Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım tek bir cavabı var kısmet allah isteyince olacak inşallah bende aynı sen gibi herşey yolunda diyorlar 14 aydır olmadı allah sabır versin tez zamanda inşallah bebeklerimize kavuşuruz.

kelam senle bızım problemıız aynı canım acaba facen yada msn varmı orda konusalım ıstersen :)bıde bısey sorucam sımdı hamıle kalmadım acaba kıst olmusmusmudur ben bek anlamıyorum bı ıslerdenn eger bılıyorsan soylermısın:):)

ben bu ay ılk kez kullandım ıgne olmadııı bı 4 ay kadar ara vermek ıstıyorum . olurmu acaba belkı korunsan bıraktıgım zaman hemen kalırım . bız esımle evlenmıstık fakat dugunumz olmamıstı 6 ay korunduk dugunden sonra yapalım dedık ve ben o ay hemen kaldım beklı sımdıde ole olur ve artık beynım yoruldu her ay beklemekten acaba dogru yaparmıyım

canım adet olunca kontrole gitmen gerekiyor kiğst olmuş mu diye doktor ultrasonda bakıyor çünkü klomen kullanınca kist oluşma ihtimali var ben 3 kez kullandım bende hiç kist oluşmadı klomen le adetlerim hep 3-4 gün önce geldi...

canım çalısıyorum profıloda sorumlu mudurum cıkamıyorumkı burdan dusundumkı adetımın 16 gunu gıderım hem bakar yumurtalıgım kendıkendıne buyumusmu kıst falan varmı dıye olur dımı ole zaten esımle konustuk 4 ay ara verıyoruz ıcımden hep bunu yapmak gelıyoo demınde yazdım evlıydık ama 6 ay sonra dugunumuz oldu bız altı ay boyunca korunduk dugun gecesı hamıle kaldım belkı gene ole olur korunum dıyorum varmıdır ole olna hıc lutfen cevap ver bana kusura bakma senıde yakaladınmı soru yagmuruna tutuyorum helal et hakkını...

canım bence korunmadan sadece düşüncelere ara ver beli olmaz belki bebişin bi kaç ay içinde gelecektir inşallah

canım bence korunmadan sadece düşüncelere ara ver beli olmaz belki bebişin bi kaç ay içinde gelecektir inşallah

canım cok yoruldum ya anlatamam herkes bısey dıyoo nebılım bence boyylesı daha hayırlıı bıraz boyle toplım kafamı hem bıraz kıloluyum bu sre zarfın da baska seylerle ugrasım kafam rahatlar hem onun sattı vaktı var gunu sattı dıldumu gelecek bılıyorummm

canım helal olsun ne demek.. eee kist olmuşsa bu gebeliğe engel deniyor canım kistin varken gebe kalma şansın daha da düşüyor adet döneminde gideceksin ki doktor ilaç verevek adet le birlikte kistde gidecek.. daha sonrasında kist varken diğer yumurtalar tam gelişirmi bilemiyorum benim doktorum hep klomenden sonra mutlaka çağırdı kist oluşmuşmu bakmam lazım diye

canım o zaman sen spora da başla bebek fikrinide kafandan çıkartırsın inşallah korunmayı bırakınca da hemen hamiş kalırsın

ay gercekten cıldırcam artık varyaa canım anlatamam yaa nebılım canım zaten adetım bıtsın korunmaya baslıcam sadece 16 gunu gıdıp bı ultrosona gırerım bakalım yumoslar klomensız buyumuslermıı bıraz tembellık vardı eger kıstte varsa ılac verır kullanırım bıdahakı ayda gıder dıye dusndumm

canım sen korunacağın için hemen gitmene gerek yok dediğin gibi 16. gün gidersin ikisine birden baktırırsın inşallah yumurtaların büyüyordur kendilinden... bende de biraz tembellik var. önümüzdeki ay bende klomeni 3 tane kullanacağım ,nşallah bu sefer bende olumlu haber alırım

canım yenı oldugun ıcın ozelden mj gnderemıyorum msn ekledım fakat okadar aynı ısım den varkı facden nasıl sen oldunu anlıcam:):)

canım tek bir cavabı var kısmet allah isteyince olacak inşallah bende aynı sen gibi herşey yolunda diyorlar 14 aydır olmadı allah sabır versin tez zamanda inşallah bebeklerimize kavuşuruz.

canım nasılsın ya giremiyorum sık sık koşturmaca halindeyim..nasılsın doktor büyümedimi dedi yumurtalar

canım nasılsın ya giremiyorum sık sık koşturmaca halindeyim..nasılsın doktor büyümedimi dedi yumurtalar

iyim ne yapayım bu ayda olmayacak yumurtalar büyümemiş bu şekilde olmaz dedi doktor iğne de olmadım o yüzden önümüzdeki ay klomenin dozunu artırarak kulanacağım inşallah olur ... sen nerelerdesin ne yapıyorsun artık görüşemiyoruz sen bu ay ne yaptın ara vermiştin demi inşallah kendiliğinden olur bebişin

arkadaşlar çok garip hissediyorum kendimi ve sizinle payllaşmak istedim.Bu ay 2. klomen denenmdi ve 3. gün günde 2 defa kullandım ve sonuçta maşallah 22,9 -19,2-20,7-8 mm yumurtalarım oldu ( hatta dr iki yumurtan yan yana ikiz bile olanilir dedi) ve dr 21 de pregnly 10000 yaptı. ve akşamında çalışma yap dedi yaptım snr gün aşırı yap dedi yani pazar sabah yaptım iki gün boyunca kasıklarımda ağrı ,sızı arası bişey oldu hatta ilişki sırasında da kasıklarım patlayacak gibi oldu.Ama sonra yani bugün daha rahatım sadece kasıklarında şişkinlik var.Forumları okuyorum üzülüyorum bende pembemsi kan falan yok göğüslerim haiff acıyo o kadar kanama olmazsa olmayacak mı yani anlamadım ben ya Offff.

Canım henüz çook gençsin.Bence acele etme bu yaşta yumurtalık rezervin kesinlikle çok iyidir.Sorun bunu takıntı haline getirmiş olmamız.Benimde yaklaşık 14 ay oldu.Kilo aldığından bahsetmişsin ne bileyim yürüyüşe falan başla kafanı dağıt biraz. Bu ay ben yürüyüşe ve pilatese başladım , biraz bu düşünceden uzaklaşıyım diye.yaklaşık 3- 5 gündürde kafamın rahat olduğunu farkettim.Benze zamana bırakmak lazım.Tabiki önce tedbir sonra tevekkül....

canım sen boş yere pimpiriklenme maşallah hormonların klomene çok güzel cevap vermiş yumoşların çok güzel oluşmuş ikiz şansında var inşallah bebiş olmuştur o ağrılar yumurtanın çatlamasından olabilir.. adete kaç gün var bi de klomen bittikten 3 gün sonra mı yumurtalrın bu boya ulaştı

Klomen bittikten 3-4 gün sonra dr gitmiştim.doktorumda beğendi yumurtaları ama kanama yok sadece sızlama ve ayakta çok kalınca belimde ağrı var kasıktada oluyo ama öyle kalkamayacak kadar değil.birde dr bana estrofem kullanmaya devam et özellikle de günde 2 iç dedi.
Ne olur dua edin ya çok istiyorum kocama bir parcasını hediye etmeyi.kurban olduğum rabbim yaşlı olan ve eşi kısır olan zekeriya peygamberimize yahya peygamberimizi hediye etmiş,bakire olan meryem annemize isa peygamberi müjdelemiştir.inşallah bizlerinde dualarını kabul edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…