- 7 Eylül 2012
- 275
- 0
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ovitrelleden sonra 9. günüm kan testi yaptırdım 2,39 çıktı
Acaba benim gibi olupta değeri sonradan yükselen varmı ?
reyyan.yumurtalıkların.yirmi.ml.olmuş.ya.ertesi.ay.tekrarmi.başladın.tedaviye.
Bu ay klomen kullandım ilk defa. Sanırım birden fazla yumurta oluştu ve dün yumurtlama günümdü. Normade yumurtlama günümde ya sağda yada solda ağrı olurdu bu sefer iki taraftada var. Dün eşimle ilişkide bulunduk ve benim bugün 2 yumurtalığımda da ağrı var, hiç geçmedi sabahtan beri...Yardım kızlar, lütfeeeen neden olduğunu çok merak ediyorum
kızlar klomen kullandım ve ilk ay hamile kaldım yumurtlama gunumde kasık agrım oldu ve takıp ıcn doktora gtm kendısı soledı agrın olabılır dıye en kısa zamanda bebiş sahıbi olun inş size umut olmak icin yazdım cunku hep bekledıgımz bısey degılmı hep bi işık bu arada bir yıl sonra mujdelı haberi aldım darısı sizlerin basına
merhaba kızlar bende geçen ay serophene kullandım ama hiç gelişmedi bu ay da devam ama o kadar bulantı yaptı ki..bana çatlatma iğnesinden de bahsetmedi 21.gün progestron bakılacak acaba bu ay yumurtam gelişir mi dua edin lütfen özellikle hamileler çok ihtiyacımız var...
merhaba kızlar bende geçen ay serophene kullandım ama hiç gelişmedi bu ay da devam ama o kadar bulantı yaptı ki..bana çatlatma iğnesinden de bahsetmedi 21.gün progestron bakılacak acaba bu ay yumurtam gelişir mi dua edin lütfen özellikle hamileler çok ihtiyacımız var...
kızlar nolur yardım edin.bat 8 kasım.ancak 1 haftadır kusma şikayeti yaşıyorum.2 gün önce eşim akşam acile götürdü acaba bi şeymi oldu diye.orda bhcg de yaptılar.adetime 18 gün olduğu halde değerim 0,567 çıktı.Şİmdiye kadar yaptıklarımda hep 0,1 çıkardı.bu değer beni çok şaşırttı.Çok hafifte sağ kasığımda ağrı ve batma var.Acba bu değer reglime kadar artar mı? çok heyecanlıyım nolur yardım :18:
herkese hayırlı akşamlaarrr... bu ay klomeni 2. kez kullandım ve hamile kaldım... Rabbim isteyen bütün herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin İnşallaaaaaaaaaaahhh.....