amin canım inşallah güzel haberini alırızkızlar merhabalr. bende yrn öğrenicem yumurtaları ve hamılelik testini. bat 18 eylulde .umarım tutar ... ilk defa gögüs uclarımda sızı var,göbeğimin cevresınde batmalar agrılar oluor.umarım belirtiler bebek içindir.Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın
benim yumoş 19,7 olmuş.sabah ovitrellemi oldum.üst üste 3 gün çalışma var hadi hayırlısı...
s.a.arkadaşlar...bu sefer ovitrelle iğne verilmedi bir kist oluştuğu için hayırlısı..klomen fazla tepki vermiş..
s.a.arkadaşlar...bu sefer ovitrelle iğne verilmedi bir kist oluştuğu için hayırlısı..klomen fazla tepki vermiş..
2 adet yumurta.. 12 ve 15 ml..cuma günü tekrar gel dedi. çatlatacakmışız...
canım sen yumurta takıbıne gitmedin mi? nasıl hemen kıst olusmus dıyebılıyor? benim bildiğim yumurta çatlamaz ve de adet ile atılamazsa kist olur..senin daha adetine yaklasık 15 gün falan vardır.nasıl kist oluyor bu yanı? catlatma iğnesi vursun o zaman?
amin canım inşallah güzel haberini alırız
ooo maşallah hayırlısı olsun. inşallah tutar, gelir bebişinbende pazartesi günü kontrole gideceğim inşallah bu ay olur. senin klomeni ilk denemen mi. benim 3. olacak
kızlarr... ben bir dahaki ay ilk defa klomene başlayacağım. inşallah hayırlısıyla netice alırız. da birşey sorucam.
şimdi ben de polikistik over var. yani adet olamıyorum. ancak söktürücü ile olabiliyorum. bu ay tarlusal kullandım öyle oldum.
klomen kullanınca ve eğer gebelik oluşmazsa, bu klomenden sonra adet oluyor muyum? yani gebelik oluşmaması durumunda söktürücü özelliği taşıyor mu? ne bileyim neticede klomen kullanıcam, mantıken yumurta oluşturcak ama beklenen büyüme olmadı veya yumurta döllenmedi diyelim, yumurta attıracağı için adet olmuş olacağım değil mi? bir nevi söktürücü gibi. yumurta atamadığım için adet olamıyorum çünkü.. lütfenn cevappp...
kızlarr... ben bir dahaki ay ilk defa klomene başlayacağım. inşallah hayırlısıyla netice alırız. da birşey sorucam.
şimdi ben de polikistik over var. yani adet olamıyorum. ancak söktürücü ile olabiliyorum. bu ay tarlusal kullandım öyle oldum.
klomen kullanınca ve eğer gebelik oluşmazsa, bu klomenden sonra adet oluyor muyum? yani gebelik oluşmaması durumunda söktürücü özelliği taşıyor mu? ne bileyim neticede klomen kullanıcam, mantıken yumurta oluşturcak ama beklenen büyüme olmadı veya yumurta döllenmedi diyelim, yumurta attıracağı için adet olmuş olacağım değil mi? bir nevi söktürücü gibi. yumurta atamadığım için adet olamıyorum çünkü.. lütfenn cevappp...
kızlar doktora göründüm ben bugün... ama kesinlikle bir daha asla gitmicem o doktora.. adam acayip ters bi adam yaaa... soru sormaya çekindim vallaa... kızlar yumurtamın 1 tanesi kendiliğinden çatlamış çok şükür rabbime.. boyutunu filan soramadım neden derseniz doktor çok ters bide o alttan muayenenin verdiği stresle soracaklarım uçtu gitti kafamdan... bu akşam başlamak üzere 3 gün gün aşırı ilişki önerdi... bide progesteron diye bi ilaç yazdı bu ilacı günde 3 kere düzenli kullanmamı eğer kutu biterse tekrar alıp devam etmemi söyledi regl olana kadar kullanıcaksın kullanmazsan kanaman olur dedi bununda nedenini anlamadım doğrusu?... 12 gün sonra gel tekrar muayene edicem dedi.. ama ben 12 gün sonra tatilde oluyorum hocanın ters oluşundan herşey uçtu gitti kafamdan söylemeyi unutmuşum biran evvel odadan çıkmaya can attım resmen... bide eğer regl olursam 12 güne neden gideyim ki tekrar para almak için çağırıyo heralde.. kafam çok karıştı yaaaaaaa kızlar bana bi yardımcı olun napim ben şimdiiiiiiiii..........????
cnm bnm bildiğim kadarıyla klomenin söktürücü özelliği yok.. klomen kullandıktan sonra hamile olmayıpta regl olamayan arkadaşlarımız oldu doktorunda önerisiyle ilaç kullanarak regl gördüler... klomen kesinlikle doktor gözetiminde kullanılması gerek bir ilaç... doktorun seni her şekilde yönlendirecektir zaten...
canım bildiğim kadarıyla klomen sadece yumurtanın oluşumuna yardımcı oluyor klomen sayesinde yumurta daha iyi oluşuyor söktürücü özelliği olsaydı bana da olurdu heralde benim hiç günüm geçmezdi geçen ay klomen kullandım yumurtam oluştu fakat fazla oluşmuş kist yaptı bende ve günüm 10 gün geçti hala adet olamadım hamilede değilim dört gözle olmayı bekliyorum ...
anladım canım. en azından gebe kalamasam da ki inşallah kalırım adet olayım da neyin ne olduğunu anlayayım istiyorum. pkonun en kötü tarafı da bu ya.. hem gebe olmuyorsun hem neyin ne olduğunu anlamıyorsun. 6 aydır test yapmaktan ve o tek çizgiden soğudum artık
sinir bozuucu bir hayal kırıklığı oluyor çoğumuz yaşıyoruz bunu ama elden bir şey gelmiyor herşey Allah tan bol bol dua edelim biz...
kızlar sonuç negatif. klomen ile yumurta oluşmuş fkt hamile değilim. 21.günü geşmem gerekiyordu catlama iğnesi için ama sevgili doktorum izine gitti bende 25.gün gittim test negatif. doktor adetin 2.günü gel dedi . neden bilmiyorum ne yapacak ki acaba bilgisi olan varmıı cok merak ettim .adet haliyle nasıl tedavi olacak ?????