canım ben bu ay adetin 3. günü gitim doktora doktorum çok yoğun olduğunu söyledi bende aşılama olurmu dedim 2 kez klomenle olmadı dedim o da evet aşılamaya geçelim dedi ama yoğunluğum olduğu için ilğilenemeyeceğim dedi başla doktora git istersen dedi. hatta bu ay dinlen klomen kullanma dedi. bende özelde bi doktora gittim o da bişey olmaz ddi klomen yazdı yani ara vermeleri normalmiş yumurtalıkların dinlenmesi için ama ben sabırsız oluğum için bu ay da klomene devam ediyorum
evtet canım 1 yıl gebe kalamadım 2 kere klomen + çatlatlama iğnesi kullandım olmadı. bu ay 3. klomen tedavisine başladım pazartesi yumurta kontrolüne gideceğin inşallah bu ay olur
anladım canım inşallah bu sefer olur bu arada ne kadarlık evlisin? ben 11 aylık evliyim bir defa klomen kullandım haftaya 2. klomene başlarım galiba.. ya birde aşılamaya geçmeden önce iğne tedavisi uyguluyorlar bildiğim kadarıyla ganadotropinler gonal-f falan doktorun sana bundan bahsetti mi hiç.
anladım cnmm bende 1 yıl korunmadım benimde ilk klomenim.. Sonuçlarımızı paylaşalım olurmu..? merakla bekliyorum umarım bu ay yüzümüz gülerrr
kelam ve prencess sizi burda buldum :) bana birsey deyin , yumurtam 16 mm ve çatlamıs küçük değil dimi?? klomen içtim bu ay da..
canım çok küçük değil gebelik oluşur sen endişelenme inşallah gelir bebişin. peki iğne olmadan kendiliğinden mi çatladı yumurtan
canım bencede küçük değil çatladıktan sonra problem olacağını sanmıyorum... senin kaçıncı günde 16 mm olmuş yumurtan..? bnm 10.hünde 15, 13 ve 8 mmlik yumurtalarım olmuş 2 gün sonra tekrar bakacak acaba ne diyecek çok merak ediyorum.. benim bu ay ilk klomen kullanışım..
Amiiiiinnn cnm.. bizlerde o güzel duyguyu yaşayalım en hayırlısından... sen tedavi oluyomusun..?
evet canım iğne olmadın kendiliğinden çatladı o yüzden çok ümitlendim..
maşallah ne güzel işte hiç endişelenme inşallah bebişin gelecek
artık ümidim hiç kalmadı beta sonucum 1.8 maalesef...
canım 26 sında adet oldum.bugün kontrole gittim ..yani 15.günde bu kadar büyüyüp kendiliğinden çatlamıs.. senin masallah 3 tane olusmus:) gerçi 8 olan biraz küçük ama diğer ikisi biraz daha gelisrse ikiz bile olabılır
vardır bir hayır canım anlıyorum seni tedavi olup da olmayınca daha üzülüyor insan... ne gelirse Rabbimden... bizim de yüzümüz gülecek inşallah canım biraz sabra ihtiyacımız var sadece.
haklısın deryaf gerçekten çok üzülüyoruz eşlerede belli etmemeye çalışıyoruz bizler için çok zor ama güçlü kuvvetli bi şekilde yolumuza devam edicez.. bugün olmazsa yarın yarın olmasa elbet öbür gün.. Rabbimin hazinesi çok büyükk bizleride sevindirir elbet.. hemen umutsuzluğa kapılma hem.. hali hazırda çatlamış bir yumurtan var İnşallah kiste değilde bebişe dönüşüverir...
arkdaşlar bende yarın öğreneceğim yumurtaların durumunu...hayırlısı...yoruldum artık herşeyin hayırlısı
ben hiç saklayamıyorum yaa aynen yüzümde yani ne hissedersem. tel.de bile anlıyo sen şimdi ağlıcaksın diyo :) çocuk da artık nasıl teselli edeceğini şaşırdı, bakıyorum artık o da olmuyor mu korkusu yaşamaya başladı bir kaç aydır... Rabbim yardım etsin canım tutacağını sanmıyorum kiste yakın çünkü, hayırlısı her şeyin...
arkdaşlar bende yarın öğreneceğim yumurtaların durumunu...hayırlısı...yoruldum artık herşeyin hayırlısı
kızlar ilk kez bu ay klomen kullandım. ve bugün kontrole gidiyorum 6 da.
dualarınızı eksik etmeyin...