canım sorunlu gebelik yaşadım diyorsun kanda baktır hemen ona göre daha önce tetbirini alırsınız doktor kontrolü girmiş olursun hemen takip eder inşallah bunda bi sorun çıkmaz sağ sağlim kucağına alırsın
Kızlar bende bu ay klomen kullandım. ama doktor gel demedi. içtim 2 gün ara gün aşırı ilişki dedi. Ve bugün adetimin 17.ci günü. Kasıklarımda müthiş bir ağrı oldu sabah. Şimdi geçti sayılır. Sizce yumurtluyor muyum ? Bugünüde değerlendireyim mi kızlar.? Yardım edin kızlar ne olur :18::18::18:
bak demek ara vermek gerekiyo hiç aklımda yoktu olmaz diyordum.günler denk gelmiyo diyordum bide klomende içmedim umarım bu sefer beni bırakmaz bebiş.yada umarım gerçekten vardır.ben hep kötüsünü düşüneyimde..kan verdim yarın sabah alıcam sonucu...doktorumuda arıcam bugün bakalım neden o kırmızılar gelir gibi olduda sonra kayboldu..canım ya inşallah bir sorun cıkmaz bide ben bu ay hiç dikkat etmedim kendime ağır şeyler kaldırdım soğukta kaldım sigara içtim hopldım zıpladım..of cok tedirginim
Kızlar bende bu ay klomen kullandım. ama doktor gel demedi. içtim 2 gün ara gün aşırı ilişki dedi. Ve bugün adetimin 17.ci günü. Kasıklarımda müthiş bir ağrı oldu sabah. Şimdi geçti sayılır. Sizce yumurtluyor muyum ? Bugünüde değerlendireyim mi kızlar.? Yardım edin kızlar ne olur :18::18::18:
canım büyük ihtimal yumurtluyorsundur sen değerlendir boş geçirme ama klomenden sonra doktorunun çağırması gerekirdi yumurta geliştimi diye kontrol için yumurta klomen bittikten 3-4 gün sonra geliştiyse çatlar canım sen ona göre gün aşırı şekilde devam et inşallah tutturursun
günaydın kızlar
kelam nerelerdesin yav
ya ben bu yıl iki sorunlu hamilelik yaşadım ve şimdi kalp atışı almadan inanmam artık...eşimde bekleyelim hemen yaptırmayalım kan testini diyo gizlimi yaptırsam
Merhaba arkadaşlar ,
bugün aranıza katıldığımı belirtmek isterim.
Genellikle tüm net araştırmalarımda Kadınlar Klubü sitesinden bilgi alıyorudumki artık aranızdayım.
Ben bu ay gebelik durumum ALLAHIN İZNİYLE gerçekleşirse, çok araştırma gerektiren,paraları acımadan bağladığımız gerekli gereksiz tüm testleri,faydalarını,adres ve isimlerini sizlere yol göstermesi için yazacağım.
bende birşey bulunamayınca (değerler-rahim filmim-histereskopim-genetik testim sorunsuz çıkınca dr.tavsiyesiyle klomeni bu ay 5 gün kullandım. Beklemedeyim.kimden duyduysam gebelik klomenle olmuş hayırlısı diyoruz artık.
hadi hadi haber ver kan sonucun çıktımı kaç değerin
canım hoşgeldin aramıza inşallah ilk denemende gelir bebişinne kadar süre bekledin olmadı klomene başladın
Canım teşekkür ediyorum.
Ben 3 düşük (2 si 8 haftalıkken kalpleri durdudiğeri kanamayla düştü) ve ne kadar testler yaptırdıysam eşimde ve bende de birşey çıkmadı.
İŞin en ilginç yanı kolay gebe kalabiliyordum.
Şayet bu defa gebe kalmayı başarabilirsem şuandaki Dr.um ünlü biri ve gebe kaldığım anda ilk 3 ay için clexane kullanalım dedi.
Ve buradan hastane mi doktorumu hepinizle o gün paylaşıp mutlaka kendisine gidin diyeceğim.
kızlar bende pko luyum adetlerim geç oluyo doktor da yumurtayı çatlatalım deneyelim dedi klomen tedavisi uygulayalım dedi eve geldim ilacın tam ismi 21 tane içinde yarısı beyaz yarısı pembe. ikisi aynı mı yaa bilen varsa cevaplasın lütfennnn