canım benim üzülme. bir dahaki aya yeni umutlarla girersin.. Rabbim biliyor en iyisini..
belki birkaç teste ihtiyacı vardır.. sen yine de doktorun dedğinden çıkma derim.
benim de 3. canım...bu ayda olmazsa aşılamaya geciyoruz.sizde sorun neydi?belki sormuşumdur ama unutuyorum kusura bakma
:) ya aslında duyunca cok üzüldüm çünkü gereken tedaviyi kacırdım. ama sonra düşününce her hayırda vardır bir hayır diyorum. belki o yumurtalar kaliteli olmayacaktı ve beni sonra hamileyken üzecekti . daha vakti var demekki herşeyin. dediğin gibi rabbim biliyor ve zamanı var :)
evet canım dediğin gibi bunda da vardır bi hayır inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğinebirbirimiz için hep dua edelim hepimiz aynı şeyi istiyoruz inşallah inşallah hep umutla o anı bekleyeceğiz
kızlarr... ben bir dahaki ay ilk defa klomene başlayacağım. inşallah hayırlısıyla netice alırız. da birşey sorucam.
şimdi ben de polikistik over var. yani adet olamıyorum. ancak söktürücü ile olabiliyorum. bu ay tarlusal kullandım öyle oldum.
klomen kullanınca ve eğer gebelik oluşmazsa, bu klomenden sonra adet oluyor muyum? yani gebelik oluşmaması durumunda söktürücü özelliği taşıyor mu? ne bileyim neticede klomen kullanıcam, mantıken yumurta oluşturcak ama beklenen büyüme olmadı veya yumurta döllenmedi diyelim, yumurta attıracağı için adet olmuş olacağım değil mi? bir nevi söktürücü gibi. yumurta atamadığım için adet olamıyorum çünkü.. lütfenn cevappp...
kızlarr... ben bir dahaki ay ilk defa klomene başlayacağım. inşallah hayırlısıyla netice alırız. da birşey sorucam.
şimdi ben de polikistik over var. yani adet olamıyorum. ancak söktürücü ile olabiliyorum. bu ay tarlusal kullandım öyle oldum.
klomen kullanınca ve eğer gebelik oluşmazsa, bu klomenden sonra adet oluyor muyum? yani gebelik oluşmaması durumunda söktürücü özelliği taşıyor mu? ne bileyim neticede klomen kullanıcam, mantıken yumurta oluşturcak ama beklenen büyüme olmadı veya yumurta döllenmedi diyelim, yumurta attıracağı için adet olmuş olacağım değil mi? bir nevi söktürücü gibi. yumurta atamadığım için adet olamıyorum çünkü.. lütfenn cevappp...
slm kızlar ben geldim dün gelemedim kan testim negatif çıktı kistlerim maşallah biri 4 cm olmuş diğeri 5 cm ve ben hala hastalanmadım doktor hemen ilaç verirsem ters tepki yapıp kistleri iyice büyütebilir dedi beklemeye aldı beni ne yapmam gerekiyor sizce boş boş bekleyecekmiyim ....
canım bence imkanın varsa kesinlikle doktorunu değiştir. böyle bir şey olamaz. neticede bu uzun ve kadın için yorucu, bazen de yıpratıcı bir süreç. doğal olarak insanın aklına bir sürü soru geliyor, insan vesvese yapabiliyor. ama kafanın rahat olması için aklındaki tüm soruları doktoruna rahatlıkla sorabilmen ve tatmin olman lazım.
evet doktoruma haftaya gidiyorum inşallah.. bunları sorucam ona. telaş yapıyorum işte :)
canım bizim tüm testlerimiz normal çıktı bende biraz yumurtlama tembelliği var ama onunda fazla etki etmeyeceğini söyledi doktor ama 1 yıl gebelik olmadığı için klomene başlattı inşallah bu ay gelir bebişlerimiz
Ayyy iyi iyi testler temiz çıksında yumurta tembelliği problem değil klomenle çözülecek bişey bence... Hadi rabbim yolunu açık etsinde bu ay bebişin şıp diye tutunuversin güzel annesineeee
inşallah canım sağolasın inşallah tez zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
klomen kiste dönüştümü doktor bir daha klomen veriyor mu anne adaylarına? var mı bi bilginiz kardeşler...?
KIZLAR ayın 11 inde doktora gittim yumurtam 16 mm idi ve çatlamıştı.
bugün ayın 15 i ve benden kahverengi çok az bi leke geldi.ilk kez oluyor böyle bise, çünkü adetim daha 24 eylülde..
yerleşme kanaması dedikleri sey olabılır mı? yaa çok ümitlendim suanda da karnım ve belim ağrıo adet olcak gibi?
kelam ne haber kızbenim duruma ni dersin? ümit vaad ediyor mu:)