Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr bnm yumurtam 12mmdi sıklusumun 15. gunu yani küçüktüdoktor ii durumda dedi ama bana anlamadım gıttı acaba uyumeye devam edıomu catlamısmıdır ne zaman caatlar offf kafam cok karısıkk bıktım beklemekten:/
AYYY cnmm yaa aynen bende puzzle sipariş etcem akşamları yapıcam yaa eşime diorum beynim bişelerle meşgul olsun banada sıkıcı gelio hayat inşallah cnm bi ara bizimde olur bişeler:))
:) duruselcim bende çok harıka bır resım yapıyorum puzzle ıcım acılıyor ona baktıka ama bıtırınce evıme asamayacagım abıme yapıyorum :) kendıme 3 tane yaptım zaten kafa dagıtmak ıcın puzzle bırebır kıtap sıparısıde verdım gelsın onlarada baslıcam hadı bakalım kafamızdann atalım afasından atınca anne olanlardan oluruz
cnmmmmm cnmmm nerelerdesin bende aynı sana döndüm senle bi ara konuştuk pek giremedim ondan sonra şimdi bu ay tekrar başladım klomene bitti işte çarşamba gitcem doktoraaslında içimden hiiiççç bişe yapmak gelmio bi diorum acaba kışa aşılmamı denesem bilmiorum cnm ii deilim boşluktayımm Rabbim bizede nasip eder insallahhh bilmiorum sen anlat arada gir bari benim gibi cnmm özlüyorum sizleri.fırsat buldukça ben giriorum amann rutine bağladık artık git gel günü gelince adet ol amaann cnm nerde bende 200 çıkcak bhcg:)))bu ay 2 gün geçti adetim rahimde kalınlasmış dedi doktor bi heyecanla bekledim ama fos çıktı:)
:) olur canım bı ara bızede kısmet ınsallah tamam bakarım arada ama kk ya da gırmeyeyım dıyorum kıtap okuyayım puzzle yapayım falan dıyorum sıkıldım nettenden hıcbısıy yapıyorum hayat pek bı sıkıcı hal aldı.
kızlar klomen adeti geciktirir mi acaba ? Benim 17 si bat günümdü olmadım. Merak ettim. düzenlidir adetlerim .
yine ben bende klomen kullanıyorum ama sımdıye kadarda hiç gecıktırdıgını duymadım test yaptınmı bugun peki belki hamilesindir
canım testlerimi önceden yapıp boşa harcadıgım için elimde yok. Geciktirmediğini duydugum iyi oldu. Korkmuştum. Ama ben yarında olmazsam iyice ümitlenecem. İnşallah hamileyimdir. Senin bat ne zaman ? En yakında hamile kalırız canım inş.
kızlar klomen adeti geciktirir mi acaba ? Benim 17 si bat günümdü olmadım. Merak ettim. Düzenlidir adetlerim .
evet klomen geciktirebilir
ayrıca adet görmemizi sağlayan hormonları beyin yönetir. O yüzden stres yaşamanız,gebelik beklemeniz de adetinizi geciktirmiş olabilir
evet klomen geciktirebilir
ayrıca adet görmemizi sağlayan hormonları beyin yönetir. O yüzden stres yaşamanız,gebelik beklemeniz de adetinizi geciktirmiş olabilir
kızlar klomen adeti geciktirir mi acaba ? Benim 17 si bat günümdü olmadım. Merak ettim. düzenlidir adetlerim .
canım tam arkadasların yazılarını okudum aklımdan aynen soyledıgın gectı yazayım barı dedım pesıne hemen yazını okudum :)
aklın yolu bırmıs :) KIZLAR BEKLENTILERINIZ AYNEN BUSMAİ NIN DEDIGI GIBI ADETLERINIZI ERKEN YA DA GEC GETIREBILR, YAPMAYA CALISIN DUSUNMEYIN.
Kızlar ovitrelleden sonra 9. günüm kan testi yaptırdım 2,39 çıktı
Acaba benim gibi olupta değeri sonradan yükselen varmı ?
kızlar ayın 4 de adet oldum ve seraphone kullandım 16 sında ovitrella çatlatma iğnesini vuruldum yumurtam 16 mm di dünden beridir sol kasıklarımda ağrı oluyor karnımda sanki acayip şişti böle olan oldumu yada iğneyi ilk kullanandan sonra hamile kalan bende umutlanmak istiyorum artık ... tskler simdiden