Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Bende katıldım aranıza klomen kulllandım yarın dr kontrolüm var bakalım ne diyecek

İlk defa Klomen kullandım yarın son gün ilacımda...
Konu hakkında çok bilgisizim, yaşım 36, dr tavsiyesiyle klomene 4 gün önce başladım. Bakalım sonrası ne olcak...
Yardımlarınız kabulümdür...

kızlarr bnm yumurtam 12mmdi sıklusumun 15. gunu yani küçüktüdoktor ii durumda dedi ama bana anlamadım gıttı acaba uyumeye devam edıomu catlamısmıdır ne zaman caatlar offf kafam cok karısıkk bıktım beklemekten:/

canım doktor iyi dediyse büyüyodur bi kaç gün sonrası için gel dedimi

AYYY cnmm yaa aynen bende puzzle sipariş etcem akşamları yapıcam yaa eşime diorum beynim bişelerle meşgul olsun banada sıkıcı gelio hayat inşallah cnm bi ara bizimde olur bişeler:))

Selamm kızlarrr nasılsınızzzzzz ne habersinizzzzz..

kızlar klomen adeti geciktirir mi acaba ? Benim 17 si bat günümdü olmadım. Merak ettim. düzenlidir adetlerim .

yine ben bende klomen kullanıyorum ama sımdıye kadarda hiç gecıktırdıgını duymadım test yaptınmı bugun peki belki hamilesindir

canım testlerimi önceden yapıp boşa harcadıgım için elimde yok. Geciktirmediğini duydugum iyi oldu. Korkmuştum. Ama ben yarında olmazsam iyice ümitlenecem. İnşallah hamileyimdir. Senin bat ne zaman ? En yakında hamile kalırız canım inş.

benim bat cumartesı ayın 20 si canım inlşallah hamileyizdir ya bunu cok istiyorum

kızlar klomen adeti geciktirir mi acaba ? Benim 17 si bat günümdü olmadım. Merak ettim. Düzenlidir adetlerim .

evet klomen geciktirebilir
ayrıca adet görmemizi sağlayan hormonları beyin yönetir. O yüzden stres yaşamanız,gebelik beklemeniz de adetinizi geciktirmiş olabilir

evet klomen geciktirebilir
ayrıca adet görmemizi sağlayan hormonları beyin yönetir. O yüzden stres yaşamanız,gebelik beklemeniz de adetinizi geciktirmiş olabilir

canım tam arkadasların yazılarını okudum aklımdan aynen soyledıgın gectı yazayım barı dedım pesıne hemen yazını okudum :)
aklın yolu bırmıs :) KIZLAR BEKLENTILERINIZ AYNEN BUSMAİ NIN DEDIGI GIBI ADETLERINIZI ERKEN YA DA GEC GETIREBILR, YAPMAYA CALISIN DUSUNMEYIN.

kızlar ayın 4 de adet oldum ve seraphone kullandım 16 sında ovitrella çatlatma iğnesini vuruldum yumurtam 16 mm di dünden beridir sol kasıklarımda ağrı oluyor karnımda sanki acayip şişti böle olan oldumu yada iğneyi ilk kullanandan sonra hamile kalan bende umutlanmak istiyorum artık ... tskler simdiden

sorma canım yaa
gebelik belirtisi araya araya ne adetler geciktirdik
bu beyin bir de hamile kalmayı sağlasa iyi olurdu

Kızlar ovitrelleden sonra 9. günüm kan testi yaptırdım 2,39 çıktı
Acaba benim gibi olupta değeri sonradan yükselen varmı ?

Kızlar ovitrelleden sonra 9. günüm kan testi yaptırdım 2,39 çıktı
Acaba benim gibi olupta değeri sonradan yükselen varmı ?

merhaba arkadasım,

ovıtrelleden sonra ılk 10.gun ıcınde degerler cok yuksek oluyor ıgne etkısı ıle. Daha sonra hamılelık varsa artmaya devam edıyor.Yoksa dususe baslıyor. Ben gununun gecmesını bekle derım. Belkı gec dolleneme vs olabılır. Rabbım yardımcımız olsun

kızlar klomenle yumurtam gelişmedi bu ay aynı durumu yaşayan var mı şimdi ne olcak geçen ay 21 mm tutmadı bu ayda hiç gelişmedi çok üzgünüm sizin tedaviniz nasıldı ne olcak bundan sonra acaba?

bende ayın 4 de adet oldum 17 de kontrole gittim 24mm olmuş çatlatma iğnesi vermeyelim kendisi çatlayacak gibi dedi benimde bu gün kasıklarım acıyo gibi acaba çatlıyomu yoksa seraphonenin etkisimi diye düşünüyorum.ben geçen ayda denedim çatlatma iğnesiyle ama böyle şeyler hissetmedim doktorum çatlamamış olabilirler dedi. beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…