- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
az önce doktordan geldimm yumoşlarım oluşmuş... 15, 13 ve 8 mm inşallahhh ilk tedavim başarıyla sonuçlanırr... Allah hepimizin yardımcısı olsun....
maşallah canım :) hayırlısıyla bekletmen gelir bebeğin inşallahhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce doktordan geldimm yumoşlarım oluşmuş... 15, 13 ve 8 mm inşallahhh ilk tedavim başarıyla sonuçlanırr... Allah hepimizin yardımcısı olsun....
inşallah canım hayırlı haberlerini bekleyeceğim ... bende kan verdim bugün bakalım hayırlısı yarın çıkcakmış sonuç....
Rahim kalınlığın ince olduğu zaman gebelik zor oluyor bildiğim kadarıyla ayrıca yumurta tutunmuyor diye biliyorum. söylemediğine göre sorun yoktur bence.
Rahim kalınlığın ince olduğu zaman gebelik zor oluyor bildiğim kadarıyla ayrıca yumurta tutunmuyor diye biliyorum. söylemediğine göre sorun yoktur bence.
günü geçtiği için mi kalınlaştıracak bişi vermedi acaba. bir daha ki ay kalınlaşmazsa ne olacak dedim. o zaman rahim bantları vercem dedi. sizlerin başına böle bişi gelmişmiydi.
aaa bilmiyodum banada doktor yumurta çatlatma iğnesi yaptıktan sonra tekrar çağirdi yumurtalar çatlamış rahim içinda sıvıda var kalınlıkta çok güzel dedi.hiç bişi anlamadıydım kalınlık ne oluyosa diye demek tutunması için.inşallah sonuçlarımızda güzel olur.
artık ümidim hiç kalmadı beta sonucum 1.8 maalesef...
canım üzülme lütfen rabbim en kısa zamanda bizleride anne yapcak ben inanıyorum.günün mü geçti canım kan verdin?
günüm 4 eylüldü baya bi geçti kist oluştu bu ay bende ondan gecikti sanırım klomen in zararları işte...
canım sakın üzme tatlı canını hayırlısı buymuş inşallah bi dahaki sefere gelir bebişin. beklemek çok zor ama mecburuz beklemeye biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın taktiri. peki şimdi kızmızıların gelmedi mi daha
maalesef canım hala kırmızılar yok gelecegede benzemiyor sanki
hYIRLI sonuçlar alırsın inş..aşılama mı yapacak doktor?
maşallah canım :) hayırlısıyla bekletmen gelir bebeğin inşallahhhhhhhhh
kelam ve prencess sizi burda buldum :) bana birsey deyin , yumurtam 16 mm ve çatlamıs küçük değil dimi?? klomen içtim bu ay da..
yok cnm aşılama değil klomen kullandım bu ay... 10.gün de bu kadar gelişmiş cnm...
saol canım... bakalım benim ilk deneme bu perşembe günü yine gidicem inşallah hayırlısıyla gelişir herşey.. Rabbim gönlünde bebek aşkı olan herkese içindede bizlere sağlıklı, hayırlı, imanlı, ilimli evlatlar nasip etsin... Amiiinnnnnn.............!!!!!!!!
canım bencede küçük değil çatladıktan sonra problem olacağını sanmıyorum... senin kaçıncı günde 16 mm olmuş yumurtan..? bnm 10.hünde 15, 13 ve 8 mmlik yumurtalarım olmuş 2 gün sonra tekrar bakacak acaba ne diyecek çok merak ediyorum.. benim bu ay ilk klomen kullanışım..kelam ve prencess sizi burda buldum :) bana birsey deyin , yumurtam 16 mm ve çatlamıs küçük değil dimi?? klomen içtim bu ay da..
kocaman bi aminnnnn inşallah tez vakitte bizlere de kısmet olur hamile olmak.. canım inşallah herşey yolunda gider ve bebişin gelir.
merhaba kızlar kaç gündür giremedim cuma doktora gittim tekrar klomen verdi iki gün sonra bitiyor pazartesi yumurta kontrolüne gideceğim.. klomenle 3. denemem olacak inşallah bu sefer tutar inşallah hepimiz anne oluruz.. kızlar bi de dün akşam rüyamda bi kızım vardı 3-4 yaşlarında sürekli kızım kızım diye sesleniyordum beraber yürüyorduk falan rüyamda anneydim
canım bencede küçük değil çatladıktan sonra problem olacağını sanmıyorum... senin kaçıncı günde 16 mm olmuş yumurtan..? bnm 10.hünde 15, 13 ve 8 mmlik yumurtalarım olmuş 2 gün sonra tekrar bakacak acaba ne diyecek çok merak ediyorum.. benim bu ay ilk klomen kullanışım..
Amiiiiinnn cnm.. bizlerde o güzel duyguyu yaşayalım en hayırlısından... sen tedavi oluyomusun..?
canım inşallah bu sefer olur... ben en son ağustos başında klomen kullanmıştım 14. gün gittiğimde yumurta oluşmamış dedi ve bir ay ara verdi hoş daha sonradan 26mm olmuş ama doktor kontrol çağırmadığı için o ayı değerlendiremedik.. haftaya yine gidicem bu sefer de klomen verir galiba ama anlamadığım neden bana bir ay beklememi söyledi..
anladığım kadarıyla siz hiç ara vermeden üst üste klomen kullandınız.. ama herhangi bir zararı olmadı