Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım sıkma canını inşallah önümüzdeki ay normal boyutlara gelir belki üst üste kullanıncamı klomeni böyle oluyo acaba.ben bu ay klomen kullanmadım zaten kocayıda adetin 8-9 uncu günene kadar görebildim bu ay olmaz anlıcan.önümüzdeki aya inşallah.artık stres yapmak istemiyorum ama olmuyo yine strese giricem bu ay

canım çok güzel dua etmişsin inşallah bizlerede nasip eder rabbim....canım inşallah döllenme olmuştur rabbim vermiştir. benim bu ay klomen bittikten 8 gün sonra bile büyümemişti 13 mm idi bu ay olmayacak 3. klomen denemem de başarısız oldu inşallah senin hemencecik olur da beklemezsin

canım ne kadar düşünmeyelim strese girmeyelim desekte bunu derken bile düşünüyoruz rabbim bizlere de tez zamanda nasip etsin o duyguyu inşallah

cnm ara ver ama düşünmemeye..takıntı haline getrdiğimz için olmuyo bn eskiye göre daha rahatm yani olmuyrsa rabbim güç diye vermyo diyrm..oluruna bırak cnmm bende bu ay ara vermeyi düşünyrm yumurta takibi felan bıkdım artık dyrm...stresden uzak durmk istyrm artık ..hakkmzda hayrılısı olsn..

tşk ederim cnmm inşallah seninde bu ay büyümüş olurlar cnm bnm..benm önceki doktrm erken çatlamş yumurtan demişdi..diğer doktrma gttiğimde kkist olck kdr büyümşdü yani doktrlarsa artk güven olmuyo..bnm 2 doktrm vardı o diğerni brkdm artk bi tane..yarın 7.günm doktra gtcm en azndan ultrosnda bişe desin..bi ay kist görmesem allahım ne olur...bendede çok büyyüoo şekerim çatlamayı..80mm kdr büyüdü önceki ay :18::18:

geç olsn güç olmasın hakkmzda hayrlısı olsn..

Kızlar ben bugün ilk aşılamamı oldum korktuğum kadar değildi şükür ama arkasından çamşırımda kan vardı doktora da soramadım normalmi acaba

Kızlar merhaba ! İlk defa Klomen ve catlatma iğnesi deneyenlerdenim. Sat 31 Ağustos 5 gun klomen kullandım 11. Gunu yumurta kontrolünde doktor çok iyi cevap vermiş en küçüğü 16 mm çok sayıda yumurtan var dedi. 36 saat sonra ve sonraki gun daha sonra dagın asırı iliski oldu. İgne sonrasında çok ciddi ağrı yasadım. Düzenli olarak 26. Gun adet olurum. Dün adet gunumdu ama hala adet olmadım olacağıma pek belirti de yok. Yalnizadetten birgun önce idrar testi negatifti hamile olabilir miyim sizce

Merhaba kızLarr
bende bu ay iLk defa kLomen kuLLandım... 1 senedır bebek için uğraşıyoruz ama maaLesef oLmuyor.. rahim fiLmimde soL tüpüm tıkaLı çıktı..doktor bu ay kLomene başlattı ve 2 tane 19 mm boyunda yumurtam olmuş...doktor çatlatma iğnesi vurmadı bırakalım kendılıgınden çatlasınlar dedi çünkü iğne vuruldugu zaman diğeri kendiliginden yok olmuş oluyomuş...ptesı kontrole gıttımde bırının çatladıgını bırının hala durdugunu soyledı ve cumaya kadar yıne ilişki onerdi...dün akşam kasıklarımda çok şiddetli batma oldu tahmınımce ya dıger yumurtamda çatladı ya da buyuyup kist oldu...bat tarıhım 4 ekim bakalım ne oLacak... benim durumumda olup yani tek tüpü tıkalı klomenle hamıle kalan varmı merak ettim ? ..

canım demekki hamilesin rabbim ne büyük eskilerden kimse kalmadı :26:serselonun oğlu oldu seninde kızın olcak inşallh umutlu22 dden haber alıyomusun canım gelmiyor artık sağlıkla büyüt bebeğini

Selam melek nasılsın gerçekten eskilerden kimse kalmamış bende arada giriyorum siteye haber varmı diye eskilerden hamiş olan varmı ama hiç haber yok..

Canımm benimm hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün benimde bir kızım oldu 6 aylık şimdi sağ salim kucağına alırsın umarım.

canım sağol iyiyim ben maşallah kuzucuğun büyümüş eskilerden ercelf, cansu ve sevde onlar aşılama topiğindeler rabbim tez zamnda onlarında yüzünü güldürecek inşallah rabbim sanada kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar ben bugün ilk aşılamamı oldum korktuğum kadar değildi şükür ama arkasından çamşırımda kan vardı doktora da soramadım normalmi acaba

canım merhaba inşallah aşılaman başarılı olur bebeğin gelir bu ay. bende bu ay olmazsa ki hiç ümit yok bu ay 3 üncü klonem kullanışımdı olmadı önümüzdeki ay bende aşılama yapılmasını istiyorum sana sorum acaba aşılamadan önce de klomen veya benzeri yumurta geliştirici ilaç veriliyormu bi de nasıl bi işlem merakımdan soruyorum canım senin nasıl geçti

kızlar bugün kan testi verdim öğlen. klinikten hala aramadılar. bende korkuyorum aramaya olumsuz yanıt alcam diye. dua edin nolur benim için. hayırlısını dileyin...

slm kızlar ben bu topikte eskilerdenim pek eskilerden kimse kalmamış demoş cnm nasılsın demek durucuk 6 aylık oldu rabbim uzun ömürler versin. kızlar benim hikayemde çookk çetrefilli 6 ay klomen denedim yumurta gelişşo ücer beşer çogu zaman kendiliğinden çatlıo ama bi türlü olmadı,sonra hsg çektirdim anestezi vermedi dktr kendimi çok kasmışım kapalı iki tüpünde dediler haziranda ameliyat oldum,laparoskopi histereskopi ama sonuç sol tamamen açık sağda hafif kıvrımlı yapıya sahipmiş biraz nazlı gitmiş ilaç, aama gitmiş doktor sabret olur bi problem yok dedi 3 aydır ne buraya girdim ne doktora gittim kafama göre takıldım ama halaaa bbebek falan yok bugünde adet oldum ve yakın bi arkadasımın hamilelik haberini aldım anlatamam size etrafımdaki herkes hamile küçük çocugu var vs.. yoruldum artık ne yapayım hangi yolu izleyeyim bilemiyorum eşimdede bi problem yokbu arada sedacııımm doğum yaptın herhalde bi ara bi fırsatını bulursan gir haberdar et beni cnm hepinizi öpüyorum

cnm allah hayırlı uğurlu etsin insallah sağlıkla kucağına alırsın yeni gördüm valla maşallaahh

Kızlar bende bu topikte çok uzun zamanlar geçirdim. 5 - 6 Ay önce aşılama topiğine transfer oldum. İkinci aşılamamı oldum bu ay. Dün adet günümdü. Bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı. Allahıma şükürler olsun. Kan testide yaptırdıktan sonra içim rahatlıcak. Allahım tüm evlat isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim aratmasın. Sağlıkla kalın.

canım çok sevindim beni belki hatırlamazsın bende çok eskilerdenim senide tanırım inşşşşş en güzel şekilde kucağına alırsın kan tahlili ne zamn

canım çok sevindim beni belki hatırlamazsın bende çok eskilerdenim senide tanırım inşşşşş en güzel şekilde kucağına alırsın kan tahlili ne zamn

Hatırlıyorum canım seni. Allah razı olsun güzel dileklerin için. İşten izin alıp hafta içi bi gün yaptırıcam inş. Sende hayırlısıyla kucağına alırsın inş.

tüplerinin açılmasına çok sevindim ama 3 ay çok kısa bir süre canım inşallah yakında güzel haberi alacaksın

merhaba kızlar.ben 11 yıllık evliyim .bu süre zarfında 2 aşılama ve 2 tüp bebek denememiz oldu.hepsi başarısızlıkla sonuçlandı.bu ay da klomen kullnarak normal ilişki yolunu denedik.bizde sebepsiz infertilite var.bu ay çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra müthiş kasık ağrısı oluştu.adetime 1 hafta var.karnım şiş,kasıklarım şiş.yumurtalıklarımda ve rahimde kasılmalarım var.ama adet öncesindeki gibi rahim ağzında gevşeme var.bir de vücut ısım sürekli 37-38 arasında seyrediyor.
size sormak istediğim vücut ısım progestan kullandığım için yüksek olabilir mi?bir de siz de ilaçtan sonra benim gibi kasık ağrıları yaşıyor musunuz?

rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

yumurtalıklar uyarıldığı için kasık ağrısı yaşanıyor ilaç yüzünden
inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…