Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

pko lulara metformin öneriyoruz ben de 2 düşük yaşadım sonra metformin kullandım. klomenle beraber kullanabilirsin
yumurta kalitesini arttırıyor
pko lularda kalitesiz yumurta ve insülin direnci düşüğe sebep oluyor
o yüzden şeker hapı yani metformin alıyoruz

Doktorum bana metformin vermedi ama

inşallah canım inşallah.. kırmızılar bari hemen gelsede doktora gitsem yeni aya başlasam inşallah bu ay gelir bebişim yaa en azından şu 2012 bitmeden gelmiş olsun

canım inşallah gelicek bebişin bu yıl bitmeden..asılamayı sordun mu doktoruna .kaç klomen denemesinden sonra yapılıyomus..bide progestan içiyosun dimi iğneden sonra...benimde ağrılarım var tırsıyorum valla

selam kılar bende aranıza yeni katıldım
bu ay ilk defa klomen kullandım pco luyum ve adetin 5. günü 5 gün kullandım ve adetin 12. günü çağırdı ve 2 tane yumurta büyümüş dedi biri 20 mm biri 17mm ydi boyutları nasıl ve çatlatm iğnesi oldum inanılmaz bir kasık ağrısı var kızlar sizce çatlamışmıdır çok merak ediyorum nasıl anlarım bu arad nisan ayında bi düşük yaptım 9 haftalık:44::44::44::44::44::44::44:

canım doktorum geçen 2 klomenden sonra dinlen aşılama yapalım demişti zaten kırmızılar gelince gideceğim doktora eğer bu ay iğne olsaydım progestan verecekti doktor ama olmadığım için vermedi daha önce hiç kullanmadım

canım yumurtalarının boyu çok güzel ideal, kasık ağrısı büyük ihtimal yumurtanın çatladığını gösteriyor.. canım düşüğün içinde geçmiş olsum rabbim bi daha yaşatmasın. inşallah bebişin seninledir

inşallahta canım karnım kasıklarım çok kötü ağrıyo ya dayanamıycak boyuttayım şuanda çatlatma iğnesinden falan mı bilmiyom ki

bana klomenden sonra progestan vermişti tabi çatlatma iğnesinden sonra...cunku benim bir önceki tutunamamıstı ondan verdi...o zaman bir ay dinlen sonra aşılama yapsın doktor canım ya...beklemek hakkaten cok stresli aşılamada bebiş olasılığı daha cok...of allahım inşallah isteyen herkese verir bebişlerini....sanda gelicek bebişin hemde 2012 bitmedeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn

Canım bence yaptır gebelik varsa tutunması için ilaç verebilir dr..

demos kocaman olmus bebegın masallah senınkısı degılmı resımdekı :)

tebrikkklerrrr cnmmmm çıkar çıkar 2 katınada on katınada Allah büyükkk gözün ayyydııınnn

canım baska bı alıntı karısmıs mesajına test sonucu 200 cıktı dıye okudum sevındıydım ama mesajı gorunce karısıklık olmus dedım var mı degısıklık

selam vool bırkac sayfaya baktım tanıdık sızler geldınız :)

canlar yaa valla tanıdık yuzler goreyım dıye bı ugradım cok zaman oldu bı ara duruselle yazıstık sanıyorum ama sonra devam edemedık kaldı bende takıp etmıyorum kafama takılmasın dıye bıraktım takıp ısını nasılsınız hersey yolunda mı umarım okursunuz bende hala bısıy yok kılo aldım yenıden vermeye calısıyorum tekrardan dr a gıtmıyorum once kılo sorununa care bulmalıyım cok fena yanı duum kılo acısından :) canlar yazın bana mesaj yazın falan

kızlar burda yazısan arkadaslar bır donem cokk yazısırdık burda cok yogundu temposu buranın ama hıcbırımız dayanamıyoruz cok stres yapıyor bı zaman sonra sureklı surec takıbı bırakıyoruz bı sekılde bende onlardanım 2,5 senedır coccuk sahıbı olamayanlardanım klomen falanda kullandım vs. neyse herkese kolaylıklar dılıyorum.

inşallah canım inşallah gelir bebişim seninde sağlıkla gelişir inşallah

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah gelir bebişim seninde sağlıkla gelişir inşallah

canım olumlu düşünelim ki olumlu olsun.bugün bida kan vercem ben doktor öyle dedi 1000 in üstüne cıkması gerekiyormus kese o zamn gözükürmüş..ay hayırlısıylaa bi cıksaydı....cok korkuyorum aksilik cıkcak diye....

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

meraba zelis
ben bgn yine doktordaydım.2 tane yumurta olgunlaşmış 14 ve 20 mm boyutunda fakat rahim iç tabakası yeterince kalınlaşma göstermediğinden doktor çatlatma iğnesi yapmadı 1 ay daha deneyelim ondan sonra çatlatma iğnesi yapalım dedi.
şimdide çarşamba günü kullanlam üzere duphaston verdi.
bakalım hayırlısı ...

kızlar bişey sorcam

adetım duzensızlestı son 3 aydır ve bız bebek ıstıyoruz son 2 aydır tutmadı .doktor erken 2 ay aslında ama yasın 30 tedavıye baslayalım dedı bu arad 1 kızım var

bugun doktora gıttım doktor klomen verdı bugunden basla ve 2 ser tane yut dedı 17 ekımdede gel bakalım dedı

bende tamam dedım cıktım

sonradan geldı aklıma eşim yok yanımda 29 unda gelecek yanı catlama olsa bıle ıse yaramayacak ki bosuna ılac ıcmıs olacagım

yoksa doktor sadece durumumu gözleyecek . hanı ılac ışe yarıyormu yaramıyormu dıye . bır sonrakı adetımde baslayayım dıye dusunuyorum

yarın doktoruda arayıp soracagım

ama bılgısı olan varmı acaba

canım eğer eşin yanında yoksa bence sadece konrol olmuş olursun yumurtalar gelişiyomu çatlıyomu diye ancak ona bakılır. bugün ilaca başlasan 5 gün kullanırsın bittikten de en geç 4-5 gün sonra gelişip çatlamış olur ve ilişki önerilir yani 10 gün sonra eşin olmayacaksa istersen bir dahaki ay dene istersen

doktora nıye sormadıysam kızdım kendıme. bencede bu ay ıcersem sadece yumurtanın gelısmesıne bakılacak ılac fayda ettımı etmedı onu bılecez. ilişki olamayacak.

sunu da duusndum doktor bır sorun yok dedı sadece pko durumu var dedı . hamılelık olayını garantılemek ıcın klomen verdı gıbı bısey. şimdi ilk kez bu tarz bı ılac ıcecegım belkı vucudum guzel bır tepkı verecek yanı hamılle kalacagım ama ılışki olmayınca bu durum kacacak. bencede bır sonrakı aya bırakıcam.

doktor 2 ay calısmıssınz aslında cok erken dedı belkı bıraz daha calıssak tutacak ılaca bıle gerek kalmayacak. off kafam karıstıı ılcedeyım doktorada sadece telle ulasbılırm simdi ...

canım bencede biraz kendin dene yaşında da bi sorun yok hem daha önce de çocuğun olmuş olmuyor da değil bence ilaca gerek yok inşallah tez zamanda hamile kalırsın

cnmmmmm cnmmm nerelerdesin bende aynı sana döndüm senle bi ara konuştuk pek giremedim ondan sonra şimdi bu ay tekrar başladım klomene bitti işte çarşamba gitcem doktoraaslında içimden hiiiççç bişe yapmak gelmio bi diorum acaba kışa aşılmamı denesem bilmiorum cnm ii deilim boşluktayımm Rabbim bizede nasip eder insallahhh bilmiorum sen anlat arada gir bari benim gibi cnmm özlüyorum sizleri.fırsat buldukça ben giriorum amann rutine bağladık artık git gel günü gelince adet ol amaann cnm nerde bende 200 çıkcak bhcg:)))bu ay 2 gün geçti adetim rahimde kalınlasmış dedi doktor bi heyecanla bekledim ama fos çıktı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…