kızlar bana ceverın lutfen demın adet oldum dıye bı gıttım lavobaya bır akıntı olmusum anlatam ılk defea bole oldum 2 gun var testte acaba hamıleyım sabahtan berıde de bır tuafım hafıf hafıı basım donuyorrrr olabılırmıs sızce......
git bi kan testi yaptır rahatlarsın....
kızlar bana ceverın lutfen demın adet oldum dıye bı gıttım lavobaya bır akıntı olmusum anlatam ılk defea bole oldum 2 gun var testte acaba hamıleyım sabahtan berıde de bır tuafım hafıf hafıı basım donuyorrrr olabılırmıs sızce......
canım kac gıbı gıdeceksın kotrole gecen gıttıgınde yumosların nekaradı ?
canım gitiim geldim daha önce baktığında 11 mm idi malesef büyümemi yine o civarlarda doktor bu ay olmaz bu durumda dedi bi dahaki adete gideceğim klomenin dozunu artıracak yumurta oluşturmak için
klomeni günde kac tane içtin kac kutu içtin
Bana bu ay klomen verdi doktor günde 2 kez 5 gün içtim. Sonrasında kasıklarımda ağrılar oluştu. İlişki için vermiş olduğu günden 3-4 gün öncedesinde akıntı oluştu. Acaba yumurtalar erkenmi çatladı ve ilişki için geçmi kaldık
Akıntı bittikden sonra yumurta çatlarmı, çatlamaz dimi
kızlar malesef olmadı dun sabah hasta oldum. cok uzuldumm 1 sene olduuu nıye olmuyo hersey yolundaaa niyyee isyan etmıyorum ama ben bebgımı ıstıyorum artıkkkkkk
Vakti ve zamanını bekliyordur bence.Sürekli istekli ve beklenti halinde olup stres hormonunu coşturmakta cabası...Gerekli araştırmaları yaptırdıysan eğer biraz rahatla ve oluruna bırak.Ben bu aydan sonra klomen kullanmamaya ve kendi haline bırakmya karar verdim.Allah isteyen herkese çok aratmadan kolay bir hamilelik ve eli ayağı düzğün,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah!...
selam kızlar klomen kullandıktan 4 gün sonra dr gittim 2 buçuk santım olmuş kistleşir çatlamaz dedi bu aydan ümidi keseceğiz dedi.moralim çok bozuk 4 günde bu kadar hızlı büyürmü yaa anlamadım gitti.
mrb arkdşlar 9 aydr bnde hamiş kalamadm...ilaç kullnmyrm her ay kist oluyo çatlamama sorunum var....
bu ay ilk defa iğne vurldm ovtrle göbekden... 36.saat beraberlk oldu sonrasndada 48 satte bir ..
bakalım hakkımzda hayrlısı...
5.günüm nezaman progsetrona baktrmam gerek ona baknca hamile oldğm anlaşılckmı?
bence hala çatlamadı kist olrk kaldı dediğimde oluıyo...
rabbim en ksa zamanda bizede müjdeli hberler nasip etsn..
5 yaşnda kızım var ama ikinci olmuyo(
canım olur ıns bak hem sen o duyguyu tatmıssın bıtane allah bagıslasın kızın varr ıns otekı olur hakkında hayırlısı...
tşk ederim cnmm rabbim en kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin....hayırlısıyla....
kızlar malesef olmadı dun sabah hasta oldum. cok uzuldumm 1 sene olduuu nıye olmuyo hersey yolundaaa niyyee isyan etmıyorum ama ben bebgımı ıstıyorum artıkkkkkk
mrb arkdşlar 9 aydr bnde hamiş kalamadm...ilaç kullnmyrm her ay kist oluyo çatlamama sorunum var....
bu ay ilk defa iğne vurldm ovtrle göbekden... 36.saat beraberlk oldu sonrasndada 48 satte bir ..
bakalım hakkımzda hayrlısı...
5.günüm nezaman progsetrona baktrmam gerek ona baknca hamile oldğm anlaşılckmı?
bence hala çatlamadı kist olrk kaldı dediğimde oluıyo...
rabbim en ksa zamanda bizede müjdeli hberler nasip etsn..
5 yaşnda kızım var ama ikinci olmuyo(