Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Canim Allah insallah hayirlisini versin bebisin gelsin :) benim de senin gibi tel tupum tikali ve kasimda insallah klomene basliyorum. Sana verilen cevaplari bana da iletirsen sevinirim cunku ayni dertten muzdaribiz. Ama doktorum bana tek tuple de sansimin yuksek oldugunu soyledi. Bakalim.

günaydın hatunlar gerçi kimsecikler de yok bata 3 gün kaldı bende ne adet belirtisi ne bebek belirtisi hissettiğim hiç bişiy yokkkkkkk... dün itibarı ile hayıt tohumu içmeye başladım daha önce de 3 ay kullanmıştım ve 3 ay boyunca adetim hiç şaşmadı hep gününde geldi ama gebelik de olmadı bu sefer inşallah ona da yarar... batı gelen müjde verecek kimseler yok mu ekim ayı bol müjde almak dileğiyle

Merhaba kızlar nolur bana yardım edin bende 1,5 yıldır bebek isteyenlerdenim 6 ay önce 5 haftalık bebeğimi düşük yaptım şimdi ise bebeğim olmuyor dün yeniden adet oldum ve psikolojik olarak çökmüş durumdayım sürekli ağlıyorum sizden yardım istediğim konu bugün adetimin 2. günü ne zaman hastaneye gitmeliyim klomen tedavisine başlamak için?

bugun ya da yarın gidip yumurtalıklarına baktırmalısın ultrasonda

aminnn cnm bu ay çookk umutlanmıştım rabbimden hayırlısı ama sabrımın tükendiğini hissettimde allahtan çabuk toparlandım bide tam adet oldugum gün arkadasım hamile kaldı eşim birden duyupta üzülmeyim die nasıl alıştıra alıştıra sölüo sakın isyan etme die((Rabbim sınıo beni demekki ondan ümidimi kesmicem sonuna kadar gittiği yere kadar beklicem fazla aratmaz hiçbirimize insallahhh....bugünde klomene başladım bismillah diyip

merhaba cnm klomene 5. günü başlanıo adetin bende 1.5 yıldır istiorum cnm bu işte en önemlisi sabır ama dönem dönem hepimiz böle oluyoruz sabrımız bitmiş gibi oluo Allah büyük elbet olcak sen bak ne güzel en azından 1 kere hamiş kalmışsın demekki oluo demekki zamanı var ben hiiçç kalamadımm tüp hsgde kapalı çıktı ameliyat dediler oldum kendimi kasmaktan öle görünmüş açıkmış pco var olabilir dedi bi doktor ilaç kullandım sonra kaç dktra gittim pcolu deilsin dedi prolaktin yüksekmiş ilaç kullandım düştü 1 yıldır maşallah tıkır tıkır adet oluyorum hiç problem yok diolar ama hiiiçç hamiş kalamadım...

Geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Etrafımdaki psikolojik baskı öyle büyük ki bende bilemezsin. Ondan dolayı her ay kendimi yiyip bitiriyorum. Bi tane yaptı doğuramadı beceremedi gibi laflar duymak bitirdi beni o kadar bunalımdayım ki ağlarken isyan ederim diye korkuyorum. Rabbim bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun.

mrb arkadaşlar dün kontrolüm vardı 19 mm bir tane yumurta oluşmuş doktor çatlatma iğnesi vurmadı yani 22 mm olması gerkiyormuş dedi. onun üzerine ben bugün başka bir doktora gittim 20 mm olmuş gayet güzel dedi ve çatlatma iğnesi vurdu.. arkadaşlar kesinlikle bir tek doktora bağlı kalmayın aklınıza yatmayan bir şey olursa hemen doktorunuzu değiştirin..

kelamcım hadi inşallah gelmez kırkızılar..benim bu günlerde kendini belli etmeye başladı yarına kesin gelir.doktor değiştiricem ama bilemedim kime gitsem doktorda değiştirmek kötü ama adam gibi ilgilenen birini bulcam inşallah

canım ya ben zekai tahirin aciline gittim bir kere iğrendim ordan berbat bir muayeneleri var..o yüzden özel doktor istiyorum

canım hadi bakalım inşallah bu ay olur..haklısın tek doktora güvenmek olmuyor değiştirmek gerek..ilgilensin diye özel muayenehaneye gidiyoruz parayı almayı biliyolar ama hiç bi karşılık alamıyoruz

canım ya ben zekai tahirin aciline gittim bir kere iğrendim ordan berbat bir muayeneleri var..o yüzden özel doktor istiyorum

canım 29 mayıs hastanesini tavsiye edebilirim dikmen de hemşiresinden doktoruna kadar hepsi de çok iyi ilgileniyorlar.. ben yeşim hanıma gidiyorum ama 2 tane daha kadın doğumcu var... uzak değilse düşünebilirsin 29 mayıs hastanesini..

canım hoşgeldin memnun değilsen doktorunu değiştir canım bende bu ay olmazsa başka bi doktor tavsiyesi aldım ona gideceğim tek bi doktora bağlı kalma

canım hoşgeldin memnun değilsen doktorunu değiştir canım bende bu ay olmazsa başka bi doktor tavsiyesi aldım ona gideceğim tek bi doktora bağlı kalma

haklısın başka doktor denicem bu ay..ama klomeni içip gitcem doktora..3 üncü klomen denemesi bakalım nasıl sonuçlancak..rüyalarıma giriyo ya hep olumsuz şeyler görüyorum tırlattım iyice..bide etrafım hamile dolmaya başladı bende istiyorum ama yaaaaaa

sağol canım onuda bi araştırayım ben o zaman...şaşırdım valla artık..bu dördüncü doktor olucak

canım biz bebek düşündüğümüz için hep yeni bebeklileri hamileleri görüyor gözümüz algıda seçicilik yapıyoruz. klomeni doktor yazmıyor mu canım doktora gitmeden nasıl alacaksın

canım biz bebek düşündüğümüz için hep yeni bebeklileri hamileleri görüyor gözümüz algıda seçicilik yapıyoruz. klomeni doktor yazmıyor mu canım doktora gitmeden nasıl alacaksın

doktora gerek yok canım eczaneden direk alıyom ben daha öncede öyle yaptım evet cok istiyoruz ya seçiyo gözümüz hamişleri çok tatlı geliyolar ama iç geçirip duruyorum işte

doktora gerek yok canım eczaneden direk alıyom ben daha öncede öyle yaptım evet cok istiyoruz ya seçiyo gözümüz hamişleri çok tatlı geliyolar ama iç geçirip duruyorum işte

bu son iç geçirmelerimiz olur inşallah canım yakında bizimde göbüşlerimiz dolacak inşallah..... yahu ne kadar istiyoruz koca göbekli şiş hatunlar olmayı

Kızlar marhaba ben sitede yeniyim sizlere bişey sormak istiyorum
ben pkoluyum bu ay ilk defa tedaviye başladım adetin 3.günü klomen kullandım günde 2 kez bugün 8.günüm doktora gittik sağ tarafta 4 tane 8-8-8-7mm büyüklüğünde sol tarafta 4 tane 7-6-6-6 mm büyüklüğünde yumurtalarım oluşmuş 8.gün için yumurtaların boyutları çokmu küçük biraz netten araştırdım çoğu kişinin 8.gün 13-15-17mm arasıymış moralim çok bozuldu ayın 6 sında tekrar çağırdı doktor bakmak için acaba daha büyürmü yumurtalar?
yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…