Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

o da bir ilaç mı aynı anda mı kullanacağım . Ya 5 gün kullanacaksın dedi doktor günde 2 tane ilaç 21 olunca pembeli falan anlayamadım ben de

hayır o deil cnm o dediğin doğum kontrol hapına benzio klomen 10 tane olur evet günde 2 tane içeceksin..

yazdım ama sanırım gelmemiş

kan sonucum 200 cıktı iki gün sonra yenilicem iki katına cıkarsa var diyebilirmişiz bakalım umarım artar seviye....progeztanla bebe aspirini içmeye başladım hemen:KK52::KK52::KK52:[/QUte

tebrikkklerrrr cnmmmm çıkar çıkar 2 katınada on katınada Allah büyükkk gözün ayyydııınnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::nazar::emir_bebek:

Canım teşekkür ediyorum.
Ben 3 düşük (2 si 8 haftalıkken kalpleri durdu :KK43: diğeri kanamayla düştü) ve ne kadar testler yaptırdıysam eşimde ve bende de birşey çıkmadı.
İŞin en ilginç yanı kolay gebe kalabiliyordum.
Şayet bu defa gebe kalmayı başarabilirsem şuandaki Dr.um ünlü biri ve gebe kaldığım anda ilk 3 ay için clexane kullanalım dedi.
Ve buradan hastane mi doktorumu hepinizle o gün paylaşıp mutlaka kendisine gidin diyeceğim.

yaa inanamıyorum bende de aynı sorun vardı ve hiçbir nedeni yokken oldu herşeyi yaptırdık bişi çıkmadı bana da aynını dedi doktorum hamıle kalırsam ılk 3 ay clexane kullanacağım bende 2 bebek kaybettim ikisinin de kalbi durdu... bende benden başka bunu yaşayan yoktur diyodum bende ayrıca hipotiroidi, pko var kolay hamile kalamıyorum bu ay klomen kullandım 1 tane yumurtam oldu deniyoruz inşallah tutar...
benim doktorum yeditepe üniversitesinde gazi yıldırım sen kime gidiyosun?
çok merak ettim inşallah senin de hayırlısıyla yakın zamanda bebişlerimiz olur...

canım bu ayki umudum daha kesilmedi cuma gunu tekrar gitcem cunku daha yumurtalama tarihim gelmedi cuma bakalım buyumusmu dıyede catlamadan zaten adettımdegelmez daha zamanı var yanı bakalım kısmet eger bu ay hamile kalırsam bebegımde benim gibi temmuz dogumlu olcak oyuzden bu ay cok ıstıyorum

canım doktor kontrolün vardı naptın inşallah sonuç iyidir

kan sonucum 200 cıktı iki gün sonra yenilicem iki katına cıkarsa var diyebilirmişiz bakalım umarım artar seviye....progeztanla bebe aspirini içmeye başladım hemen:KK52::KK52::KK52:

canım çok sevindim inşallah hiç sorunsuz bi gebelik geçirirsin sağlıkla da bebeğini kucağına alırsın... benim bu ayda olmadı sanırım sabah test yaptım negatif çıktı daha adet te gelmedi bugün adetin 33. günü üzüldüm yaaaaa benim bebişim ne zaman gelecek:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

o da bir ilaç mı aynı anda mı kullanacağım . ya 5 gün kullanacaksın dedi doktor günde 2 tane ilaç 21 olunca pembeli falan anlayamadım ben de

doktorunun bahsettiği ilaç: KLOMEN! sakın başkalarıyla karıştırma: klomifen sitrat içeren bir ilaç olacak. mavi kutulu, kutusunda 10 tane var ve yumurtalarını uyaracak, doktor takip edecek yumurtlamanı...
bunu belli bir zamanda başlaman lazım gecikme! benimki 2.günü başlatıyor ama bazılarında 5.günmüş, doktorun hangi gün dediyse başla muhakkak! günleri önemli..

diğer bahsettiğin ilaç tamamen başka!..

ben de başlıyorum bakalım inşallah tutar :))) 2.gün başlayıp günde 2 tane, 5 gün kullancam.. şans dileyin kızlar :KK66:))

kan sonucum 200 cıktı iki gün sonra yenilicem iki katına cıkarsa var diyebilirmişiz bakalım umarım artar seviye....progeztanla bebe aspirini içmeye başladım hemen:KK52::KK52::KK52:[/QUte

tebrikkklerrrr cnmmmm çıkar çıkar 2 katınada on katınada Allah büyükkk gözün ayyydııınnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::nazar::emir_bebek:

İNŞALLAH CANIM.tekrar hayalkırıklığına uğramak ıstemıyorum....herkesin hemen bebısı olur ınsallah beklemek cok zor cunku

canım çok sevindim inşallah hiç sorunsuz bi gebelik geçirirsin sağlıkla da bebeğini kucağına alırsın... benim bu ayda olmadı sanırım sabah test yaptım negatif çıktı daha adet te gelmedi bugün adetin 33. günü üzüldüm yaaaaa benim bebişim ne zaman gelecek:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ınsallahbu sefer sorun cıkmaz canım ama olabilir diye kendimi kötuye hazırlıyorum.esimle oturupta bebekten bahsedip hayal kuramıyoruz yine bi aksilik cıkar diye kalp atısı alırsam o zaman ınanıcam sanırım....canım benım kafayatakmak o kadar cok etkiliyorki bak biliyosun ben bu ay ara vercem diye klomende ıcmedim ve tuttu bebiş insallah geriside gelir tabi...hemen olumsuz dusunme sakın kafanı baska seylere ver senin bebişinde gelicek yakında ınanıyorum ben sende ınankı gelsin:KK49::KK49:

ınsallahbu sefer sorun cıkmaz canım ama olabilir diye kendimi kötuye hazırlıyorum.esimle oturupta bebekten bahsedip hayal kuramıyoruz yine bi aksilik cıkar diye kalp atısı alırsam o zaman ınanıcam sanırım....canım benım kafayatakmak o kadar cok etkiliyorki bak biliyosun ben bu ay ara vercem diye klomende ıcmedim ve tuttu bebiş insallah geriside gelir tabi...hemen olumsuz dusunme sakın kafanı baska seylere ver senin bebişinde gelicek yakında ınanıyorum ben sende ınankı gelsin:KK49::KK49:

inşallah canım inşallah.. kırmızılar bari hemen gelsede doktora gitsem yeni aya başlasam inşallah bu ay gelir bebişim yaa en azından şu 2012 bitmeden gelmiş olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar klomenle yumurtalarınız adetin 12. gününde kaç mm olmuşlardı ?

benim 2 yumurtam büyümüş biri 12mm biri 14mm doktora sordum bişey demedi yardımcı olursanız sevinirim.

doktorunun bahsettiği ilaç: KLOMEN! sakın başkalarıyla karıştırma: klomifen sitrat içeren bir ilaç olacak. mavi kutulu, kutusunda 10 tane var ve yumurtalarını uyaracak, doktor takip edecek yumurtlamanı...
bunu belli bir zamanda başlaman lazım gecikme! benimki 2.günü başlatıyor ama bazılarında 5.günmüş, doktorun hangi gün dediyse başla muhakkak! günleri önemli..

diğer bahsettiğin ilaç tamamen başka!..

cevap için teşekkürler pazartesi doktora tekrar soracam bakalım

Kızlar klomenle yumurtalarınız adetin 12. gününde kaç mm olmuşlardı ?

benim 2 yumurtam büyümüş biri 12mm biri 14mm doktora sordum bişey demedi yardımcı olursanız sevinirim.

canım 12. günde yumurtalarının boyu gayet normal 2 gün sonra tam büyümüş olurlar doktora git 2 gün sonra iğne vurulacaksan baksın tekrar boyutlarına şu an normal

canım 12. günde yumurtalarının boyu gayet normal 2 gün sonra tam büyümüş olurlar doktora git 2 gün sonra iğne vurulacaksan baksın tekrar boyutlarına şu an normal

sağol canım çok teşekkür ederim salı günü çağırdı doktorum pkolu olduğum için büyümezlerse diye bi korku var içimde hep :KK43:

herkese nerhaba:)
bende bu ay ilk defa adetimin 5 günü 5 gün süreyle klomen kullandım.
ilacın bittiği ertesi gün yani geçtiğimiz cuma günü doktora gittim ama doktor yeteri büyüklüğe ulaşmamış p.tesi tekrar gel dedi.
bende pkoluyum malesef.
bundan önce nisan ayında bi bebek kaybettim.
tedavinin bu aşamasından sonra nasıl devam etcek doktoruma sormayı unuttum. tecrübe sahibi olanlar yardım eder misiniz?

herkese nerhaba:)
bende bu ay ilk defa adetimin 5 günü 5 gün süreyle klomen kullandım.
ilacın bittiği ertesi gün yani geçtiğimiz cuma günü doktora gittim ama doktor yeteri büyüklüğe ulaşmamış p.tesi tekrar gel dedi.
bende pkoluyum malesef.
bundan önce nisan ayında bi bebek kaybettim.
tedavinin bu aşamasından sonra nasıl devam etcek doktoruma sormayı unuttum. tecrübe sahibi olanlar yardım eder misiniz?

geçmiş olsun canım bende seninle aynı durumdayım bende ocak ayında kaybettim bebeğimi :KK43:
bende bu ay ilk kez klomen kullandım bittikten sonra salı günü gittiğimde 8 tane 6 ile 8 mm arasında yumurtalarım vardı küçüklerdi dün gittiğimde 2 tanesi 12 ve 14mm olmuşlardı salı günü yine çağırdı doktorum 20mm olunca çatlatma iğnesi vuracaklar senide doktorun yumurtaların büyüklüklerini kontrol etmek için çağırmıştır.
Umarım yardımcı olmuşumdur durumundan haberdar et

geçmiş olsun canım bende seninle aynı durumdayım bende ocak ayında kaybettim bebeğimi :KK43:
bende bu ay ilk kez klomen kullandım bittikten sonra salı günü gittiğimde 8 tane 6 ile 8 mm arasında yumurtalarım vardı küçüklerdi dün gittiğimde 2 tanesi 12 ve 14mm olmuşlardı salı günü yine çağırdı doktorum 20mm olunca çatlatma iğnesi vuracaklar senide doktorun yumurtaların büyüklüklerini kontrol etmek için çağırmıştır.
Umarım yardımcı olmuşumdur durumundan haberdar et

teşekkür ederim ilgin için :)
benim doktorum yumurta durumundan bahsetmedi sadece şöyle bi baktı p.tesi gününe tekrar bekliyorum dedi.
git gel doktorun yolunu su yolu yaptım :KK43:
p.tesiden sonra nolcak bakalım yazarım yine:KK34:

teşekkür ederim ilgin için :)
benim doktorum yumurta durumundan bahsetmedi sadece şöyle bi baktı p.tesi gününe tekrar bekliyorum dedi.
git gel doktorun yolunu su yolu yaptım :KK43:
p.tesiden sonra nolcak bakalım yazarım yine:KK34:

benim doktorumda bişey söylemiyo pek ama ben netten araştırdıkça soruyorum doktora bence sende sor bundan sonra nolcak nasıl bir yol izliceksiniz de bende baştan çekindiğim için soramıyodum ama alışıyosun zamanla p.tesi gittiğinde kaç tane yumurtan olduğunu kaç mm olduğunu nasıl bi tedavi yapacağını sor bence sonuçta bize uygulacak bi tedavi bu

X