Kızlar marhaba ben sitede yeniyim sizlere bişey sormak istiyorum
ben pkoluyum bu ay ilk defa tedaviye başladım adetin 3.günü klomen kullandım günde 2 kez bugün 8.günüm doktora gittik sağ tarafta 4 tane 8-8-8-7mm büyüklüğünde sol tarafta 4 tane 7-6-6-6 mm büyüklüğünde yumurtalarım oluşmuş 8.gün için yumurtaların boyutları çokmu küçük biraz netten araştırdım çoğu kişinin 8.gün 13-15-17mm arasıymış moralim çok bozulduayın 6 sında tekrar çağırdı doktor bakmak için acaba daha büyürmü yumurtalar?
yardımcı olursanız sevinirim
canım bende klomen kullandım bu ay ılk defa ben adetımın 5, gunu ıcıtım 5 gun içtim gunde 2 defa ilaç bittikten 1 gun sonra doktora gıttım benim 13mm yanı ben adetımın 11 günü gittiğimde 13 mm dedi benimkide küçükmüş yarın yine gidicem doktora bakalım ne olcak sanada doktorun küçük dedimi çünkü seninkide küçük galiba kimiside normal diya ama bilemiyorum
doktor hiç bişey demedi klomenin etkisi 40 gün kadar devam ediyor c.tesi günü gel dedi sadece ben netten baktım
kasıklarında agrı varmı peki canım
dünden beri hissedilir şekilde var daha önceleri ara ara daha azdı
sendede ağrı oluyomu canım?
malesef agrı olsa büyüdüğünü anlıycam ama agrı yok doktorda sonru agrın varmı dıye yok dedım allah allah bekleyelım dedı yarın gidicem bakalım inşallah büyümüştür gerci 2 gün de nekadar büyür bilemiyorum bu ay cocuk sahibi olmak istiyorum hemde cok senin sorunun sadece pkomu
evet canım pko sorunum ama ben yeni öğrendim 1 senelik evliyim ben evliliğimin 3. ayında kendiliğinden hamile kaldım ama kimyasal gebelik sebebiyle düşük yaptım
9 ay bekledik olmayınca doktora gittik biçok doktordan doğru düzgün bilgi alamadım bu arada nisan ayında adet düzenim bozuldu birazda ondan kaynaklı gittik doktora
adet söktürücü verip yolladılar geçen ay şimdi gittiğim doktora gittim o bana pkolu olduğumu söyledi d.kontrol hapı verdi adetim gelsin diye sonrada
adetin 3.günü klomen bakalım hayırlısı ne olacak
senin sorunun ne canım pkomu?
canım benim üzüldüm bende bir bucuk senelık evlıyım bende adet düzensizliği için gittim banada pko dediler ama benim bide hormon yüksekliğim va yumurta tembelliğim ve yumurtalıklarımda yumurta rezervem azalmış ve vucudum yumurta üretmiyomus doktora gıttım biran önce hamıle kalmalısın dedı cok fazla bekleme luksumuz yok dedı gecen ay kendılıgınde denedık ama malısef olmadı bu ay klomen kullandım işte yumurtalıgın buyumesını beklıyorum canım allah her ıkımızıde hayırlısıyla bebiş verir senin içi dua edıcem canım umarım buyur senınde bebısın olur allah isteyen herkese versin
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatla versin
canım kaç yaşındasın?
ben bu ay 27 yi bitirim 28 olcam yaş konusuda strese sokuyo sanırım beni bu yaşta tedaviye yeni başlamış olmak
ben daha 23 yasındayım ama yasın senı stese sokmasın sonucta senın sadece pko var benım yasım 23 ve erken menopoz rıskım varmıs yanı hemen degıl ama 1 sen ıcersınde oyuzden bıran once cocuk yapmam lazım yanı yas kucukte olsa yumurtalıgın durumu kotuyse daha kotu yıllarca tup bebekle ugrasıp 40 yasında anne olanları gordum oyuzden senın yasın normal bence senı strese sokmasın yasın ben daha cocuk dusunmuyordum yasım ufak dıye bır kaac sene daha beklıycektım ama malesef bekleme luksum yok
canım bikaç doktora daha görün istersen belki hamile kalmanı kolaylaştıracak farklı şeyler önerir birde ben bal+çörekotu+tarçın kullanmaya başlamıştım adetin 2.günü ara unutup yemediğim günlerde oldu artık daha özenli davranıp c.tesiye kadar sabah akşam düzenli yicem yumurtaları büyütmede etkisi varmış dene istersen bu ara ben günde 1 fincanda adaçayı içiyorum oda yumurtalık sayısını arttırmada bir de büyümesinde çok etkiliymiş ilaçlarınla birlikte bunlarıda dene istersen belki faydasını görürsün
ben yatıyorum yarın malum doktora gıttcem erken kalkmam lazım yarın eger burda olursan sana buyumusmu buyumemısmı yazarım iyi geceler allah gönlüne göre versin
pembegri canım naptın gittinmi doktora gelişmeler nasıl iyidir inşallah beni mutlaka haberdar et canım
canım gittim doktora ama malesef 15 mm olmuş cuma gunu tekrar cagırdı bakalım inşallah cuma günü iyi bi haber alırım sen nezzamn gidicektin
merhaba kızlar bugün adetin 30. günü ve gelen giden yok önceki 3 ay 28. günde adet olmuştum ama daha önceleri hep gecikmeler yaşardım o yüzden 5 ekimi bat kabul ettim. hiç bi belirti de yok sadece akıntım var adet öncesi akıntı normal mi yaaa
kelam cok ilginç bişi oldu iki gün önce adet başlangıcı gibi kahve akıntı geldi sonra kırmızıya yakın pembe akıntı ama şimdi yok..gebelik testi yaptım ikinci cizgi cıktı ama testtin bozuk oldugundan supheleniyorum..biradzan bida yapıcam idrarımı bekliyorum çok sasırdım ne dersin varmıdır
hamilesinnnnnnn derim ne derimmcanım inşallah öyledir ama bence kesin hamilesin çok sevindim yaaaa o kahve akıntıdan sonra adet gelmediyse test de de çift çizgi görüktüyse benim canım hayatım hamiş test bozuk falan değil hemen tekrarla testi