnm çok teşekkür ederim amiinn cümlemize, bende ümidi yavaş yavaş sönen ama her adet dönemine yakın umutla bağlananlardanım,bu ay preseed die gebeliği kolaylaştırıcı bi jel vardı onu kullandım doktora gitmeden klomeni içtim ve ovulasyon testi aldım intrnttn bol bol,onunla takip ettim ilişki günlerini bide 2 aydır eşime sürekli kabakçekirdeği yedirdim bi problm yok onda ama hareketliliği artırıyor die yedirdim.ilişkiden 15 dk önce kullanıosun o jeli sonrada yarım saat 45 dk falan yatıosun.Allahım tez zamanda sizede nasip etsin inşallah...
hz. zekeriyanın süresini ben de sürekli okuyorum, bu ay başladım forumda görünce canım. dilimde her dakika.. Rabbim kabul eder inşallah.. klomeni doktora gitmeden kendin mi kullandın? nasıl cesaret ettin ya ben korkuyorum. ben de bu ay bi aksilik olmazsa iğneli tedaviye geçiyorum.