Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım benim üzülme. bir dahaki aya yeni umutlarla girersin.. Rabbim biliyor en iyisini..
belki birkaç teste ihtiyacı vardır.. sen yine de doktorun dedğinden çıkma derim.

:) ya aslında duyunca cok üzüldüm çünkü gereken tedaviyi kacırdım. ama sonra düşününce her hayırda vardır bir hayır diyorum. belki o yumurtalar kaliteli olmayacaktı ve beni sonra hamileyken üzecekti . daha vakti var demekki herşeyin. dediğin gibi rabbim biliyor ve zamanı var :)

benim de 3. canım...bu ayda olmazsa aşılamaya geciyoruz.sizde sorun neydi?belki sormuşumdur ama unutuyorum kusura bakma

canım bizim tüm testlerimiz normal çıktı bende biraz yumurtlama tembelliği var ama onunda fazla etki etmeyeceğini söyledi doktor ama 1 yıl gebelik olmadığı için klomene başlattı inşallah bu ay gelir bebişlerimiz

evet canım dediğin gibi bunda da vardır bi hayır inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine birbirimiz için hep dua edelim hepimiz aynı şeyi istiyoruz inşallah inşallah hep umutla o anı bekleyeceğiz

evet canım dediğin gibi bunda da vardır bi hayır inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine birbirimiz için hep dua edelim hepimiz aynı şeyi istiyoruz inşallah inşallah hep umutla o anı bekleyeceğiz

evet bence de birlikte birbirimiz için dua edelim.. :)

canım bende de polikistik over var geçen ay bende klomen kullanmıştım ama doktorum yanında progesteron ilacı da vermişti progesteron adet olmanı ve gebelik varsa bebeğin tutunmasını sağlıyor .. ayrıca klomen adet olmanı sağlamaz sadece yumurtaları büyütür.. bence doktorunla tekrar görüş

hoşgeldin cnm bendede pko var bende 8-9 ay adet olmadığımı biliyorum aynı şekilde bende tarlusalla adet oluyorum sadece klomen kullandığımda adet olmadım ama çatlatma iğnesi 2 defa oldum 2 sindede adet oldum iğneden 17 gün sonra klomen söktürücü özelliği taşımıyo çatlatma iğneside yumoşlarını çatlatdığı için o sayede adet oluyosun tabi pkolular için konuşuyorum ama kimisi çatlatma iğnesi olduğu halde yumoşları çatlamıyo adet olmuyo kiste dönüşebiliyo neyse cnm başka sorun olursa yazarsın hakkında hayırlısı olsun inş.

cnmm hayırlısı buymuş üzülme doktorunun vardır bi bildiği benimde 1 sene önce 6 cm kistim olmuşdu doktorum doğum kontrol hapı verdi o ay kullanmam için kullandım ve kistimi eritti 1 ayım boşaaa geçdi tabi ama doktorun belki adet olursun kendiliğinden erir kistin diye bekliyodur o yüzden biraz daha bekle bu arada 4 cm 5 cm kisttin varmış bunlar kasıklar ağrı ve şişkinlikde yaparlar

evet doktoruma haftaya gidiyorum inşallah.. bunları sorucam ona. telaş yapıyorum işte :)

canım bir daha gitmicem zaten kesin kararlıyım.. hiçbir açıklama yapmıyo bide sorunca ters bi şekilde cevap veriyo bide özel hastane olacak...! bundan sonra gideceğim doktor hastane değil özel muayehanesi olan bi doktor olacak... onlar çok daha ilgili ve açıklayıcı oluyolar... bu ay inşallah emeğimizin karşılığını alırız... telaş yapma sakin ol normal bir aymış gibi düşün... ben öyle yapıyorum çok rahatım ve bu halimede şaşmıyo değilim hani

Ayyy iyi iyi testler temiz çıksında yumurta tembelliği problem değil klomenle çözülecek bişey bence... Hadi rabbim yolunu açık etsinde bu ay bebişin şıp diye tutunuversin güzel annesineeee

Ayyy iyi iyi testler temiz çıksında yumurta tembelliği problem değil klomenle çözülecek bişey bence... Hadi rabbim yolunu açık etsinde bu ay bebişin şıp diye tutunuversin güzel annesineeee

inşallah canım sağolasın inşallah tez zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

kızlar selam.bugün kontrolüm vardı.yumoş çatlamıiş mı çatlamamış mı diye.ama bir de ne görelim.benim sağdaki 19,7 lik yumoş kendi kendine gitmiş yani gitmiş derken doktor işe yaramaz hale gelmiş iş çıkmaz ondan dedi.ama sol taraftan 3 tane yeni yumoş olmuş.adetin 17.günündeyim düşünün.çatlatma iğnesini 15.gün olmuştum.15ve16 .günler çalışmıştık ama boşa gitmiş o çalışmalar.doktor diğer hafta çok önemli dedi.çatlatma iğnesi ilk defa işe yaramadı herhalde.çok tuhaf.3 tane yumoş var.birisi 17 mm birisi 15 diğeri 14 mm.. perşembe yeniden kontrole çağırdı.eğer bugün çağırmasaydı muhtemelen biz bu gecede çalışıp gerisini salıvercektik.oysaki benim için diğer hafta önemliymiş.öle yani kızlar.çok ilginç bi vaka demi?

klomen kiste dönüştümü doktor bir daha klomen veriyor mu anne adaylarına? var mı bi bilginiz kardeşler...?

kızlar merhaba ben geldımbı kacgundur gıremıyorum ısten kafamı kaldıramıyorum.bana acıl yardım etmenız lazım lutfen sorumu cevaplayın ben ayın 8 de catlatma ıgnemı vuruldum o aksamı bıde yarınkı aksam ılıskıye gırebıldım cunku eve ole orgun gelıyorumkı yatagı yerını zorla buluyorumm hıc halım kalmıyoben hamıle kalmaıcam sımdı dımı kesın bugun 6 gun ılıskıye gırmedık acaba hala sansım varmıdır sızce lutfen benı aydınlatınnnn:

KIZLAR ayın 11 inde doktora gittim yumurtam 16 mm idi ve çatlamıştı.
bugün ayın 15 i ve benden kahverengi çok az bi leke geldi.ilk kez oluyor böyle bise, çünkü adetim daha 24 eylülde..
yerleşme kanaması dedikleri sey olabılır mı? yaa çok ümitlendim suanda da karnım ve belim ağrıo adet olcak gibi?

klomen kiste dönüştümü doktor bir daha klomen veriyor mu anne adaylarına? var mı bi bilginiz kardeşler...?

canım anladığım kadarıyla klomen kullanmıssın ve olusan yumurtan çatlayıp atılmadığı için kist olusmus? böyle durumlarda doktorlar kisti takip ediyor.eğer önemsiz büyüklükte ise yine klomen verir,sıkıntı olmaz.bu defa çatlatma iğnesi de vurur kist olmasın diye

hhmmmm anladım canım ALLAH razı olsun..evet anladım çunki iki klomen denemesinde kist oluştu dedim belki aşılamaya çabuk geçeriz.....hayırlısı....var herşey bi hayır zamanı gelirse olur biliyorum ama yinede beklemek zor sabır sabır ...:)

canım adetine daha var adet desek bu kadar erken gelmez... yerleşme kanaması gibi zaten yumurta döllenince 5 gün içinde yerleşiyor seninde 11 inde çatlamışsa inşallah o zaman döllendi şimdide yerleşiyor inşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…