Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Kızlar ovitrelleden sonra 9. günüm kan testi yaptırdım 2,39 çıktı :KK43:
Acaba benim gibi olupta değeri sonradan yükselen varmı ?

canım bir zamanlar sizler gibi bende buralardaydım benim şuanki gebeliğim seninki gibi 2.0 falan cıkmıştı 3 4 gün sonra tekrar kan verdim yükselmişti ama ben çatlama iğnesi vurulmamıştım inşşş seninkide yükselir ha bide evde idrar testi yaptım 2.0 çıktıktan bir iki gün sonra silik çıktı ona ümüt lenip akşam acile gidip kan verdim müjdeyi aldık darısı bütün istiyenlere inşşşşşşş

Bu ay klomen kullandım ilk defa. Sanırım birden fazla yumurta oluştu ve dün yumurtlama günümdü. Normade yumurtlama günümde ya sağda yada solda ağrı olurdu bu sefer iki taraftada var. Dün eşimle ilişkide bulunduk ve benim bugün 2 yumurtalığımda da ağrı var, hiç geçmedi sabahtan beri...Yardım kızlar, lütfeeeen neden olduğunu çok merak ediyorum

Bu ay klomen kullandım ilk defa. Sanırım birden fazla yumurta oluştu ve dün yumurtlama günümdü. Normade yumurtlama günümde ya sağda yada solda ağrı olurdu bu sefer iki taraftada var. Dün eşimle ilişkide bulunduk ve benim bugün 2 yumurtalığımda da ağrı var, hiç geçmedi sabahtan beri...Yardım kızlar, lütfeeeen neden olduğunu çok merak ediyorum

klomen sayesinde iki taraftanda yumurtlamıştırsın canım.bir kaç gün ilişkide bulun üst üste sonra gün aşırı yap derim..ama doktorunda kontrolü gerek tabi baktımı doktor yumurtalara.klomenden sonra takip şart

Bugün dr.uma gittim, rahim duvarım çok iyi çıktı, en az üç tane yumurtan olmuştur gibi dedi ama tam kesin konuşmak için progesterona bakmak için kan istedi. Yarın sonuç belli olcak.Bence bu sefer oldu dedi doktorum. İnşallah yaaaa...

merhaba kızlar bende geçen ay serophene kullandım ama hiç gelişmedi bu ay da devam ama o kadar bulantı yaptı ki..bana çatlatma iğnesinden de bahsetmedi 21.gün progestron bakılacak acaba bu ay yumurtam gelişir mi dua edin lütfen özellikle hamileler çok ihtiyacımız var...

kızlar klomen kullandım ve ilk ay hamile kaldım yumurtlama gunumde kasık agrım oldu ve takıp ıcn doktora gtm kendısı soledı agrın olabılır dıye en kısa zamanda bebiş sahıbi olun inş size umut olmak icin yazdım cunku hep bekledıgımz bısey degılmı hep bi işık bu arada bir yıl sonra mujdelı haberi aldım darısı sizlerin basına

kızlar klomen kullandım ve ilk ay hamile kaldım yumurtlama gunumde kasık agrım oldu ve takıp ıcn doktora gtm kendısı soledı agrın olabılır dıye en kısa zamanda bebiş sahıbi olun inş size umut olmak icin yazdım cunku hep bekledıgımz bısey degılmı hep bi işık bu arada bir yıl sonra mujdelı haberi aldım darısı sizlerin basına

tebrik ederim çok sevindim..darısı başımıza

merhaba kızlar bende geçen ay serophene kullandım ama hiç gelişmedi bu ay da devam ama o kadar bulantı yaptı ki..bana çatlatma iğnesinden de bahsetmedi 21.gün progestron bakılacak acaba bu ay yumurtam gelişir mi dua edin lütfen özellikle hamileler çok ihtiyacımız var...

catlama ignesınden bahsetmedyse ihtıyac yoktur banada bısey dememıstı cunku doktorum inş beklentılerın bosa cıkmaz

catlama ignesınden bahsetmedyse ihtıyac yoktur banada bısey dememıstı cunku doktorum inş beklentılerın bosa cıkmaz

kızlar nolur yardım edin.bat 8 kasım.ancak 1 haftadır kusma şikayeti yaşıyorum.2 gün önce eşim akşam acile götürdü acaba bi şeymi oldu diye.orda bhcg de yaptılar.adetime 18 gün olduğu halde değerim 0,567 çıktı.Şİmdiye kadar yaptıklarımda hep 0,1 çıkardı.bu değer beni çok şaşırttı.Çok hafifte sağ kasığımda ağrı ve batma var.Acba bu değer reglime kadar artar mı? çok heyecanlıyım nolur yardım :18:

kızlar nolur yardım edin.bat 8 kasım.ancak 1 haftadır kusma şikayeti yaşıyorum.2 gün önce eşim akşam acile götürdü acaba bi şeymi oldu diye.orda bhcg de yaptılar.adetime 18 gün olduğu halde değerim 0,567 çıktı.Şİmdiye kadar yaptıklarımda hep 0,1 çıkardı.bu değer beni çok şaşırttı.Çok hafifte sağ kasığımda ağrı ve batma var.Acba bu değer reglime kadar artar mı? çok heyecanlıyım nolur yardım :18:

moralini bozmak istemem ve tabiki belli de olmaz bu sonuçlar ama 5in altındaki tüm değerler negatif kabul ediliyor. bir arkadaşımızın 5,1 çıkmıştı doktor ona bile negatif demişti ki adet oldu zaten.çok da umutlanma ama belli de olmaz tabi.inş bebegin seninledir.

Kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra bugün 14. günüm silik dünden beri silik çizgi görüyom testlerde benim gibi olan varmı silik görüpte hamile olan?

herkese hayırlı akşamlaarrr... bu ay klomeni 2. kez kullandım ve hamile kaldım... Rabbim isteyen bütün herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin İnşallaaaaaaaaaaahhh..... :KK16::KK16:

herkese hayırlı akşamlaarrr... bu ay klomeni 2. kez kullandım ve hamile kaldım... Rabbim isteyen bütün herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin İnşallaaaaaaaaaaahhh..... :KK16::KK16:

canım tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah.

herkese merhaba,
ben geçen ay ilk defa klomen kullanmıştım ama bugün maalesef kırmızı kartı yedim:KK5:
doktorum sanırım bu ay da klomen tedavisine devam edecek fakat ben başka şehirdeyim.
geçen sefer adetin 5. günü başlamıştım klomene bu ayda telefonla arayıp bilgi alıcam.
bana muayenesiz klomen al kullanmaya başla der mi acaba?tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum:26:

kızlar merhabalar ben daha önceden klomenle 2 ayımda hamiile kalmıstım ama 3 ay once 3 aylıktı karnımda kalp atışı olmadıgı ıcın kurtaj oldum sımdı bugun tekrar baslıcam klomene bakalım umarım hamıs kalırım klomen işe yarıyor ve benım yumoslarım ıgnesız catladı bol bol ıncır yemıstım sımdı bıraz kılom vardı gebelıkten kalan 7 kılo almıstım ıstahım baya bır acılmıstı kocamada kecıboynuzu pekmezi yedırıyordum ya allah bismillahhhh gelısmelerı buraya yazarım kızlar tecrubelerınızıde buraya yazın yenı baslayan arkadaslara ısık olsun umudunumuzu tüketmek yok mutsuzluga yer yok hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Benim bu ay yumurtam yokmuş. Bebek de yok. Umutlar bir sonraki aya kaldı. Bakalım ilac verecek mi doktorum. Ben fazla evhamlıyım. O yüzden olmuyor bebek sanırım :KK43:(((( BEn ne zaman güzel haberler vericem bakalım size.RAbbim sen büyüksün sabır verdiğin gibi mutlu haberi de hemen ver .....

X