Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

anladım canım inşallah bu sefer olur bu arada ne kadarlık evlisin? ben 11 aylık evliyim bir defa klomen kullandım haftaya 2. klomene başlarım galiba.. ya birde aşılamaya geçmeden önce iğne tedavisi uyguluyorlar bildiğim kadarıyla ganadotropinler gonal-f falan doktorun sana bundan bahsetti mi hiç.

evtet canım 1 yıl gebe kalamadım 2 kere klomen + çatlatlama iğnesi kullandım olmadı. bu ay 3. klomen tedavisine başladım pazartesi yumurta kontrolüne gideceğin inşallah bu ay olur

anladım cnmm bende 1 yıl korunmadım benimde ilk klomenim.. Sonuçlarımızı paylaşalım olurmu..? merakla bekliyorum umarım bu ay yüzümüz gülerrr

canım ben 14 aylık evliyim hiç korunmasız olmadı bu kadar ay. hayır hiç bahsetmedi zaten ayak üstü dinledi beni diğer doktorda klomenle 6 ay denenmesi gerekli aşılamaya hemen geçmeyelim daha zahmetli dedi bende çok fazla dedim 6 ay için en az 3-4 kez deneyelim olmazsa aşılama dedi.

anladım cnmm bende 1 yıl korunmadım benimde ilk klomenim.. Sonuçlarımızı paylaşalım olurmu..? merakla bekliyorum umarım bu ay yüzümüz gülerrr

inşallah canım ben fırsat buldukca giriyorum foruma inşallah müjdeli haberler vermek kısmet olur

kelam ve prencess sizi burda buldum :) bana birsey deyin , yumurtam 16 mm ve çatlamıs küçük değil dimi?? klomen içtim bu ay da..

Canim kucuk degil gebelik sansin var ama sakin panik yapma oldumu olmadimi dusunme seyirine birak gunu gelince sevinc haberlerini bekliyorum ama bat gunun gelene kadar dusunmemeye calis sana tavsiyem bu...

canım 26 sında adet oldum.bugün kontrole gittim ..yani 15.günde bu kadar büyüyüp kendiliğinden çatlamıs.. senin masallah 3 tane olusmus:) gerçi 8 olan biraz küçük ama diğer ikisi biraz daha gelisrse ikiz bile olabılır

8 olanı hocada pek beğenmedi diğerlerini duyunca bir umut doğsu içime.. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın İnşallah...
vardır bir hayır canım anlıyorum seni tedavi olup da olmayınca daha üzülüyor insan... ne gelirse Rabbimden... bizim de yüzümüz gülecek inşallah canım biraz sabra ihtiyacımız var sadece.

haklısın deryaf gerçekten çok üzülüyoruz eşlerede belli etmemeye çalışıyoruz bizler için çok zor ama güçlü kuvvetli bi şekilde yolumuza devam edicez.. bugün olmazsa yarın yarın olmasa elbet öbür gün.. Rabbimin hazinesi çok büyükk bizleride sevindirir elbet.. hemen umutsuzluğa kapılma hem.. hali hazırda çatlamış bir yumurtan var İnşallah kiste değilde bebişe dönüşüverir...

ben hiç saklayamıyorum yaa aynen yüzümde yani ne hissedersem. tel.de bile anlıyo sen şimdi ağlıcaksın diyo :) çocuk da artık nasıl teselli edeceğini şaşırdı, bakıyorum artık o da olmuyor mu korkusu yaşamaya başladı bir kaç aydır... Rabbim yardım etsin canım tutacağını sanmıyorum kiste yakın çünkü, hayırlısı her şeyin...

arkdaşlar bende yarın öğreneceğim yumurtaların durumunu...hayırlısı...yoruldum artık herşeyin hayırlısı

Kızlar merhaba bende bu ay günde 2 defa olmak üzere klomen kullandım ve perşembe günü doktora gideceğim yumurtaların durumunu öğrenmek için.İlçede yaşadığım ve sürekli kadın doğum doktoru olmadığı için sürekli ile gidip gelmekten yoruldum.Sanırım bu aydan sonra vaz geçip bırakacağım.Nasip olacaksa bir şekilde olur zaten diye düşünüyorum...

ayyy kıyamammm üzülmemekte elde değilki... Rabbim tez vakitte bizide hayırlısıyla anne yapar inşallah...
arkdaşlar bende yarın öğreneceğim yumurtaların durumunu...hayırlısı...yoruldum artık herşeyin hayırlısı

canımm yılmak yok hepimiz çabalıyoruz ve birbirimize destek oluyoruz... inşallah güzel haberlerle gelirsin...
kızlar ilk kez bu ay klomen kullandım. ve bugün kontrole gidiyorum 6 da.
dualarınızı eksik etmeyin...

Allah kaliteli ve boyutları iyi yumurtalar nasip etsin canım

kızlar merhabalr. bende yrn öğrenicem yumurtaları ve hamılelik testini. bat 18 eylulde .umarım tutar ... ilk defa gögüs uclarımda sızı var,göbeğimin cevresınde batmalar agrılar oluor.umarım belirtiler bebek içindir.Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

benim yumoş 19,7 olmuş.sabah ovitrellemi oldum.üst üste 3 gün çalışma var hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…