ya hiç ihtimal vermiyorum bu ay cunku adetin 8-9 günü ilşki oldu sonra ben sehir dısına cıktım zaten ne bilimtutma olasılığı az gibi geliyodu umutlanmak istemiyorum bide kanama oldu ya biraz ondanda umudum az o yüzden.dur birazdan ikinci testin sonucunuda veririm ay bi çiş gelmediki
canım sen bu ay dinlendinya öyle çok kafaya da takmadın bence geldi bebişin sana sürpriz yaptıerken döllenme falan olmuştur lekelenmeyi kafana takma ardından adet gelmemişya normalde lekenin ardından kırmızılar gelirdi ama 2 gün olmuş gelmemiş yaaa en önemlisi testte çift çizgi ben bugüne kadar yaptığım testlerin sayısını unuttum silikte olsa hiç göremedim o 2. cizgiyi..... hadi ikinci testi bekliyorum
canım ikinci testi yaptım ama ikinci çizgi hafiften cıktı sonra kayboldu anlamadım ilk test yanlıştı o zaman.ay bu testlerede güven olmuyo....kendimi hep olumsuza hazıladığım için umudum yoktu zaten.sabah kalkınca bida yapıcam testi tabi kırmızılaar gelmezse.göğüslerimde acıyo ya adetten ya bebişten of stres oldum iyice
kesin bebişten
bilmiyorum kelam iki testte farkı seyler söylüyo..sabahki test artık belirler sanırım
canım kusura bakma geç cevap veriyom cenazemiz vardı bugün en sevdiğim öğretmenimi kaybettim((
ben c.tesi günü gidicem canım ama çok fazla ağrım var hem yumurtalıklarımda hemde belimde inşallah büyürler ya
canım sen kafanı yorma için ferah bi şekilde bu geceyi atlat sabah testini tekrarla bak göreceksin kıpkırmızı bi ikinci çizgi çıkacakkk sana çok dua edeceğim canım benim
herkese merhaba bende klomenle hamile kalanlardanım. şu andav2.5 aylık bir oğlum var. 6 yıllıkbeklentiden sonra nihay mutlu sona ulaştım. zorlur üreçti öncemol gebelik sonra 2 düşük. ama Allaha şükür tam umudum kaybetiken klonle hamile kaldım. sizde umudnuzu kaybetmeyin hepinizin sağlıkl bebişleri olurinşallh
basın sagolsun canım agrın varsa eger yumurtalıkların buyudugu için agrıyodur ne güzel sevin bugun doktor bana yıne sordu agrun varmı dıye ama malesef senınkıler buyuyo demek agrıdıgına gore sevındım canım senın adına
ne mutlu sana allah bagıslasın bizlere umut oldun moral verdin tesekkurler ınsallah bizde kavusuruz
sağol canım Allah razı olsun inşallah büyüyolardır canım ağrı çekmeye razıyım ben yeterki büyüsünler bozma canım sende moralini zamanı değilmiş demekki bi dahaki ay inanıyorum kocam kocaman yumurtaların olacak bebeşine kavuşacaksın canım
sağol canım Allah razı olsun inşallah büyüyolardır canım ağrı çekmeye razıyım ben yeterki büyüsünler bozma canım sende moralini zamanı değilmiş demekki bi dahaki ay inanıyorum kocam kocaman yumurtaların olacak bebeşine kavuşacaksın canım
amin Alahım dileyen herkesi evlat sahibi yapsın
beklemek ok zor luyor bilirim isteyipte sahip olamamak zordur
ben umudumu kaybetmişken artık tüp bebek tedavileri araştırıken son bir şnsımı deneyeyim dedim ve klomenle hamile kaldım sonrasında hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım şükürki sağlklı bi şekilde evladımı kucağıma aldım
canım bu ayki umudum daha kesilmedi cuma gunu tekrar gitcem cunku daha yumurtalama tarihim gelmedi cuma bakalım buyumusmu dıyede catlamadan zaten adettımdegelmez daha zamanı var yanı bakalım kısmet eger bu ay hamile kalırsam bebegımde benim gibi temmuz dogumlu olcak oyuzden bu ay cok ıstıyorum
kelaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm sabah yaptım yine çift çizgi cıktı şoklardayım..ama ağrım var yine kimyasal olur diye korkuyorum.kan testinide yaptırsammı bilemedim
biliyordummmmmmmmmmmhamişsin canım çok güzel bi haber yayaaa canım hemen kan testi de yaptır yaaa gerçekten çok mutlu oldum şimdii darısı bize inşallahhh bende mi ara verseydim acaba .. canım benim şimdi çıkmam gerekiyor sende kan ver hemen geldiğimde yine girerim ben seni çok tebrik ediyorum
ya ben bu yıl iki sorunlu hamilelik yaşadım ve şimdi kalp atışı almadan inanmam artık...eşimde bekleyelim hemen yaptırmayalım kan testini diyo gizlimi yaptırsam