- 17 Temmuz 2011
- 644
- 19
yumurtalıklar uyarıldığı için kasık ağrısı yaşanıyor ilaç yüzünden
inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun
amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtalıklar uyarıldığı için kasık ağrısı yaşanıyor ilaç yüzünden
inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun
mrb kızlar..forumu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazmak kısmet oldu. bu ay ilk defa serephone kullandım. doktorum sonra çatlatma iğnesi vurdu.ertesi gün ilişki önerdi. iğne vurulduktan 3-4 gün sonra kasıklarımda batma oldu ve hala devam ediyor..iğne vurulalı 6 gün oldu.bugün göğüslerımde acımaya başladı. ekimin 9 u gibi adet olucam...sizce bu kasık ağrısı ve göğüs hasssasiyeti hamişlik belirtisi olabilir mi ? yoksa iğnenin yapmıs olduğu belirtimi ? lütfen cevap
tüplerinin açılmasına çok sevindim ama 3 ay çok kısa bir süre canım inşallah yakında güzel haberi alacaksın
Kızlar bende bu topikte çok uzun zamanlar geçirdim. 5 - 6 Ay önce aşılama topiğine transfer oldum. İkinci aşılamamı oldum bu ay. Dün adet günümdü. Bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı. Allahıma şükürler olsun. Kan testide yaptırdıktan sonra içim rahatlıcak. Allahım tüm evlat isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim aratmasın. Sağlıkla kalın.
saol cnm açıkmış zaten ekstra bişe yapmamış doktor kendimi çok kastığım için hsgde tıkalı görünmüş sende var mıydı bişe cnm pek girmiyorum 3 aydır dediğim gibi.
cnmmm insallahhh hemen kandada görürsünnn çok şükürr gözün aydın:)))))))bende kışa doğru artık aşılama yaptırmak istiyorumm nerde yaptırdın kaç gün uğraştın yazarmısın bide ne kadara mal oldu?
mrb.ben de bu ay klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve iğneden sonra 1 haftadır kasıklarımda ağrı var ama göğüslerimde hiçbirşey yok.benim de adetim ekimin ilk haftası.ilaçların etkisi olabilirmiş ama inşallah hamişizdir.
saol cnm açıkmış zaten ekstra bişe yapmamış doktor kendimi çok kastığım için hsgde tıkalı görünmüş sende var mıydı bişe cnm pek girmiyorum 3 aydır dediğim gibi.
ha şimdi anladım tamam canım.demek ki sadece zamanını bekliyor. benim oğlum doğdu 2,5 aylık oldu şimdi
canım sağol iyiyim ben maşallah kuzucuğun büyümüş eskilerden ercelf, cansu ve sevde onlar aşılama topiğindeler rabbim tez zamnda onlarında yüzünü güldürecek inşallah rabbim sanada kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
slm kızlar ben bu topikte eskilerdenim pek eskilerden kimse kalmamış demoş cnm nasılsın demek durucuk 6 aylık oldu rabbim uzun ömürler versin. kızlar benim hikayemde çookk çetrefilli 6 ay klomen denedim yumurta gelişşo ücer beşer çogu zaman kendiliğinden çatlıo ama bi türlü olmadı,sonra hsg çektirdim anestezi vermedi dktr kendimi çok kasmışım kapalı iki tüpünde dediler haziranda ameliyat oldum,laparoskopi histereskopi ama sonuç sol tamamen açık sağda hafif kıvrımlı yapıya sahipmiş biraz nazlı gitmiş ilaç, aama gitmiş doktor sabret olur bi problem yok dedi 3 aydır ne buraya girdim ne doktora gittim kafama göre takıldım ama halaaa bbebek falan yok bugünde adet oldum ve yakın bi arkadasımın hamilelik haberini aldım anlatamam size etrafımdaki herkes hamile küçük çocugu var vs.. yoruldum artık ne yapayım hangi yolu izleyeyim bilemiyorum eşimdede bi problem yokbu arada sedacııımm doğum yaptın herhalde bi ara bi fırsatını bulursan gir haberdar et beni cnm hepinizi öpüyorum
Kızlar bende bu topikte çok uzun zamanlar geçirdim. 5 - 6 Ay önce aşılama topiğine transfer oldum. İkinci aşılamamı oldum bu ay. Dün adet günümdü. Bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı. Allahıma şükürler olsun. Kan testide yaptırdıktan sonra içim rahatlıcak. Allahım tüm evlat isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim aratmasın. Sağlıkla kalın.
canım ben 29 mayıs hastanesi yeşim hanıma gidiyorum aslında bir defa gittim ama ilgisinden çok memnun kaldım kafana takılan her soruyu sorabiliyorsun, çok güzel de anlatıyor.. bu arada bugün başka bir doktora gittim yumurta takibi için 19 mm olmuş ama doktor beğenmedi 22 mm olması gerekiyormuş yani 19 mm normal değil mi seninki kaç mm oluyordu..selam kızlar ben bir ay klomen arasından sonra bu ay tekrardan başlıcam doktor değiştirerek tabi..adam gibi bi doktor bulamadım ya ankarada tavsiye edebileceğiniz doktor varmı....
canım ben 29 mayıs hastanesi yeşim hanıma gidiyorum aslında bir defa gittim ama ilgisinden çok memnun kaldım kafana takılan her soruyu sorabiliyorsun, çok güzel de anlatıyor.. bu arada bugün başka bir doktora gittim yumurta takibi için 19 mm olmuş ama doktor beğenmedi 22 mm olması gerekiyormuş yani 19 mm normal değil mi seninki kaç mm oluyordu..
amin canım sağolasınn seninkinin de inşallahCanım allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhatli, kaderi güzel bahtı güzel talihi açık olsun inşallahhhh....
.
19 mm gayet normal .hem zaten gunde 2 mm buyur yarın 21 mm olur.nesini begenmedi,çatlatma iğnesi vurmayacak mı?
bencede normal ama 22 mm olması gerekiyormuş anlamdım çatlatma iğnesinden bahsetmedi bile yarın için başka bir doktordan randevu aldım .. . yarın 15. gün aceba çokmu geç olur.. offf çok kafam karıştı ..
selam kızlar ben bir ay klomen arasından sonra bu ay tekrardan başlıcam doktor değiştirerek tabi..adam gibi bi doktor bulamadım ya ankarada tavsiye edebileceğiniz doktor varmı....
Selam canım sanki seni hatırlar gibiyim gözünaydın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ...
bencede normal ama 22 mm olması gerekiyormuş anlamdım çatlatma iğnesinden bahsetmedi bile yarın için başka bir doktordan randevu aldım .. . yarın 15. gün aceba çokmu geç olur.. offf çok kafam karıştı ..
selam kızlar ben bir ay klomen arasından sonra bu ay tekrardan başlıcam doktor değiştirerek tabi..adam gibi bi doktor bulamadım ya ankarada tavsiye edebileceğiniz doktor varmı....
canim benim duruselim.nerdesins en yaa..hep girib bakdim nerde bu kiz diye..ne yenilikler var? beni sormaa halaa yolu bekliyoruz iste..sen anlat bakalim neler yapdin, neler yapican
Çok sağol canım. Rabbim tez zamanda sana da nasip eder, güzel haberlerini alırız inşallah. Özelde yaptırdım. Benimde ikinci aşılamamdı. klomen ve çatlatma iğnesiyle yapıldı aşılamam. ilaçlar, muayene, sperm yıkama vs. toplam 500'ü buldu.
ha şimdi anladım tamam canım.demek ki sadece zamanını bekliyor. benim oğlum doğdu 2,5 aylık oldu şimdi
canımmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaa meraktan çatlattın benii.. Ağlattın beni allaha şükürler olsun hiç sorunun yokk sen dert etme elbett olacak zamanı gelince içini ferah tut. kızım hakkında konuşuyorduk dün arkadaşım dediki demet daha dün ağlayıp sızlıyordun çocuğum olmicak diye bak 6 aylık oldu çok şükür zamanı gelince sende bu konuşmaları yapacaksın dört gözle güzel haberini bekliyorum canım allaha dua et tek izliyebileceğin yol bu kafanı saçma sapan şeylerle doldurma zamana bırak eminim bu zaman hangi zaman diceksin ama deme kendine çooooookkk iyi bak...
caaannnnıııımmmmm valla dedim yaa pek giresim yoktu özeldende yazmıştım sana,öyle cnm etrafında herkes tıkır tıkır kalıo hamile sıra bana gelio herhalde diorum ama bu ay 2 gün geçti günüm ilk defa, doktorum bile umutlandı ama adet oldum işte,olsun artık demoşş yaaa yoruldum galiba su 1,5 yılda ameliyatından hsgsine yaptırmadığım şey kalmadı ameliyatta kan kaybından ölüodum narkozu atamadım falan filan onları hiiiçç gözüm görmüo bi olsun artık sağlıklı sıhhatli evlat versin, rabbim fazla aratmasın inşaallah nolur dua et banada duaya çoookk ihtiyacım var burda bende anne oluyorum diyebilecekmiyim acababazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bilmiorum ama aşılamayı kafaya koydum ama eşimde biraz daha dio duralım,kış diorum o yaz dio bilmiyorum yani kafam çookk karışık ve üzgünüm yoruldum hayal kırıklıklarından her ay bi varmış bi yokmuş oldu hayatım. eşim kan testinin sonuçlarını alırken arabanın içinde öle bi bekliomuşum ki dioo kıyamam yüreğim parçalandı o halineişte cnm bende pek iç açıcı şeyler yok sen neler yaptın işe başladın mı?kızını fotodan görünce inan tüylerim diken diken oluo rabbim nazardan saklasın inşallah
canımsınn yaa kuzum valla pek içimden gelmedi doktorada gitmedim yaa açıkcası yazcak bişe de bulamadım sen neler yaptın cnm en son hsgnide çekinmiştin,ne var ne yok,bu ay yarın yine klomene başlıcam cnm biraz daha deneyimde kışın falan artık aşılamaya geçmeyi düşünüyorum işte rabbim bizede daha fazla aratmaz inşallah ayyy özlemişim valla kız sizi
aminnn cnm dualarınıza ihtiyacımız var ihmal etmeyin bizide bende özelde yaptırcam cnm hiç devlete gitmedim zatende pek bi fayda görmesemde çalıştığımdan anca özele para bayıldım sende sağlıkla bebeciğini kucağına alırsın inşallaaahhh
aaa evet hatırladım cnm sen doğum yapcaktın en son Allah hayırlı uzun ömür versin bebişine:)))
canımmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaa meraktan çatlattın benii.. Ağlattın beni allaha şükürler olsun hiç sorunun yokk sen dert etme elbett olacak zamanı gelince içini ferah tut. kızım hakkında konuşuyorduk dün arkadaşım dediki demet daha dün ağlayıp sızlıyordun çocuğum olmicak diye bak 6 aylık oldu çok şükür zamanı gelince sende bu konuşmaları yapacaksın dört gözle güzel haberini bekliyorum canım allaha dua et tek izliyebileceğin yol bu kafanı saçma sapan şeylerle doldurma zamana bırak eminim bu zaman hangi zaman diceksin ama deme kendine çooooookkk iyi bak...
caaannnnıııımmmmm valla dedim yaa pek giresim yoktu özeldende yazmıştım sana,öyle cnm etrafında herkes tıkır tıkır kalıo hamile sıra bana gelio herhalde diorum ama bu ay 2 gün geçti günüm ilk defa, doktorum bile umutlandı ama adet oldum işte,olsun artık demoşş yaaa yoruldum galiba su 1,5 yılda ameliyatından hsgsine yaptırmadığım şey kalmadı ameliyatta kan kaybından ölüodum narkozu atamadım falan filan onları hiiiçç gözüm görmüo bi olsun artık sağlıklı sıhhatli evlat versin, rabbim fazla aratmasın inşaallah nolur dua et banada duaya çoookk ihtiyacım var burda bende anne oluyorum diyebilecekmiyim acababazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bilmiorum ama aşılamayı kafaya koydum ama eşimde biraz daha dio duralım,kış diorum o yaz dio bilmiyorum yani kafam çookk karışık ve üzgünüm yoruldum hayal kırıklıklarından her ay bi varmış bi yokmuş oldu hayatım. eşim kan testinin sonuçlarını alırken arabanın içinde öle bi bekliomuşum ki dioo kıyamam yüreğim parçalandı o halineişte cnm bende pek iç açıcı şeyler yok sen neler yaptın işe başladın mı?kızını fotodan görünce inan tüylerim diken diken oluo rabbim nazardan saklasın inşallah
ayy kuzum benim yaa bende valla cok ozlemisim snei..beni ne sorarsin canim ayniyiz iste, artik klomen mlomen kullanmiyorum, hsgden sora bende bitskiler seyler denedim, simdi adet gunum bekliyorum iste.her zamanki gibi gelmemesi icin dua ediyorum..hayirlisi olsun..olucak canim olucak insallah..bak her sey yolunda artik bu kadar sabr etdin azicik da sabrli ol, soraaa hoooop bebis gelicek insaaaaalah