Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

git bi kan testi yaptır rahatlarsın....

rahat ol arkadaşım fazlada ümitlenme hayal kırıklığı olmasın...sabret 2 günün kalmış nede olsa benim gibi:)))

canım kac gıbı gıdeceksın kotrole gecen gıttıgınde yumosların nekaradı ?

canım gitiim geldim daha önce baktığında 11 mm idi malesef büyümemi yine o civarlarda doktor bu ay olmaz bu durumda dedi bi dahaki adete gideceğim klomenin dozunu artıracak yumurta oluşturmak için

selam kelebecık
bende aranıza yenı katıldım ve bende klomene basladım 5 gun 2 tane ıctım ve 6ıncı gun doktora gıttım yanı bugun ve bıseyın gelısmedıgını soyledı ve bu benı cok uzdu sana klomen bıttıkten ne zaman sonra yumurtanın catladıgını yada buyudugunu soyledı acaba?

Ben de taa geçen yıl bu topicteydim.Görünce yazmak geldi içimden tekrar
klomenle uğraşıyorduk hamile kalmam için. Ne yazık ki 2.aydan sonra klomene cevap vermedi vucudum. ilacı arttırdık yıne cevap vermedi. İğnelere gectık ve sonra aşılamaya.1.aşılamam tutmadı,şimdi 2.aşılama için yola devam
Umarım klomenle hamile kalır benım gıbı uğraşmazsınız. Allah hayırlısını versin arkadaşlar..

kızlar malesef olmadı dun sabah hasta oldum. cok uzuldumm 1 sene olduuu nıye olmuyo hersey yolundaaa niyyee isyan etmıyorum ama ben bebgımı ıstıyorum artıkkkkkk

kızlar malesef olmadı dun sabah hasta oldum. cok uzuldumm 1 sene olduuu nıye olmuyo hersey yolundaaa niyyee isyan etmıyorum ama ben bebgımı ıstıyorum artıkkkkkk

Vakti ve zamanını bekliyordur bence.Sürekli istekli ve beklenti halinde olup stres hormonunu coşturmakta cabası...Gerekli araştırmaları yaptırdıysan eğer biraz rahatla ve oluruna bırak.Ben bu aydan sonra klomen kullanmamaya ve kendi haline bırakmya karar verdim.Allah isteyen herkese çok aratmadan kolay bir hamilelik ve eli ayağı düzğün,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah!...

amın canım amın aynen benım ılk kullanısımdı ama bız ılıskı lıstesıne uyamadık sadece 2 defa oldu oda catlama zmanı degıl ıgneyı vuruldugum gun sonra hıc olMADI BEN BEKLIYODUM ZATEN bende kullanmıcam daha vaktı saatı zmanı var ozman olur ılk gebelıgıme nasıl kaldımı bıle hatırlamıyorum kafa rahat olması gerekıyo tek cozum buuu hep kaldımmı kalmadımmı dıye dusununce ınsanın psıkolojısı falan bozuluyo ben dha 20 yasındayım o yuzden daha sıkıntı yapmıcam kendı halıne bırakacam sattı dolunca ıns gelır bebısım rabbım hepımıze zamanında saglıklı sıhatlı bebsıler nasıp etsınnnn arkadslar her ıste bır hayır vardırrr rabbım kullarını uzmez sadece sınavdan gecırır sabır her yolun anahtarıdır arkadslar...

selam kızlar klomen kullandıktan 4 gün sonra dr gittim 2 buçuk santım olmuş kistleşir çatlamaz dedi bu aydan ümidi keseceğiz dedi.moralim çok bozuk 4 günde bu kadar hızlı büyürmü yaa anlamadım gitti.

mrb arkdşlar 9 aydr bnde hamiş kalamadm...ilaç kullnmyrm her ay kist oluyo çatlamama sorunum var....

bu ay ilk defa iğne vurldm ovtrle göbekden... 36.saat beraberlk oldu sonrasndada 48 satte bir ..

bakalım hakkımzda hayrlısı...

5.günüm nezaman progsetrona baktrmam gerek ona baknca hamile oldğm anlaşılckmı?

bence hala çatlamadı kist olrk kaldı dediğimde oluıyo...

rabbim en ksa zamanda bizede müjdeli hberler nasip etsn..

5 yaşnda kızım var ama ikinci olmuyo (

canım olur ıns bak hem sen o duyguyu tatmıssın bıtane allah bagıslasın kızın varr ıns otekı olur hakkında hayırlısı...

tşk ederim cnmm rabbim en kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin....hayırlısıyla....

ben bu ay ılk kez kullandım ıgne olmadııı bı 4 ay kadar ara vermek ıstıyorum . olurmu acaba belkı korunsan bıraktıgım zaman hemen kalırım . bız esımle evlenmıstık fakat dugunumz olmamıstı 6 ay korunduk dugunden sonra yapalım dedık ve ben o ay hemen kaldım beklı sımdıde ole olur ve artık beynım yoruldu her ay beklemekten acaba dogru yaparmıyım

canım tek bir cavabı var kısmet allah isteyince olacak inşallah bende aynı sen gibi herşey yolunda diyorlar 14 aydır olmadı allah sabır versin tez zamanda inşallah bebeklerimize kavuşuruz.

canım hakkında hayırlısı olasun inşallah tez zamanda kızına kardeş gelir. sanırsam progestrona iğneden 10 gün sonra bakılıyor bu ay doktorum demişti iğneden 10 gün sonra gel bakalım diye ama bu ay iğne olamadım yumoşlar büyümediği için... inşallah bebişin gelir bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…