- 5 Aralık 2011
- 8
- 0
iyim ne yapayım bu ayda olmayacak yumurtalar büyümemiş bu şekilde olmaz dedi doktor iğne de olmadım o yüzden önümüzdeki ay klomenin dozunu artırarak kulanacağım inşallah olur ... sen nerelerdesin ne yapıyorsun artık görüşemiyoruz sen bu ay ne yaptın ara vermiştin demi inşallah kendiliğinden olur bebişin
Klomen bittikten 3-4 gün sonra dr gitmiştim.doktorumda beğendi yumurtaları ama kanama yok sadece sızlama ve ayakta çok kalınca belimde ağrı var kasıktada oluyo ama öyle kalkamayacak kadar değil.birde dr bana estrofem kullanmaya devam et özellikle de günde 2 iç dedi.
Ne olur dua edin ya çok istiyorum kocama bir parcasını hediye etmeyi.kurban olduğum rabbim yaşlı olan ve eşi kısır olan zekeriya peygamberimize yahya peygamberimizi hediye etmiş,bakire olan meryem annemize isa peygamberi müjdelemiştir.inşallah bizlerinde dualarını kabul edecektir.
canım sıkma canını inşallah önümüzdeki ay normal boyutlara gelir belki üst üste kullanıncamı klomeni böyle oluyo acaba.ben bu ay klomen kullanmadım zaten kocayıda adetin 8-9 uncu günene kadar görebildim bu ay olmaz anlıcan.önümüzdeki aya inşallah.artık stres yapmak istemiyorum ama olmuyo yine strese giricem bu ay
ben bu ay ılk kez kullandım ıgne olmadııı bı 4 ay kadar ara vermek ıstıyorum . olurmu acaba belkı korunsan bıraktıgım zaman hemen kalırım . bız esımle evlenmıstık fakat dugunumz olmamıstı 6 ay korunduk dugunden sonra yapalım dedık ve ben o ay hemen kaldım beklı sımdıde ole olur ve artık beynım yoruldu her ay beklemekten acaba dogru yaparmıyım
canım hakkında hayırlısı olasun inşallah tez zamanda kızına kardeş gelir. sanırsam progestrona iğneden 10 gün sonra bakılıyor bu ay doktorum demişti iğneden 10 gün sonra gel bakalım diye ama bu ay iğne olamadım yumoşlar büyümediği için... inşallah bebişin gelir bu ay
canım demekki hamilesinrabbim ne büyük eskilerden kimse kalmadı :26:serselonun oğlu oldu seninde kızın olcak inşallh umutlu22 dden haber alıyomusun canım gelmiyor artık sağlıkla büyüt bebeğini
selam arkadaşlar ben de yaklaşık 1-1.5 yıl önce burda dertlerimi paylaşıyordum ciddi bir sağlık problemi geçirdiğim için herşeyden herkesten uzaklaştırdım kendimi... çok geçmişi okuyanlar beni hatırlar belki bende çok uğraştım yumurta yetmezliği ve kalitesizliği vardı fsh çok yüksekti kan pıhtılaşması vardı ve ayrıca troid hastasıyım.. 2 yıl ilaç tedavisi gördüm olmadı 2 kere aşılama yaptırdık olmadı tüp bebek yaptırdık olmadı.. bunlara rağmen tedavisiz 2 kez hamiş kaldım birirni 7 haftalıkken kaybettim diğerini 11 haftalıkken kaybettim sonuç bu kadar stres ve üzüntü beni hasta etti zor günler geçiriyordum kafamdan bebeiş tamamen çıkıp gitmişti ki tesadüfen hamile olduğumu öğrendim tesadüfen diyorum çünkü ben adet görmeye devam ediyordum meğer 2 aylık olmuş bebişim çok şükürki zor bir süreç geçirdim sürekli yattım şu anda 34 haftalık hamileyim ekim sonunda ALLAH izin verirse kızıma kavuşacam...yani vakti zamanı geldiğinde yavrularınız gelecek merak etmeyin dualarım sizinle herzaman...
Selam melek nasılsın gerçekten eskilerden kimse kalmamış bende arada giriyorum siteye haber varmı diye eskilerden hamiş olan varmı ama hiç haber yok..
Canımm benimm hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün benimde bir kızım oldu 6 aylık şimdi sağ salim kucağına alırsın umarım.
Kızlar ben bugün ilk aşılamamı oldum korktuğum kadar değildi şükür ama arkasından çamşırımda kan vardı doktora da soramadım normalmi acaba
canım sağol iyiyim ben maşallah kuzucuğun büyümüşeskilerden ercelf, cansu ve sevde onlar aşılama topiğindeler rabbim tez zamnda onlarında yüzünü güldürecek inşallah rabbim sanada kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar bende bu topikte çok uzun zamanlar geçirdim. 5 - 6 Ay önce aşılama topiğine transfer oldum. İkinci aşılamamı oldum bu ay. Dün adet günümdü. Bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı. Allahıma şükürler olsun. Kan testide yaptırdıktan sonra içim rahatlıcak. Allahım tüm evlat isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim aratmasın. Sağlıkla kalın.
canım çok sevindim beni belki hatırlamazsın bende çok eskilerdenim senide tanırım inşşşşş en güzel şekilde kucağına alırsın kan tahlili ne zamn
slm kızlar ben bu topikte eskilerdenim pek eskilerden kimse kalmamış demoş cnm nasılsın demek durucuk 6 aylık oldu rabbim uzun ömürler versin. kızlar benim hikayemde çookk çetrefilli 6 ay klomen denedim yumurta gelişşo ücer beşer çogu zaman kendiliğinden çatlıo ama bi türlü olmadı,sonra hsg çektirdim anestezi vermedi dktr kendimi çok kasmışım kapalı iki tüpünde dediler haziranda ameliyat oldum,laparoskopi histereskopi ama sonuç sol tamamen açık sağda hafif kıvrımlı yapıya sahipmiş biraz nazlı gitmiş ilaç, aama gitmiş doktor sabret olur bi problem yok dedi 3 aydır ne buraya girdim ne doktora gittim kafama göre takıldım ama halaaa bbebek falan yok bugünde adet oldum ve yakın bi arkadasımın hamilelik haberini aldım anlatamam size etrafımdaki herkes hamile küçük çocugu var vs.. yoruldum artık ne yapayım hangi yolu izleyeyim bilemiyorum eşimdede bi problem yokbu arada sedacııımm doğum yaptın herhalde bi ara bi fırsatını bulursan gir haberdar et beni cnm hepinizi öpüyorum
merhaba kızlar.ben 11 yıllık evliyim .bu süre zarfında 2 aşılama ve 2 tüp bebek denememiz oldu.hepsi başarısızlıkla sonuçlandı.bu ay da klomen kullnarak normal ilişki yolunu denedik.bizde sebepsiz infertilite var.bu ay çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra müthiş kasık ağrısı oluştu.adetime 1 hafta var.karnım şiş,kasıklarım şiş.yumurtalıklarımda ve rahimde kasılmalarım var.ama adet öncesindeki gibi rahim ağzında gevşeme var.bir de vücut ısım sürekli 37-38 arasında seyrediyor.
size sormak istediğim vücut ısım progestan kullandığım için yüksek olabilir mi?bir de siz de ilaçtan sonra benim gibi kasık ağrıları yaşıyor musunuz?
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...