Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Arkadaslar merhaba,

başlıgı gorünce bende yazmak istedim, bende gecen ay klomen kullanmaya başladım, ne oalcak bilmiyorum hem heyecanla hemde ya olmazsa korkusuyla bekliyorum...
6 aydır korunmuyoruz ileri seviyede pko hastasıyım ve ilk defa gecen ay klomen aldım

sevgilerrr

:) olur canım bı ara bızede kısmet ınsallah tamam bakarım arada ama kk ya da gırmeyeyım dıyorum kıtap okuyayım puzzle yapayım falan dıyorum sıkıldım nettenden hıcbısıy yapıyorum hayat pek bı sıkıcı hal aldı.

canım eşin yoksa içme boşuna yorma yumurtlıkları boşuna eşin yumurtlama döneminde yanında olacaksa iç

günaydın güzel anne adayları

tünaydın canım kan sonucum da negatif ve hala adet olmadım bu ay doktora gitmekten vazgeçtim oluruna bırakacağım hatta buraya da girmeyeceğim bi süreliğine çok düşünüyorum kendimi alıkoyamıyorum üzülmekten en iyi si bu sanırım

Allahım ne kadar çok pko lu var!
Korkma pko çözümsüz bir sorun değil
tedavine devam et ve beraberinde metformin içmeni öneririm
internette "pko ve metformin" yazarsan bilgilere ulaşırsın

arkadaşlar mrb bugün çatlatma iğnesinden sonraki 8. günüm sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama bana çok inandırıcı gelmedi yani çatlatma iğnesinin etkisi hala sürüyor olabilir mi birde bu kadar çabuk sonuç çıkar mı?

canım benim moral gerçekten cok önemli...bu ay eğer kafanı gercekten başka seylere verebileceksen ara ver bir ay olmıcak diye düşün o zaman stres daha az oluyor sonraki ayda aşılama iste doktor ne diyecek bakalım.

telebek merhaba,
senı uzmek ıstemem ama ılacın etkısı hala suruyor,ıgneden sonra 10gun ıcınde yapanların hepsı cıft cızgı goruyor.10.gunden sonra daha dogru sonuc alırsın. zaten ıgne dolyısıyla 3-4 gun once gelecek adetin.bekleyebılırsen 12.gunden sonra adet oluyorsun veya mutlu son:)))
rabbım hepımıze bebeklerımızı kucagımıza almamızı nasıp etsın

erkenden o çizginin cıkması iğnenin etkisiymiş öyle diyorlardı cunku cok erken 8 gün..ama keşke bebiş çizgisi olsa gercekten

erkenden o çizginin cıkması iğnenin etkisiymiş öyle diyorlardı cunku cok erken 8 gün..ama keşke bebiş çizgisi olsa gercekten

bencede iğnenin etkisi o yüzden sevinmedim bile .. ama tabi allahtan ümit kesilmez kırmızıları görene kadar hala bi umut var demek..

amin canım.. hakkımızda hayırlısı olsun

AYYY cnmm yaa aynen bende puzzle sipariş etcem akşamları yapıcam yaa eşime diorum beynim bişelerle meşgul olsun banada sıkıcı gelio hayat inşallah cnm bi ara bizimde olur bişeler:))

AYYY cnmm yaa aynen bende puzzle sipariş etcem akşamları yapıcam yaa eşime diorum beynim bişelerle meşgul olsun banada sıkıcı gelio hayat inşallah cnm bi ara bizimde olur bişeler:))

:) duruselcim bende çok harıka bır resım yapıyorum puzzle ıcım acılıyor ona baktıka ama bıtırınce evıme asamayacagım abıme yapıyorum :) kendıme 3 tane yaptım zaten kafa dagıtmak ıcın puzzle bırebır kıtap sıparısıde verdım gelsın onlarada baslıcam hadı bakalım kafamızdann atalım afasından atınca anne olanlardan oluruz

Allahım ne kadar çok pko lu var!
Korkma pko çözümsüz bir sorun değil
tedavine devam et ve beraberinde metformin içmeni öneririm
internette "pko ve metformin" yazarsan bilgilere ulaşırsın

günaydın, metformin içiyordum ama bıraktım tekrar başla dedi doktorum

zaten aynız amanda bide tsh yüksek oldugu için euthyrox da içiyorum. o akdar cok ilac varki kafam karısıyor

yok onu iç yok bunu iç
folik asit iç......

bazen umutsuzluga kalıpıyorum ama bazende sabretmek gerekiyor diye kendimi teselli etmek istiyorum...

eşimle de biraz sorunalr var hem destek gibi hemde sanki deil gibi anlayamıyorum...

erkekler öyle duygularını pek belli etmiyorlar
bizim gibi değiller ben de anlamıyorum ama bizim kadar kafaya takmadıkları kesin.
olsun canım ilaç içmekte ne var en azından çaremiz var çok şükür
folik asit ilaç değil vitamin zaten .hamile kaldığında bebeğe vitamin gitmesi için

haklısın canım,

sende pko sun sanırım değilmi? bebegin var sanırım nasıl gecti sürecin aşılama felan gerek kaldımı?

haklısın canım,

sende pko sun sanırım değilmi? bebegin var sanırım nasıl gecti sürecin aşılama felan gerek kaldımı?

evet sağlam pko luyum hem de:)doktorum öyle demişti
aşılamaya gerek kalmadı.1 yıl kendim denedim,2 düşük oldu. sonra 6 ay hap tedavisinden sonra iğne tedavisine geçecektik o arada 2 ay dinleniyordum.metformin kullandım sadece.kendiliğinden hamile kalmışım.ben çok stres yapıyordum, en umutsuz en boşvermiş anımda oluverdi Allahıma şükür. 2 yıl bekledim yani
tedavi sürecinde mutlaka dinlenme molaları verin hem ruhunuzun hem bedeninizin dinlenmesi için.çok işe yarıyor.dinlenme sürecinde hamile kalan arkadaşımız çok

benim 9.günümde hafif uyarılma vardı.. ama baskın bişi yoktu.. zaten 9 çok erken benim gibi süperstar pkolar için :))) folikül kaynıorum :)))
salı (12.gün) tekrar gitcem.. sonra habire doktordayım, ölümüne kankayız yani
pkolular kaçıncı günde büyümeye başladı yumuşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…